Kako lose izdanje Todorovica. Podsjeti me na Bakocevica
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Kako lose izdanje Todorovica. Podsjeti me na Bakocevica
Kako je krenulo nocas...
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Auu kakav event za početak godine..
kada mu je noć niko nema tempo kao max holloway, ali niko.. kakav ludak jbt, skoro 700 pokušanih udaraca.. pa ko to može?
Ovo je ličilo na ortega prebijanje, ali kattar sa ogromnim srcem
Ovo je trebalo prekinuti u 4. rundi, Katar se bukvalno ljuljao dok ga je Max tukao.
Takedown Condita:
https://www.clippituser.tv/c/bawmpq
Miocic vs ngannou 27.mart
da vidimo francisov wrestling u revanšu..sumnjam da će miočić boksovati sa borcem koji je zadnjih 5 borbi proveo 2 minuta ukupno u oktagonu..
Mekgregor i Poirier previše prijateljski nastrojeni na pres konferenciju.
Mislim da će Dan Hooker da premlati Chanldera.
Allahu Akbar
ako nije neka zaebancija, eminem se fino počkao na ujka dejnu na sportcenter
Kad po našem počinje Mekgregor Poirier?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
U zadnjih 20 borbi Hooker završen samo jednom i to je bio udarac u tijelo. Moguće da će Chandler forsirat udarce u tijelo.
Allahu Akbar
Link?
Nista, neka se samara sa djedovima po kafana sada. Sjutra tiket slikam sa uplatom na Dastina.
Odlaskom u penziju Kabiba ova divizija postaje prezanimljiva. Cendler, Gejdzi, Porije, El Kakui burazer..
irac pokazuje da ipak nije ništa više od prosječnog borca koji dobro prodaje fight.. njegova karijera je poklapanje srećnih zvijezda u pravo vrijeme..
Chandler opravdao hype
Last edited by miha; 24-01-21 at 07:02.
S ozbzirom da je rekao da je ovo najbolja verzija njega, momak ga prosu. Sta bi mu tek Khabib uradio sad? Ali i dalje mi je najmiliji hebem ga ludog.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kabib je dao recept kako se pobjedjuje konor, Dastin je samo tu dodao calf kick-ove i to je to.
Allahu Akbar
Nisam mogao da cekam sinoc pa skinuh sad bez spojlovanja. Zao mi je sto Hooker onako izgubi.
Iskoci mi na youtube klip dje sam po thumbnailu mislio da je McGregor dobio, nakon prve runde sam mislio zavrsice ga sigurno.
Dustin - Chandler za pojas, ne vidim da njemu ovde neko nesto moze.
A da bog da Chandleru dali borbu za pojas posle jedne borbe. No me ne bi zacudilo.
Kratak je Cendler, razumijem hajp ali ne treba pretjerivati bas. Svi bolji iz divizije su favoriti protiv njega po mojem misljenju.
Mislim da je glavni faktor zasto je conor los je previse fokusa na boksovanju, dodao jos jednog trenera za boks. Prespor je bio vidjelo se i na zemlji da se izvuce, nimalo one njegove agresije i agilnosti, totalno drugacije usao u borbu. Dodas jos ring rust i to je to. Nimalo one agilnost i agresivnosti ni od prosle borbe protiv cowboya.
Podgorica Podgoricanima!
conor je cowboya dobio jer ovaj nikad nije bio dobar pod pritiskom mega borbe.. da je neki manji hype i rasterecenost drugaciji ishod bi bio..
vec sad bi se moglo reci sa odredjenom sigurnoscu da conor vise nece gledati pojasa u svojoj karijeri, u bilo kojoj kategoriji..
u feather ga potencijalno ceka holloway, u lw gaetje-poirier-fergie-chandler, eto neka bude i khabib.. za welter nemamo sto pricati..
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks