Ima li neko problem da ne moze da se konektuje na Telemach wifi preko lap topa? Mogu preko mreznog kabla, ali ne mogu preko wi fi-a
Pokusavam da se konektujem na obicnu mrezu, ne na 5G
Preko mobilnog mogu da se konektujem na tu mrezu
Jesam... No access
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Dažādi kā diena un nakts
Ima li neko problem da ne moze da se konektuje na Telemach wifi preko lap topa? Mogu preko mreznog kabla, ali ne mogu preko wi fi-a
Pokusavam da se konektujem na obicnu mrezu, ne na 5G
Preko mobilnog mogu da se konektujem na tu mrezu
Ima li neko njihov internet u Donju Goricu?
probaj laptop na neki drugi wifi?
mozes probat i hotspot od mob. telefona.
Radi potpuno normalno na drugi wifi, kao i na hotspot od mobilnog
Zdravo cookie,
Obavještavamo Vas da je cilj ove promocijesolidarnost i da smo nastojali da obezbijedimošto je moguće više saglasnosti za otvaranjekanala i kataloga, a sve u cilju da što većem brojukorisnika olakšamo i učinimozanimljivim boravak kod kuće.Nadamo se da ćete pronaći neki zanimljiv sadržaj u okviru otključanih kanala.Lijep pozdrav,Vaš Telemach
produzava li se akcija za nove korisnike zbog ovog stanja sa koronom
katalog ili da ti prevedem na engleski folder
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vjerovatno katalog filmova i serija iz videoteke.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
aj sa srecom ....
kad izaberes video klub na Eon , svi filmovi i serije stavljeni su u katologe ili foldere i tu izaberes folder fasciklu katalog sta li vec od paketa na koji imas pravo gledanja pickbox,cinestar,epic i gledas ..
ovaaaj sve što iole vrijedi pogledati je na HBO, ovi ostali naslovi su i do sada bili otključani...
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
...
Kod mene trenutno nema signala, Telemah kaže da je na više lokacija prekid, a vidim niko se ne žali ovdje. Pa samo da pitam kakvo je stanje ako ko ima sa Starog aerodroma.
ne mogu da nadjem sad, a zakleo bih se da je bila, opcija na daljinskom da za programsku semu svih kanala.
zna li ko?
<—
ne napisah da je eon u pitanju.
To ne znam , po starom sam i dalje![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo puce?
Jedno pitanje za Eon box:
Kako da mu oslobodim memoriju? Kad uđem u pregled iste ,između ostalog ima stavka "fotografije i video zapisi-1,7GB".Tu kad kliknem ništa se ne dešava i ne mogu da briše.Ne znam ni kakvi su to video i fotke.
Imam instaliran Kodi na njega i slobodno je 460MB memorije ali neće da instalira apk sa Google play koje su 30-tak MB jer mi izbača upozorenje o nedostatku mem.prostora!?!?
Last edited by joni; 02-04-20 at 12:57.
Da li je na EON dostupna videoteka bez pretplate?
Evo njihovog obavjestenja sa sajta.
Zato je Telemach, kao kompanija koja istinski brine o sugrađanima i u želji da bar malo olakša trenutak u kom smo svi zajedno, riješio da do 4. maja otključa dodatne kanale i svojim korisnicima omogući najrazličitije sadržaje.
Pored toga, Telemach otključava i Video klub, gdje će biti dostupni svi katalozi, za koje je, kao i za kanale, obezbijeđena saglasnost za otvaranje.
Nijesu dostupni HBO i Cinemax kanali, HBO OD, HBO GO, paket Zadruga, kao ni Video klub bindž katalog Ubice 4
Who let the dogs out
Zašto danas ne radi premotavanje u nazad ili je to samo meni?
Pise da nema signala na sivo ekranu
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks