Page 356 of 357 FirstFirst ... 256306346352353354355356357 LastLast
Results 8,876 to 8,900 of 8904

Thread: Telemach CG (TV)

  1. #8876
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    14,797
    Rep Power
    272774

    Default

    Je li prije poziv na 1800 bio (1min 1c) sad nesto zvao da vidim skinuli mi 1€ sa računa.. #PrizorŠtoSeRadi

  2. #8877
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    58
    Rep Power
    52233

    Default

    Zovi na 12755, poziv je besplatan sa bilo kog fiksnog ili mobilnog

    http://www.ekip.me/zastita/smetnje.php
    Last edited by coldplay; 08-10-19 at 20:18.

  3. #8878
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,350
    Rep Power
    6647

    Default

    Evo ne mogu pm da posaljem. Opet sk-ovi prekidaju. Mucenje gledat.

  4. #8879
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    323
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "pilicius",

    Zamolili bi te da nam u inbox dostaviš broj korisničkog ugovora i kontakt telefon kako bi te kontaktirala naša tehnička služba.
    Pozdrav,

  5. #8880
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,350
    Rep Power
    6647

    Default

    Ne mogu da posaljem u inbox. Ne znam sta je razlog. Prijavio sam sinoc preko telefona pa cekam da dodje tehnicka sluzba. Hvala u svakom slucaju.

  6. #8881
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NK
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Radi li vam TV Budva?

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Dažādi kā diena un nakts

  7. #8882
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pg
    Posts
    3,110
    Rep Power
    445243

    Default

    Koce li vam tv Vijesti? To se gledat nije moglo danas.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

  8. #8883
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    323
    Rep Power
    2819

    Default Poteškoće

    Quote Originally Posted by pilicius View Post
    Ne mogu da posaljem u inbox. Ne znam sta je razlog. Prijavio sam sinoc preko telefona pa cekam da dodje tehnicka sluzba. Hvala u svakom slucaju.
    Zdravo "pilicius" molim te da pokušaš ponovo i proslijediš nam podatke u inbox.
    Pozdrav

  9. #8884
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,130
    Rep Power
    6553

    Default

    Prije par dana smo apgrejdovali paket sa Trio fiber gold na Eon fiber premium tj. najveći. Kad su nas zvali da nam ponude Eon pakete, na naše eksplicitno pitanje da li će nam se smanjiti na 1 broja uređaja na kojima može da se koristi Eon aplikacija, eksplicitno nam je potvrđeno da postojećim korisnicima ostaje onoliko uređaja koliko već imaju (imali smo 4 + 1 smart tv iliti Mibox). Kad je došao tehničar, morali su da se izbrišu svi registrovani uređaji da bi "prošla" registracija Eon boxa (odradio operater, tokom telefonkog razgovora sa tehničarem). Rečeno nam je da će nam se vratiti prvobitni broj uređaja do sjutradan, kao i da "po novome" za najveći paket sljeduje 3 uređaja + 1 smart tv. Evo se nije ništa vratilo, stoji 1/1 a za smart tv 1/2. Ništa mi nije jasno.

    Drugo pitanje, koji je PIN kod? Isprobali smo 1234, 0000 i 9999, ne radi nijedan (ranije smo koristili 1234 bez mijenjanja). Na Moj telemach ne može da se promijeni PIN jer javlja da je došlo do greške prilikom izmjene pin-a.....

  10. #8885
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    102
    Rep Power
    14245

    Default

    Meni SK2 ne radi jednom TV, dok na drugom nema problema.

  11. #8886
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    18,812
    Rep Power
    42258

    Default

    pin je 0000
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  12. #8887
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    323
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "Dzi",

    Ukoliko imaš tehničke poteškoće sa uslugom molimo te da nas kontaktiraš u inbox kako bi ti pružili tehničku podršku.
    Pozdrav,

  13. #8888
    Join Date
    May 2014
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default

    Drugari potreban mi je jedan savjet, tj. informacija. Jedan prijatelj uskoro kreće za Ameriku, pa razmišlja da svojima uvede Telemach, pa da oni gledaju EON preko smart boxa, a on tamo da pazari smart LG tv i preko aplikacije da gleda. E sada, da li će moći da gleda sve kanale ili će neki biti blokirani zato što nije na mreži Telemacha tj. nije uopšte u zemlji? Meni su u Srbiji prošle godine radili svi na EON-u preko laptopa, ali doduše bio sam u stanu gdje je internet takođe bio Telemach (SBB).

  14. #8889
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NK
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Latviešu View Post
    Radi li vam TV Budva?

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Ima li ko da odgovori?

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Dažādi kā diena un nakts

  15. #8890
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,415
    Rep Power
    193179

    Default

    Quote Originally Posted by Latviešu View Post
    Ima li ko da odgovori?

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Meni ne radi mada nisam ni znao da je imam no eto da ti provjerim. Rade mi Niksic, Pljevlja, H. Novi... koje isto nisam znao da su u ponudi

  16. #8891
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NK
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Meni ne radi mada nisam ni znao da je imam no eto da ti provjerim. Rade mi Niksic, Pljevlja, H. Novi... koje isto nisam znao da su u ponudi
    Hvala
    Mene onaj Polis interesuje u 7 na TV Budva

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Dažādi kā diena un nakts

  17. #8892
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    323
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "Latviešu",

    Ukoliko i dalje imaš poteškoće sa kanalom TV Budva zamolili bi te da nam se obratiš u inbox kako bismo izvršili potrebne provjere u sistemu.
    Pozdrav,

  18. #8893
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    323
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "morpheus1986",

    Zamolili bi te da nam u inbox dostaviš kontakt telefon kako bi te kontaktirala naša služba prodaje i prezentovala ti našu ponudu.
    Pozdrav,

  19. #8894
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NK
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Telemach View Post
    Zdravo "Latviešu",

    Ukoliko i dalje imaš poteškoće sa kanalom TV Budva zamolili bi te da nam se obratiš u inbox kako bismo izvršili potrebne provjere u sistemu.
    Pozdrav,
    Sto? Kad niko nema taj kanal... Pa provjerite u stanicu

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Dažādi kā diena un nakts

  20. #8895
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,350
    Rep Power
    6647

    Default

    Evo ovako: vec petu noc zaredom vecina kanala nema trika da moze da se gleda. Od 20h pa na dalje. Koci 5-10sec pa dodje slika sekund dva pa opet i stalno tako. Reklamirao, dosla tehnicka ekipa juce, rekli da dosta istih reklamacija imaju da nista ne mogu uraditi. Odradili provjeru signala, interneta i svih uredjaja ukljucujuci razvodnu kutiju u zgradi. Sve ok. Kazu da je to neki bug i da to treba bas telemach da rijesi jer nisam jedini. Snimio ja na tel kako to izgleda i pokazao im da ne bude da kenjam nesto.Pretpostavljam da je teh.ekipa onda neka outsorce firma ali mene to jel' ne treba da interesuje. I evo sad ni mrcnog Grgura ne mogu da slusam (mada to i nije lose) ali utakmicu reprezentacije ne mogu ni sa prekidima da vidim. Kakva neozbiljnost. Prodas proizvod koji ne radi i ne radis nista povodom toga. Pa mislim...

  21. #8896
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bar
    Posts
    525
    Rep Power
    45228

    Default

    Quote Originally Posted by pilicius View Post
    Evo ovako: vec petu noc zaredom vecina kanala nema trika da moze da se gleda. Od 20h pa na dalje. Koci 5-10sec pa dodje slika sekund dva pa opet i stalno tako. Reklamirao, dosla tehnicka ekipa juce, rekli da dosta istih reklamacija imaju da nista ne mogu uraditi. Odradili provjeru signala, interneta i svih uredjaja ukljucujuci razvodnu kutiju u zgradi. Sve ok. Kazu da je to neki bug i da to treba bas telemach da rijesi jer nisam jedini. Snimio ja na tel kako to izgleda i pokazao im da ne bude da kenjam nesto.Pretpostavljam da je teh.ekipa onda neka outsorce firma ali mene to jel' ne treba da interesuje. I evo sad ni mrcnog Grgura ne mogu da slusam (mada to i nije lose) ali utakmicu reprezentacije ne mogu ni sa prekidima da vidim. Kakva neozbiljnost. Prodas proizvod koji ne radi i ne radis nista povodom toga. Pa mislim...
    Isti problem evo dvije noći.SK 1,2,3,4 i NovaM noćas,dok na drugim kanalima nemam problema.Koristim Eon OTT,smart tv aplikacija.Evo kako se zavrsi fudbal na NovojM proradi bez problema.Izgleda su im se nakačili na server ovi kinezi za Iptv listama

    Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

  22. #8897
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NK
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pedja65 View Post
    Isti problem evo dvije noći.SK 1,2,3,4 i NovaM noćas,dok na drugim kanalima nemam problema.Koristim Eon OTT,smart tv aplikacija.Evo kako se zavrsi fudbal na NovojM proradi bez problema.Izgleda su im se nakačili na server ovi kinezi za Iptv listama

    Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Nego šta su... Ima sve više i više da ih buše a oni potrčali da stave Huawei opremu. Skidaju koaksijalnu mrežu a to je zatvorena mreža, nema "opterećenja " kao na OTT i net streaming

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Dažādi kā diena un nakts

  23. #8898
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    323
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "pedja65",

    Molimo te da nam se obratiš u inbox kako bismo bili u mogućnosti da ti pomognemo u rješavanju tehničkih poteškoća sa uslugom.
    Pozdrav,

  24. #8899
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bar
    Posts
    525
    Rep Power
    45228

    Default

    Quote Originally Posted by Telemach View Post
    Zdravo "pedja65",

    Molimo te da nam se obratiš u inbox kako bismo bili u mogućnosti da ti pomognemo u rješavanju tehničkih poteškoća sa uslugom.
    Pozdrav,
    Problem sam imao na navedenim kanalima u navedenom vremenu,sada sve funkcioniše bez greške.Javljam ako se ponovi.Hvala u svakom slučaju.

    Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

  25. #8900
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    730
    Rep Power
    8417

    Default

    kako da promijenim frekvencu na telemach ruteru? U radio settings 2.4 mi je "sivo", ne nudi mi 5 Ghz. Mislim da je ovo oznaka rutera
    EPC3928S .

Page 356 of 357 FirstFirst ... 256306346352353354355356357 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (net)
    By pentium in forum Internet
    Replies: 853
    Last Post: Yesterday, 14:11
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 16:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 10:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 13:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 14:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •