Page 341 of 341 FirstFirst ... 241291331337338339340341
Results 8,501 to 8,517 of 8517

Thread: Telemach CG (TV)

  1. #8501
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PG
    Posts
    5,391
    Rep Power
    559444

    Default

    ja sam uveo net i tv za 15.99....a samo sam tv 15.40 placao

    MIX 2

  2. #8502
    Join Date
    May 2004
    Location
    Podgorica - Cambodia
    Posts
    1,789
    Rep Power
    16218

    Default

    Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    ja sam uveo net i tv za 15.99....a samo sam tv 15.40 placao

    MIX 2
    Koji je to paket,nesto ga ne umijem naci na sajtu.

    Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
    Budućnost

  3. #8503
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PG
    Posts
    5,391
    Rep Power
    559444

    Default

    Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Koji je to paket,nesto ga ne umijem naci na sajtu.

    Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
    orion telekom, klik na "akcija"

    MIX 2

  4. #8504
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Praštajte,biću dosadan malo(obećavam samo u narednih 2dana).Prešao sam sa Cam modula na EON full trio paket.
    "Problem" br.1: Audio nivo mi je bar 60% slabiji.
    Na Cam modul(mogućnost podešavanje volume bilo samo preko TV-a) držali smo zvuk na 12/100;na 30/100 su i komšije čule naš TV na 70/100 smo mogli da se svađamo(ili što drugo ) niko nas nije mogao čuti,na100/100e to niko nije mogao izdržati.
    Sad preko EON boxa TV na 100/100 i na daljinskom od EONa Volume na 6/15 za normalnu jačinu zvuka.Ako stavimo 15/15 onda je tek malo glasnije.
    Ima li još kakvo podešavanje audio nivoa ili je to to?

    Sent from my room

  5. #8505
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,707
    Rep Power
    96011

    Default

    Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    orion telekom, klik na "akcija"

    MIX 2
    Da uzmeš od Oriona sve što Telemach nudi u premium paketu izašlo bi te 150 eur mjesečno. Njihova ponuda je sprdnja, ima smisla jedino u ruralnim područjima đe nema "žica" ostalih provajdera.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  6. #8506
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,018
    Rep Power
    117660

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Praštajte,biću dosadan malo(obećavam samo u narednih 2dana).Prešao sam sa Cam modula na EON full trio paket.
    "Problem" br.1: Audio nivo mi je bar 60% slabiji.
    Na Cam modul(mogućnost podešavanje volume bilo samo preko TV-a) držali smo zvuk na 12/100;na 30/100 su i komšije čule naš TV na 70/100 smo mogli da se svađamo(ili što drugo ) niko nas nije mogao čuti,na100/100e to niko nije mogao izdržati.
    Sad preko EON boxa TV na 100/100 i na daljinskom od EONa Volume na 6/15 za normalnu jačinu zvuka.Ako stavimo 15/15 onda je tek malo glasnije.
    Ima li još kakvo podešavanje audio nivoa ili je to to?

    Sent from my room
    To ti je to. Da nemas kakve zvucnike da nakacis optičkim kablom na eon box?

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  7. #8507
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Quote Originally Posted by pumba View Post
    To ti je to. Da nemas kakve zvucnike da nakacis optičkim kablom na eon box?

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
    Ok.Hvala.
    Za zvučnike, onda,otom potom.
    Problem broj 2: kako se gleda info o rezoluciji,bitrate signala...Prije sam to radio na "info" dugme na TV-u (bio je Cam modul)

    Sent from my room

  8. #8508
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PG
    Posts
    5,391
    Rep Power
    559444

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Da uzmeš od Oriona sve što Telemach nudi u premium paketu izašlo bi te 150 eur mjesečno. Njihova ponuda je sprdnja, ima smisla jedino u ruralnim područjima đe nema "žica" ostalih provajdera.
    svakako mi gori nick jnr po cio dan, net nisam imao sad imam, nit sam filmofil ni torentofil brzine mi astronomske ne trebaju, sport uglavnom gledam u kafani, imam youtube u boxu uglavnom tamo pratim par kanala, tako da def imam vise nego sto sam imao za istu lovu...

    MIX 2

  9. #8509
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Problem broj 2: kako se gleda info o rezoluciji,bitrate signala...Prije sam to radio na "info" dugme na TV-u (bio je Cam modul)

    Sent from my room
    Dobro,problem br.2 guramo pod tepih.
    No 3: Da li se,kada pravim moju listu kanala,mogu kanalima dodijeliti redni brojevi? Npr,poređam na listu omiljenih kanale od 1-17 pa onda sledeći bude SK1HD pod brojem 33? Znači da je prazno od 18-32,ili moram gurati neke batru kanale da bih to popunio?
    HVALA.


    Sent from my room

  10. #8510
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Ok.Problem br.3 gurnut pod tepih
    Problem br.4
    Što god da ukucam kao PIN kod u "Roditeljska kontrola" kaže mi pogrešan PIN.Nisam nikakvu šifru ja postavljao a nije ni 1234.
    HVALA

    Sent from my room

  11. #8511
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,158
    Rep Power
    39845

    Default

    Jesi li probao 0000 ?
    Inace mislim da ovo pod dva i tri ne moze.

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Last edited by zeks; Yesterday at 15:53.
    Always,forever and beyond ...

  12. #8512
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Sve probao.Sad zvao kol centar,oni resetovali i sad je uspjelo sa 1234.
    Ostaju još problemi:

    Quote Originally Posted by joni View Post
    No 3: Da li se,kada pravim moju listu kanala,mogu kanalima dodijeliti redni brojevi? Npr,poređam na listu omiljenih kanale od 1-17 pa onda sledeći bude SK1HD pod brojem 33? Znači da je prazno od 18-32,ili moram gurati neke batru kanale da bih to popunio?
    HVALA.


    Sent from my room


    Quote Originally Posted by joni View Post
    Problem broj 2: kako se gleda info o rezoluciji,bitrate signala...Prije sam to radio na "info" dugme na TV-u (bio je Cam modul)

    Sent from my room


    Sent from my room

  13. #8513
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Quote Originally Posted by zeks View Post
    Jesi li probao 0000 ?
    Inace mislim da ovo pod dva i tri ne moze.

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Je li moguće da se ne može provjeriti rezolucija koju daje,bitrate...Možda je caka u nečem drugom(laik sam za ovu novu tehnologiju digit.videa),ali sam na cam modulu mogao da preko info na TV vidim kvalitet signala,rezoluciju,bitrate...a sad ne mogu.
    Na TVCG2 kad pritisnem na info na TV-u piše 2160p 50Hz

    Sent from my room

  14. #8514
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,158
    Rep Power
    39845

    Default

    A meni 3840×2160/50 p
    Ali to je rezolucija koju izbaca sam uredjaj.
    Always,forever and beyond ...

  15. #8515
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Quote Originally Posted by zeks View Post
    A meni 3840×2160/50 p

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Možda je TVCG preskočila HD i odma u 4K

    Sent from my room

  16. #8516
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,158
    Rep Power
    39845

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Možda je TVCG preskočila HD i odma u 4K

    Sent from my room
    Ima 4...kvadratića

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Always,forever and beyond ...

  17. #8517
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    951
    Rep Power
    44675

    Default

    Eee,da mi je bar da se @Telemach javi sa onom njegovom:

    "Ukoliko imaš tehničke poteškoće sa uslugom EON molimo te da nam u inbox dostaviš br. korisničkog ugovora i kontakt tel."
    Znam ne bi mi pomoglo ali se bar sjeti neko

    Sent from my room

Page 341 of 341 FirstFirst ... 241291331337338339340341

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (net)
    By pentium in forum Internet
    Replies: 839
    Last Post: Yesterday, 19:59
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 16:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 10:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 13:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 14:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •