Page 345 of 349 FirstFirst ... 245295335341342343344345346347348349 LastLast
Results 8,601 to 8,625 of 8702

Thread: Telemach CG (TV)

  1. #8601
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1,474
    Rep Power
    38

    Default

    Pozdrav,
    zna li neko da mi kaze zasto na nikelodeon HD nema sinhronizacije na neki od jezika sa ovih prostora, isti kanal (ne znam je li HD) na Extra TV ima sinhronizaciju?

  2. #8602
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    2,470
    Rep Power
    18333

    Default

    Quote Originally Posted by Omega View Post
    Mislim da nije moguce, bar ne bez neke dodatne opreme
    Neko je na forum prodavao hdmi snimač
    nije bilo skupo

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    Last edited by NokiaPg; 19-06-19 at 23:00.

  3. #8603
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1,474
    Rep Power
    38

    Default

    je sam isto pokusao na mom laptopu (OSX) i video je bio dobar ali zvuk je bio izoblicen do neprepoznavanja, nijesam dalje cackao. To tvoje, kao sto rece, mi lici da laptop ne moze da izdrzi potrebno opterecenje.

  4. #8604
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,407
    Rep Power
    63212

    Default

    Sadržaj se može snimati putem nekih od programa za snimanje desktopa (ima ih bezbroj, i manje više će svaki završavati posao) a što se zvuka i izobličenja zvuka tiče, to se može popraviti sa enable-ovanjem opcije "stereo mix" u recordings/playback tabu (sound options).


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #8605
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    221
    Rep Power
    381

    Default

    imam problem sa EON-om. već su dolazili i iz Telemacha ali nisu riješili.

    kad upalim tv, automatski se pali i EON, bez da diram daljinski EON-a. međutim 1 u 5-6 puta ne prepoznaje uređaj, već stoji da nema signala. onda izvadim iz TV pa vratim HDMI kabal i sve radi.

    ima li neko slično isksutvo? @telemach

  6. #8606
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,096
    Rep Power
    135672

    Default

    Upaljen je hdmi cec, nije strano android boksovima da nekad pobudali a moze biti i na TV. Mozes izgasiti hdmi cec, pa da posebno palis eon i tv, ili trpjeti pa se nadati da ce nekim apdejtom se to popraviti...

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  7. #8607
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    221
    Rep Power
    381

    Default

    Quote Originally Posted by pumba View Post
    Upaljen je hdmi cec, nije strano android boksovima da nekad pobudali a moze biti i na TV. Mozes izgasiti hdmi cec, pa da posebno palis eon i tv, ili trpjeti pa se nadati da ce nekim apdejtom se to popraviti...

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
    kod mene je tako od početka a bilo jev update i tv-a i eona nekoliko. gdje se gasi to?

  8. #8608
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,096
    Rep Power
    135672

    Default

    E to vec napamet ne mogu znati

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  9. #8609
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3,778
    Rep Power
    14040

    Default

    Koristim ih od kad su se pojavili i bio m.kabal ako me sjecanje dobro sluzi i svima sam ovdje ih preporucivao. Sad preporucujem svima da ih zaobilazite u sirokom luku.
    Lelekom koji je ubedljivo bio najgori sto se tice manipulacija i prevara njinih na kraj ce bit najbolji. Jer ovi ostali su sve gori i gori...
    Last edited by Sceko; 21-06-19 at 10:48.

  10. #8610
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,121
    Rep Power
    66511

    Default

    Shvatih li dobro ovo: Vijesti:Telemach je ponovo otključao sve kanale i Video klub

    Znači za sve korisnike,komplet videoteka i svi kanali otključani(valjda se mora aktivirati HBO ali je i on besplatan)

    Sent from my room

  11. #8611
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,651
    Rep Power
    41595

    Default

    https://telemach.me/a33567/podrska/v...ideo-klub.html
    Pa posteno od njih vala,koliko im para dajemo vala i nesto da dobijemo gratis
    edit: Mi koristimo stare pakete,mozemo li da gledamo video klub preko eona? Mene nece trenutno ni jedan film da pusti
    Last edited by miovrag; 21-06-19 at 11:05.

  12. #8612
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Mandalay
    Posts
    10,006
    Rep Power
    68300

    Default

    Nece ni mene video klub preko eon-a
    Who let the dogs out

  13. #8613
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bar
    Posts
    499
    Rep Power
    24801

    Default

    Kod mene sve radi,sada pogledah.Jedino HBO nisam aktivirao,na portalu još uvijek nema promo za aktivaciju.

    Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

  14. #8614
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,121
    Rep Power
    66511

    Default

    Quote Originally Posted by pedja65 View Post
    Kod mene sve radi,sada pogledah.Jedino HBO nisam aktivirao,na portalu još uvijek nema promo za aktivaciju.

    Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
    Kad se aktivira taj HBO nalog treba li ga deaktivirati nakon promo perioda da ne bi nastavili sa plaćanjem ili...?


    Sent from my room

  15. #8615
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,651
    Rep Power
    41595

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Kad se aktivira taj HBO nalog treba li ga deaktivirati nakon promo perioda da ne bi nastavili sa plaćanjem ili...?


    Sent from my room
    Ne,bar su tako napisali. Da ce posle 31.8 sam se deaktivirati,ako zelite da ga dalje koristite morate da ga aktivirate. Ja sam aktivirao,radi na tv a na eonu ne radi hbo.

  16. #8616
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    niksic
    Posts
    3,351
    Rep Power
    862

    Default

    meni filmovi nijesu otvoreni... kanali jesu...

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    ...

  17. #8617
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,651
    Rep Power
    41595

    Default

    Quote Originally Posted by cookie View Post
    meni filmovi nijesu otvoreni... kanali jesu...

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    Eto sada sam provjerio,sve je otvoreno HBO na eon i video klub na eonu takodje.

  18. #8618
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bar
    Posts
    499
    Rep Power
    24801

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Kad se aktivira taj HBO nalog treba li ga deaktivirati nakon promo perioda da ne bi nastavili sa plaćanjem ili...?


    Sent from my room
    Ne treba ga deaktivirati,tako kazu ako im se moze vjerovatiKod mene na EON jos uvijek nista od HBO

    Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

  19. #8619
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    niksic
    Posts
    3,351
    Rep Power
    862

    Default

    Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Eto sada sam provjerio,sve je otvoreno HBO na eon i video klub na eonu takodje.
    jok, nema ih, čak sam aktivirao i hbo ali nema filmova, čak ni hbo kanala...

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    ...

  20. #8620
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,651
    Rep Power
    41595

    Default

    Ja sam jutros aktivirao i tek su mi popodne pustili na eon

  21. #8621
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bar
    Posts
    499
    Rep Power
    24801

    Default

    Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Ja sam jutros aktivirao i tek su mi popodne pustili na eon
    Ja nemam ponudu za promo aktivaciju,samo da kupim.Poslah im mail danas ali ne odgovaraju.Da li je aktiviran HBO premijum,tj.moze li se logovati na HBO Go?

    Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

  22. #8622
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    TIVAT
    Posts
    1,384
    Rep Power
    6853

    Default

    bogu fala premium korisnici ce za to otkljucavanje kanala za koje placaju, dobiti jedino k... da izbiju oci.

  23. #8623
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    niksic
    Posts
    3,351
    Rep Power
    862

    Default

    Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Ja sam jutros aktivirao i tek su mi popodne pustili na eon
    vidim da su i meni jutros pustili hbo, ali ponovo nijesu svi filmovi

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    ...

  24. #8624
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,651
    Rep Power
    41595

    Default

    Quote Originally Posted by pedja65 View Post
    Ja nemam ponudu za promo aktivaciju,samo da kupim.Poslah im mail danas ali ne odgovaraju.Da li je aktiviran HBO premijum,tj.moze li se logovati na HBO Go?

    Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
    Sa desne trane kada udjes na moj telemach imas aktivaciju hbo,tako je kod mene bar bilo.
    Quote Originally Posted by cookie View Post
    vidim da su i meni jutros pustili hbo, ali ponovo nijesu svi filmovi

    Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    Upalice te sigurno tokom dana,mene su prvo pustili samo neke filmove,onda su svi bili otkljucani. Mada dosta toga sam gledao i ima vec na popcorn,al svakako nije losa opcija za ljeto

  25. #8625
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    tivat
    Posts
    9,950
    Rep Power
    297929

    Default

    Vazi li to i za ttv

    Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 345 of 349 FirstFirst ... 245295335341342343344345346347348349 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (net)
    By pentium in forum Internet
    Replies: 839
    Last Post: 18-05-19, 19:59
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 16:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 10:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 13:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 14:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •