Page 363 of 366 FirstFirst ... 263313353359360361362363364365366 LastLast
Results 9,051 to 9,075 of 9135

Thread: Telemach CG (TV)

  1. #9051
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,410
    Rep Power
    132332

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Ko je proizvođač EON box uređaja?
    Je li ga neko probao upariti sa mobilnim preko MI remote app?

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Niko?

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

  2. #9052
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,218
    Rep Power
    66319

    Default

    Quote Originally Posted by joni View Post
    Niko?

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    https://sites.google.com/view/droid-...eon?authuser=0
    A nisam ga probao upariti sa Mi remote app

    Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Last edited by zeks; 18-11-19 at 10:50.
    Always,forever and beyond ...

  3. #9053
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,410
    Rep Power
    132332

    Default

    Kaonmedia?!?
    Nema ni to u ponuđenim smartbox proizvođačima,kao ni United group,Eon...
    Kad sam uparivao klimu,nije bilo Vivax u ponudi ali sam izabrao Midea i radi preko Mi remote app
    Sad viđeh da ima Kaonmedia ali u grupi "Set top box" a ne u Smart box.Nisam kući pa ću probati i javljam

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Last edited by joni; 18-11-19 at 12:16.

  4. #9054
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,218
    Rep Power
    66319

    Default

    Meni tel. nema Ir senzor. A preko Wifi ga ne vidi

    Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Always,forever and beyond ...

  5. #9055
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    376
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "ivane23",

    Zamolili bismo te da nas kontaktiraš u inbox sa brojem korisničkog ugovora kako bismo ti prezentovali opcije odnosno povoljnosti koje možeš da realizuješ po osnovu korišćenja naše usluge.
    Lijep pozdrav,

  6. #9056
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    376
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "Olosh",

    Zamolili bismo te da nam dostaviš br. korisničkog ugovora kako bismo izvršili potrebne provjere i pružili ti relevantne informacije u vezi procedure promjene paketa.

    Lijep pozdrav,

  7. #9057
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pg
    Posts
    3,532
    Rep Power
    516351

    Default

    Quote Originally Posted by Telemach View Post
    Zdravo "Olosh",

    Zamolili bismo te da nam dostaviš br. korisničkog ugovora kako bismo izvršili potrebne provjere i pružili ti relevantne informacije u vezi procedure promjene paketa.

    Lijep pozdrav,
    Zvao sam jutros. Rekose resetovat ce. Idalje preko rutera je oko 30Mbps. Preko kabla oko 100Mbps.
    Ova preko tel. veli treba da imam vidljiva 2 ssid jedan 2,4G i drugi 5G. Pa da se konektujem na 5G tobos je brzi. Ali mene ne postoji bez samo 1 SSID.

    Quote Originally Posted by Tri_Srca View Post



    Juce mi je bilo 16, 145, 5.91, meni je naleglo odma valjda .... u pitanju je paket `EON FULL`, ne premium...

    Sto se tice EON-a, tj aplikacije, ovo mi je prvi put da `probam/koristim` ovu za TV, do sad sam koristio onu varijantu za droid/komp i stvarno je uradjena fino, pregledno, lagana za koriscenje i radi ok za sad, al chemo vidjet....
    Ovo je preko kabla pretpostavljam? Ako jeste, oli provjerit preko wireless-a kolika je brzina\?

    EDIT: Ipak mi ova tranja od laptopa i tel ne podrzavaju 5g wireless zato ga ne mogu ufatit signal, ali i kad ga nadjem sa tel koji podrzava brzina je oko 50Mbps.
    Last edited by Olosh; 18-11-19 at 19:35.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

  8. #9058
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    53
    Rep Power
    28164

    Default

    Quote Originally Posted by Brk View Post
    U septembru sam postpisao ugovor i net na eon light bio 60mbps pa vazi za mene ovo pojacanje na 100, van PG sam preko 20tak dana pa ne mogu izmjeriti?
    ......

  9. #9059
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    376
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "Brk",

    Zamolili bismo te da nam u inbox dostaviš br. korisničkog ugovora kako bismo u sistemu provjerili brzinu interneta na tvom paketu.

    Lijep pozdrav,

  10. #9060
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3,078
    Rep Power
    55733

    Default

    Jeli ko prelazio sa trio golda na eon paketa? Pretostavljam sta nude,kanale samo i brzi internet za skuplje pare? Zvali su mi zenu na nju je ugovor da produzimo,al im je rekla da moraju da sa mnom pricaju
    Last edited by miovrag; 21-11-19 at 17:00.

  11. #9061
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    166
    Rep Power
    1004

    Default

    Sve ode u pm kad kompanije imaju profile na forumima. Ne moze se progovorit bez spijuna i nekoga ko analizira nase ponasanje.
    @Telemah, brojite li koliko vas pljujemo i da li bi jeli go*na ako bi na taj nacin osvojili monopol na trzistu i dizali cijenu 20% svake god kao sto ove uradiste?
    Da li admin ima nacin oslobodi CDM forum i da isti bude mjesto slobodne razmjene misljenja?!

  12. #9062
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    31,440
    Rep Power
    1504765

    Default

    Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Jeli ko prelazio sa trio golda na eon paketa? Pretostavljam sta nude,kanale samo i brzi internet za skuplje pare? Zvali su mi zenu na nju je ugovor da produzimo,al im je rekla da moraju da sa mnom pricaju
    ja sam sa golda na premium. sam premium je skuplji, ali zadrzavas popust od ranije pa izadje jeftinije. al opet skuplje nego sad. ali i net do 200, nekakvi kanali, modem je smart, videoteka, app neke i mozes da skines... ne znam sta te jos zanima...

    iskreno, ja nisam se nesto opteretila oko toga, samo prihvatila.
    ...And I know you're shining down on me from heaven...

  13. #9063
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pg
    Posts
    11,770
    Rep Power
    918477

    Default

    Edit: Mh.
    Last edited by NHM; 21-11-19 at 18:41.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

  14. #9064
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    31,440
    Rep Power
    1504765

    Default

    neki televizori mogu da se pale i gase na eonov daljinski, mozda je do toga
    ...And I know you're shining down on me from heaven...

  15. #9065
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pg
    Posts
    11,770
    Rep Power
    918477

    Default

    Edit: Mh.
    Last edited by NHM; 21-11-19 at 18:41.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

  16. #9066
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    31,440
    Rep Power
    1504765

    Default

    ne nerviraj se, sve je prolazno.
    ...And I know you're shining down on me from heaven...

  17. #9067
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3,078
    Rep Power
    55733

    Default

    Quote Originally Posted by goozica View Post
    ja sam sa golda na premium. sam premium je skuplji, ali zadrzavas popust od ranije pa izadje jeftinije. al opet skuplje nego sad. ali i net do 200, nekakvi kanali, modem je smart, videoteka, app neke i mozes da skines... ne znam sta te jos zanima...

    iskreno, ja nisam se nesto opteretila oko toga, samo prihvatila.
    Fala im sve sto je skuplje me ne zanima. Ovo mi je sasvim ok,da potpisem dvije godine i jos skuplje,ni u ludilu

    Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

  18. #9068
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    376
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo _joco_


    Ukoliko ste korisnik naše uslugezamolili bismo Vas da nam u inbox dostavite br. korisničkog ugovorakako bismo Vam pružili relevantne informacije u vezi povoljnosti zapostojeće korisnike.


    Ukoliko ste zainteresovani da postanetekorisnik Telemach usluge takođe bismo Vas zamolili da nam seobratite u privatnoj poruci, uz dostavljen kontak telefon, kako biVas kontaktirala naša služba prodaje i prezentovala Vam našuponudu.


    Lijep pozdrav,

  19. #9069
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,474
    Rep Power
    436

    Default

    Kako da udjem u podesavanja telemach rutera UBEE EVW32C ?

  20. #9070
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,748
    Rep Power
    128728

    Default

    Lupi mu ip adresu 192.168. 1.1 naravno moras da si logovan na wifi ili net kablom a onda probaj user admin password admin trebalo bi da stoji sve ovo na dnu rutera nalijepljeno

    Sent from my Mate 10 pro using Tapatalk
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  21. #9071
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,474
    Rep Power
    436

    Default

    Nece darko dobijem ip adresu od rutera unesem u brovser ukucam user i pass admin ali nista vrati me na pocetak.Probao i user admin i pass sa rutera ali nista.

  22. #9072
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,218
    Rep Power
    66319

    Default

    A jesi li probao da ostavis oba prazna polja i tad da probas login? Imam isti ruter ali sam zaboravio kako sam se logovao.

    Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Always,forever and beyond ...

  23. #9073
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Caffe del Montenegro
    Posts
    9,061
    Rep Power
    451619

    Default

    cuo sam da postoji neko ko za 10 evropskih aktivira Arene na EON box.
    zna li ko sta o tome ili to cuvate u "strogo povjerljivo" i samo za svoju dusu?

  24. #9074
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Plužine
    Posts
    2,695
    Rep Power
    255203

    Default

    Može, da instaliraš kodi na eon box, i greenaddon, pa imaš sve ex-yu kanale, plus između ostalog i arene...
    Ne treba nikome da plaćaš, 5 minuta posla, kodi lagano kao i svaku aplikaciju, a za green addon ima turtorijal na netu.

  25. #9075
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Caffe del Montenegro
    Posts
    9,061
    Rep Power
    451619

    Default

    Quote Originally Posted by MontSAT View Post
    Može, da instaliraš kodi na eon box, i greenaddon, pa imaš sve ex-yu kanale, plus između ostalog i arene...
    Ne treba nikome da plaćaš, 5 minuta posla, kodi lagano kao i svaku aplikaciju, a za green addon ima turtorijal na netu.
    Jeste, pominjao je taj kodi... samo sam a laik za to
    Al’ rece da valjda nijesu u HD?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (net)
    By pentium in forum Internet
    Replies: 868
    Last Post: 26-11-19, 20:31
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 17:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 11:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 14:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 15:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •