Page 331 of 335 FirstFirst ... 231281321327328329330331332333334335 LastLast
Results 8,251 to 8,275 of 8371

Thread: Telemach CG (TV)

  1. #8251
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    23,948
    Rep Power
    1055280

    Default

    Nikome ne radi, nemas sto zvat


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ...And I know you're shining down on me from heaven...

  2. #8252
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1,471
    Rep Power
    37

    Default

    A i ne mogu da ih dobijem svakako

  3. #8253
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    296
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by goozica View Post
    Nikome ne radi, nemas sto zvat


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne radi ni Bar

  4. #8254
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,436
    Rep Power
    38408

    Default

    Taman kada coek misli da odmori,ne moze ni gledat tv.

  5. #8255
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    247
    Rep Power
    10188

    Default

    1800 im je Call Centar, al im ni taj broj ne radi. Živi raspad od provajdera, nemaju dežurnu službu nedjeljom, bruka.

  6. #8256
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    7,396
    Rep Power
    154225

    Default

    Tacno kad se nesto desi treba prvo na forum ući i vidjet o cemu se radi. Taman krenuh da ugasim/upalim na stub od struje kad vidim da nikome ne radi.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

  7. #8257
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    23,948
    Rep Power
    1055280

    Default

    Meni dosla TV


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ...And I know you're shining down on me from heaven...

  8. #8258
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    269
    Rep Power
    8039

    Default

    Stiglo Bar

    Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

  9. #8259
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    7,396
    Rep Power
    154225

    Default

    U Masline nista jos.. Treba li da restartujem ?
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

  10. #8260
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    7,396
    Rep Power
    154225

    Default

    Nema ni posle restarta.. ops, evo ga
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

  11. #8261
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    2,409
    Rep Power
    17281

    Default

    Brzo su otklonili
    ali frustrira njihova služba za korisnike koje nema sram ih bilo.

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  12. #8262
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    238
    Rep Power
    2818

    Default Poteškoće

    Quote Originally Posted by NokiaPg View Post
    Brzo su otklonili
    ali frustrira njihova služba za korisnike koje nema sram ih bilo.

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

    Zdravo NokiaPg. Imali smo generalne poteškoće, izvinjavamo se.

  13. #8263
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    145
    Rep Power
    3

    Default

    Koliko se ceka vremenski za ugradnju telemacha?

  14. #8264
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Mene samo interesuje za nas sto se tice brzine neta zasto ukoliko je ugovor potpisan odavno korsnici koji su na jedan paket(tipa duo gold), a sad u ponudi vise toga nema vec eon televizija, zasto tim korisnicima ne promijenite parametre kad vec placaju cijenu za mnogo sporiji net i kablovsku u neku koja je sad u ponudi ili su osudjeni na to da kad god se promijene cijene i internet njima ostane stari paket i stari protok za duplo vece pare...

  15. #8265
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Montenegro
    Posts
    199
    Rep Power
    13

    Default

    Cao,

    Zanima me postoji li vise mogucnost da se televizija koristi na vise uredjaja, a pri tome da se ne placa dodatna pretplata za svaki?
    Sjecam se da je ovo u pocetku definitivno bilo u ponudi, ali sajt se promijenio sa novim eon paketima i ne mogu naci informacije o ovome.

    Hvala

  16. #8266
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,140
    Rep Power
    35664

    Default

    UG: Dijaspora bez RTS po naredbi Telekoma, ali stiže najbolji program na Nova S http://rs.n1info.com/Vesti/a467849/U...gram-iz-S.html

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Always,forever and beyond ...

  17. #8267
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    238
    Rep Power
    2818

    Default Eon

    Quote Originally Posted by daljinski View Post
    Cao,

    Zanima me postoji li vise mogucnost da se televizija koristi na vise uredjaja, a pri tome da se ne placa dodatna pretplata za svaki?
    Sjecam se da je ovo u pocetku definitivno bilo u ponudi, ali sajt se promijenio sa novim eon paketima i ne mogu naci informacije o ovome.

    Hvala
    Zdravo daljinski. Molimo te da nam u inbox dostaviš podatke kako bismo ti predstavili ponudu.

  18. #8268
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    784
    Rep Power
    1727

    Default

    Quote Originally Posted by zeks View Post
    UG: Dijaspora bez RTS po naredbi Telekoma, ali stiže najbolji program na Nova S http://rs.n1info.com/Vesti/a467849/U...gram-iz-S.html

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    nije tačno, neka kupe prava, niko im ne brani
    http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...-gledaoci.html

  19. #8269
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,436
    Rep Power
    38408

    Default

    I dalje ima Rts, oni rekose da ce ga juce iskljuciti

  20. #8270
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    145
    Rep Power
    3

    Default

    Uzeo sam int od 120mbps,al ne dolazi ta brzina,stalno nesto varira protok od 20 do 90.Imal jos ko problema sa brzinom?
    Last edited by Madjo Djoma; 17-03-19 at 14:07.

  21. #8271
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    784
    Rep Power
    1727

    Default

    Quote Originally Posted by Madjo Djoma View Post
    Uzeo sam int od 120mbps,al ne dolazi ta brzina,stalno nesto varira protok od 20 do 90.Imal jos ko problema sa brzinom?
    Welcome to the club

  22. #8272
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    145
    Rep Power
    3

    Default

    Uzeo sam int od 120mbps,al ne dolazi ta brzina,stalno nesto varira protok od 20 do 90.Imal jos ko problema sa brzinom?

  23. #8273
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,495
    Rep Power
    19008

    Default

    WiFi ili na LAN? Prijavi, pa da ti provjere nivo signala


    Sent from my iPhone X using Tapatalk

  24. #8274
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    145
    Rep Power
    3

    Default

    Na LAN u oko 90 a preko wifi oko 40

  25. #8275
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,774
    Rep Power
    31525

    Default

    Quote Originally Posted by Madjo Djoma View Post
    Na LAN u oko 90 a preko wifi oko 40
    Prijavi , ali samo preko lan mreže . Bezicno ti ne garantuju brzinu

Page 331 of 335 FirstFirst ... 231281321327328329330331332333334335 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (net)
    By pentium in forum Internet
    Replies: 824
    Last Post: 14-03-19, 08:50
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 17:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 11:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 14:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 15:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •