Page 250 of 292 FirstFirst ... 150200240246247248249250251252253254260 ... LastLast
Results 6,226 to 6,250 of 7300

Thread: Telemach CG

  1. #6226
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,124
    Rep Power
    25041

    Default

    Zna li neko kako da unesem ovaj EON aktivacioni kod sa smart TV-a na moj telemach portal?

    Pise:
    "
    Uloguj se na svoj Moj Telemach nalog i na strani EON u okviru sekcije Televizija unesi kod i potvrdi. Tvoj Smart TV će biti automatski povezan.
    "

    Na ovom mjestu uopste ne vidim mjesto gdje mogu unijeti kod i potvrditi?
    Vjerovatno propustam nesto ocigledno


    EDIT: tek sad vidim da DUO NET GOLD ne podrzava EON na SmartTV-u
    Last edited by Emp; 12-10-17 at 21:29.

  2. #6227
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    TIVAT
    Posts
    1,315
    Rep Power
    3848

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Kad dođeš u TV, javi se da ti platim kafu i da te poljubim u to pametno čelo. Ja se ubih da to nađem.
    Ada udji na kanale i imas opciju Moja lista. Tu ubaci koje kanale hoces
    [IMG][/IMG]
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20171015-170806.jpg 
Views:	76 
Size:	2.7 KB 
ID:	152074  
    Last edited by *lucifer*; 15-10-17 at 17:13.

  3. #6228
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    223
    Rep Power
    6247

    Default

    Taman sam i ja krenuo da pravil listu kanala, ukucavam nalog i šifru i javlja mi sajt da sam prekoračio broj uređaja. Jeste da imam registrovan samo jedan uređaj i da imam pravo na još četiri, ali izgleda da to nije bitno.

  4. #6229
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Mandalay
    Posts
    9,859
    Rep Power
    55638

    Default

    Logovanje iz vise razlicitih browser-a se evidentira kao sa vise razlicitih uredjaja
    Who let the dogs out

  5. #6230
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,453
    Rep Power
    54793

    Default

    Svaki put kad si se logovao računalo ti je kao novi uređaj. Izbriši ih na moj telemach nalog

  6. #6231
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    223
    Rep Power
    6247

    Default

    E pa fino su ga napravili.

    Još se samo dva uređaja dnevno mogu obrisati. Jedva čekam da vidim koje je ograničenje za ukupan broj brisanja uređaja.
    Last edited by ćepanica; 15-10-17 at 19:21.

  7. #6232
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,575
    Rep Power
    56607

    Default

    Quote Originally Posted by *lucifer* View Post
    Ada udji na kanale i imas opciju Moja lista. Tu ubaci koje kanale hoces
    [IMG][/IMG]
    Ada ukapirah de "isprve" nisam toliko smotan nego mi je promaklo to dugme jer sam očekivao da je to u podešavanjima.
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  8. #6233
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    831
    Rep Power
    0

    Default

    Sa takvim avatarom a toliko ne umijes, mora da se salis sa nama

  9. #6234
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4,290
    Rep Power
    247790

    Default

    Da neće arene ubacivat u ponudu?

  10. #6235
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6,172
    Rep Power
    36447

    Default

    A okle...

    Sent from my LG-H818 using Tapatalk

  11. #6236
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    18,044
    Rep Power
    20037

    Default

    ubačiše mi juče novi modem/ruter i odma mi je bolji bio download preko wi-fi. Sad mi lagano izbača preko 80 megabita a prije nije mogao prkeo 60 ni u kom momentu. jedino je domet isto loš kao i na netisu.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  12. #6237
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    PG
    Posts
    1,737
    Rep Power
    39901

  13. #6238
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wherever I want
    Posts
    5,410
    Rep Power
    95693

    Default

    Quote Originally Posted by laciale View Post
    ubačiše mi juče novi modem/ruter i odma mi je bolji bio download preko wi-fi. Sad mi lagano izbača preko 80 megabita a prije nije mogao prkeo 60 ni u kom momentu. jedino je domet isto loš kao i na netisu.
    PO meni, uvijek je domet vazniji jer tebi ova brzina nece nista znaciti, sa brzog na brze, dok gubljenje signala itekako zna da nervira
    It's not what you drive, it's what drives you


  14. #6239
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    18,044
    Rep Power
    20037

    Default

    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  15. #6240
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    TIVAT
    Posts
    1,315
    Rep Power
    3848

    Default

    imam i ja taj mada nije preko 80mb nikad. nije ni 70 a ne 80

  16. #6241
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4,290
    Rep Power
    247790

    Default

    Ima li prenosa zvijezda - arsenal zna li se?

  17. #6242
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    podgorica
    Posts
    7,606
    Rep Power
    12904

    Default

    Ima na sportklub 1

    Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

  18. #6243
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4,290
    Rep Power
    247790

    Default

    Quote Originally Posted by straus View Post
    Ima na sportklub 1

    Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
    Ali nema u EPG-u na EON-u

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk

  19. #6244
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    podgorica
    Posts
    7,606
    Rep Power
    12904

    Default

    Evo

    Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

  20. #6245
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Podgorica
    Posts
    485
    Rep Power
    125753

    Default

    straus

    Znas ono sam skoro pre$a sa silvera na gold i dobio one dodatne kanale i one radio stanice njih 40, 50 koliko li ... e i to sve funkcionise na TV u dnevnu, ali na ovaj moj u sobu su i dalje kanali sa onog starog paketa... A odradio sam reset ( kao na tv u dnevnu ) i nista, odradio reset opet i opet nista, samo stari kanali ... Pa mi reci ukljucuje li mi ovaj novi paket vise tv-a ili to samo na jedan !? Sto, kako !?

    Druga stvar sto se tice EON-a, prije sam imao na vise uredjaja, sad imam na pet... Ono je u pocetku pisalo da su svi kanali otvoreni do nove godine, al sad npr mi pise na dosta tih kanala `niste preplaceni` jel to ukinuto il je meni zabudalilo nesto ( tako je vec evo 15tak dana ), mada to je i manje vazno jer ovi ostali kanali rade odlicno na EON na moj komp, ali kao sto rekoh posto imam na vise uredjaja prikljucio sam i djevojci na laptop da ima EON posto ona nema na svoju kablovsku doma Sport klubove, a prati Englesku ligu, njoj uopste ne rade SK kanali ( ne hd vec obicni ), ona koristi telenor internet ( ako se tako zove ) uglavnom nije na telemach, ima li to kakve veze, sta je tu problem !?

    Izopucah te sa pitanjima jutros, al evo vec preko dvije nedelje sam te ovo htio pitat .... Hvala !

  21. #6246
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    podgorica
    Posts
    7,606
    Rep Power
    12904

    Default

    Quote Originally Posted by Tri_Srca View Post
    straus

    Znas ono sam skoro pre$a sa silvera na gold i dobio one dodatne kanale i one radio stanice njih 40, 50 koliko li ... e i to sve funkcionise na TV u dnevnu, ali na ovaj moj u sobu su i dalje kanali sa onog starog paketa... A odradio sam reset ( kao na tv u dnevnu ) i nista, odradio reset opet i opet nista, samo stari kanali ... Pa mi reci ukljucuje li mi ovaj novi paket vise tv-a ili to samo na jedan !? Sto, kako !?

    Druga stvar sto se tice EON-a, prije sam imao na vise uredjaja, sad imam na pet... Ono je u pocetku pisalo da su svi kanali otvoreni do nove godine, al sad npr mi pise na dosta tih kanala `niste preplaceni` jel to ukinuto il je meni zabudalilo nesto ( tako je vec evo 15tak dana ), mada to je i manje vazno jer ovi ostali kanali rade odlicno na EON na moj komp, ali kao sto rekoh posto imam na vise uredjaja prikljucio sam i djevojci na laptop da ima EON posto ona nema na svoju kablovsku doma Sport klubove, a prati Englesku ligu, njoj uopste ne rade SK kanali ( ne hd vec obicni ), ona koristi telenor internet ( ako se tako zove ) uglavnom nije na telemach, ima li to kakve veze, sta je tu problem !?

    Izopucah te sa pitanjima jutros, al evo vec preko dvije nedelje sam te ovo htio pitat .... Hvala !
    Trebalo bi da imas kanale otkljucane i na dodatnom resiveru, očigledno ga nisu aktivirali prilikom pustanja paketa, pozovi call centar i rijesice ti to. Sto se eona tice u silveru si mogao na 1 uređaj a u goldu na 5, ne znam kako si mogao na više a to sto na telenor mrezi nisu svi kanali otkljucani to je normalno jer u suprotnom niko ne bi uzeo kablovsku nego bi koristili eon

    Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

  22. #6247
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Podgorica
    Posts
    485
    Rep Power
    125753

    Default

    Quote Originally Posted by straus View Post
    Trebalo bi da imas kanale otkljucane i na dodatnom resiveru, očigledno ga nisu aktivirali prilikom pustanja paketa, pozovi call centar i rijesice ti to. Sto se eona tice u silveru si mogao na 1 uređaj a u goldu na 5, ne znam kako si mogao na više a to sto na telenor mrezi nisu svi kanali otkljucani to je normalno jer u suprotnom niko ne bi uzeo kablovsku nego bi koristili eon

    Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
    Ma ne na vise pogresno se izrazih, mislio sam na `pet` to je `vise` ... Vazi, hvala na brzom odgovoru, ka i vazda !

  23. #6248
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Podgorica
    Posts
    485
    Rep Power
    125753

    Default

    straus

    Brate zvah kol centar izopuca me ova djevojka, veli odakle vama drugi resiver u sobu, to nidje ne postoji u sistemu, nemoguce da imate drugi u sobu, jeste li sigurni po 10 puta kao da sam blavor nekakav, dajte mi serijski broj resivera.. Koliko kanala tu, koliko kanala u dnevnu !?!? To se placa dodatno veli za novi resiver, reko ada sto znam ja, niko mi to nije reka, rekli su mi da imam na istu preplatu pravo na vise uredjaja i to je to, ovi momci sto su dosli da mi ugradjuju su mi naplatili 20eura novi ovaj resiver i rekli to je to ... Sto se napravi jutros brate mili i neka no mi se evo prekinu veza i sad mi ne radi fiksni nekakvi prekid.....

  24. #6249
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    podgorica
    Posts
    7,606
    Rep Power
    12904

    Default

    Quote Originally Posted by Tri_Srca View Post
    straus

    Brate zvah kol centar izopuca me ova djevojka, veli odakle vama drugi resiver u sobu, to nidje ne postoji u sistemu, nemoguce da imate drugi u sobu, jeste li sigurni po 10 puta kao da sam blavor nekakav, dajte mi serijski broj resivera.. Koliko kanala tu, koliko kanala u dnevnu !?!? To se placa dodatno veli za novi resiver, reko ada sto znam ja, niko mi to nije reka, rekli su mi da imam na istu preplatu pravo na vise uredjaja i to je to, ovi momci sto su dosli da mi ugradjuju su mi naplatili 20eura novi ovaj resiver i rekli to je to ... Sto se napravi jutros brate mili i neka no mi se evo prekinu veza i sad mi ne radi fiksni nekakvi prekid.....
    Odgovoricu ti u inbox da ne spamujemo temu.

    Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

  25. #6250
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    479
    Rep Power
    6742

    Default

    uveo sam telemax fixni i dobio besplatan tel.aparat.izuzetno se slabo cuje da li je takva veza ili je do aparata
    “Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
    fukara se obogati.”

Page 250 of 292 FirstFirst ... 150200240246247248249250251252253254260 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Extra TV / m: tel Tv / Telemach / Total
    By laciale in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 103
    Last Post: 05-12-17, 00:50
  2. telemach crna gora
    By pentium in forum Internet
    Replies: 571
    Last Post: 22-06-17, 19:05
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 11:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 14:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Prodaja / Oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 15:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •