Koliko ja vidim, 5 infrakcija za svo ovo vrijeme, ili propuštam nešto? Da se razumijemo, svaka je bila opravdana ali u svakom slučaju who gives a ****?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Koliko ja vidim, 5 infrakcija za svo ovo vrijeme, ili propuštam nešto? Da se razumijemo, svaka je bila opravdana ali u svakom slučaju who gives a ****?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Fidel je nekako prestrog, ne zamjeram mu sad ništa posebno ali ima neku tamnu auru čovjek.
Ali zato Lepetanac, nikada mu neću oprostiti što sam jednom bio banovat zbog njega na pravdu Boga.
Mene je hari banovao radi zvoncice ali nema gadosti koje nisam izvalio,po prirodi sam impulsivan pa tako i odreagujem ,uh ljut sam bio kao djavo ali posle nekog vremena skapirao da nisam bio u pravu...od fidela sam dobio nekoliko puta infrakcije zbog pogresno postavljenih oglasa ali kad ti on to obrazlozi na finjaka ,onda nekako nemas obraza sto neko rece da reagujes nego samo oprosti izvini moja greska...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Last edited by aleksa111111; 09-12-19 at 22:05.
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
a ima bitnijih stvari od broja infrakcija i toga koliko puta si bio banovan sigurno mada treba stizat sve brisat jer pojedine teme su stvarno pošle po onoj raboti
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Neka ste se vi raspricali na ovoj temi, unaprijed da vam dam insajdersku informaciju: pola ovih post-ova ce bit' obrisani jer su 'spam'.
A nije sto sam ja prestrog nego sto je nas narod navikao da ne postuje pravila pa kad se neko pridrzava istih i kaznjava shodno njima onda odma neke drame pocinju.
Pozdrav.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ko je to tebi dao infrakšn da ga permanent banujem?!
edit.s.
- foto-album Reason: Spamovanje
24-03-18 00:35 by zvoncica
Expired
1- Pravo na Gay pride, da... Reason: Spamovanje
25-07-13 01:09 by zvoncica
Expired
0
Odoh da se samobanujem
Last edited by zvoncica; 10-12-19 at 02:49.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Čisto sumnjam da ima forumaša koji može da izbroji infrakcije na prste jedne ruke Nika Vujičića.
Sve infrakcije su mi dali različiti moderatori. Da li to znači da me svi mrze, ili svi jednako rade svoj posao?
Ako će nekome biti lakše, da pokažem post za koji sam dobio prvu infrakciju. U pitanju je tema Let ka zvijezdama / sezona 2. Rugali smo se izvođačima koji su bili očajni. Post je ocijenjen kao uvreda/prijetnja, a nije izbrisan poslije infrakcije. Nisam previše razmišljao zbog čega je to tako.
Ajmo udaraci... Ajmo hejteri... Ne zaustavljajte se... Forumi su vas ventil!!!
Ja:
Naravno. Nećemo se valjda bukvalno kršima bačat na zgradu rtcg, Vojvodića, Maksimovića i koga sve ne. To bi bilo barbarski.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks