Onaj ko napise bilo sta za mene da mu se ne svidja... zna sta ga ceka :twisted: :twisted: :twisted: :oops:
Inspirasan Shagwellovim topicom i jos nekolicinom postova otvorio sam topic na kojemu se mogu postavljata pitanja i ocjenjivati rad moderatora koje cemo ovako javno svi skupa da sagledamo i pregledamo.Iako mislim da nema neke velike potrebe za ovakvim topicom sigurno ne moze da skodi.
Every Arsenal fan will still tell you, forget United – beating Spurs is the one that really matter
Onaj ko napise bilo sta za mene da mu se ne svidja... zna sta ga ceka :twisted: :twisted: :twisted: :oops:
[size=4]P.F.C. Net Huligani[/size]
I think moderators are OK...
Posebno zaro... on je najboLji
Jesi li siguran u to? :twisted:
Kako cu sad da spammujem aooooo pakao
Svi ste losi gadite mi se, posebno ovaj novinarski gad, sve neke lazne informacije uvaljuje
...I proci cu kroz dolinu sjenki, i necu se plasiti jer si Ti sa mnom!...
Ao a tek ovaj kvazi kladionicar, pa kada bi moja rodbina znala ko je on na dno dunava bi zbog betova zavrsio
moderatori su neizbjezni faktor
ovog foruma ,ovog divnog skupa
da njih nema bilo bi anarhije
i svako bi mogao kojesta da lupa
a kad me vec pitaju evo da im kazem
dobar mi je Sofronije,dobar Makaveli
a ovaj Kefalo i taj grobar Zaro
i klupski su obojeni i ko ljudi slabo zreli
brisu bez pitanja,vrijedjaju ljude
bez imalo potrebnog pedagoskog stila
a Sofronije ti se cak obrati pm-om
oces,neces ovako i zato je sila
a gospodin Makaveli tek je onaj pravi
neopterecen funkcijom,vise nego dobar
ljudski kontaktira na svakom nivou
do koljena jos mu nijesu ni Kefalo a ni grobar
e dugo sam ovo ceko,da im kazem u brk koju
ajd da vidim ko sad smije da obrise rijec moju !!
I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in,
`cause I got too much life,
Running through my veins,going to waste.
Uuuuuuuipp evo nam himne foruma jos nam zastava treba
I to sve u stihu!!! :lolblue:
Kakav kralj...
Sad jedna ozbiljna prica, ovaj i slicni postovi ce biti brisani bez ikakvog upozoranja... a mozda i clanovi koji ostavljaju ovakve postove...narocito zbog ove zadnje receniceOriginally Posted by rain_wind_storm
[size=4]P.F.C. Net Huligani[/size]
Ujak je to pobro :wink:
Ne ovaj zbilja....cilj mi je bio prije svega da napravimo topic na kojem ce biti nekih predloga,sugestija,eventualno i zalbi ....da se onako dogovaramo o svemu sto ne valja i sto treba ispraviti....onako demokratski jeli....da ne ispanemo mi apsolutisti neki :twisted: Slazem se sa Zarom uvezi ovoga zadnjeg posta...dajte ta vrijedjanja iskorijenite ili takve stvari govorite na topicu o navijacima ovi ostali neka budu oslobodjeni toga nam se ne desavaju stvari kao na topicu o FK Buducnost.
Every Arsenal fan will still tell you, forget United – beating Spurs is the one that really matter
aj sad i ja koju uvodnu rijec...
Kvalitet foruma pada, odavno smo to utvrdili, mislim da je glavni razlog sto nam se stalno uvaljuju novi ljudi (valjda smo popularni), koji bi odmah da udju u plemike, umjesto da se malo upoznaju, prosvrljaju kroz forum i onda lagano krenu u ostre diskusije i sl... Medjutim, glavna je fora i to je za mene najveca boljka i najvise me nervira, sto se clanovi foruma koji su duze tu (Lennox prije svih) pecaju na te stvari i onda krece izivljavanje po topicima... To nam nije potrebno, uzdrzite se ponekad, necete ispasti "manje mudonje" ako nesto precutite, ne odgovorite itd... Uz to i mi smo tu, cesto sam znao da dobijem pm sa zahtjevom "ajde ovog banuj, ajde ovo brisi" i nikad javno nisam rekao ko mi je sta trazio, da ne ispadne da imamo "tuzibabe"... trudio sam se i svima da odgovorim i obrazlozim odluke... Dakle, malo vise tolerancije, malo vise kvalitetnih postova, sa "specificnom tezinom", a ne klinackim prepucavanjima "cije je tata jaci" i bicemo "kao nekaaaaadaaaaaaaa"... :wink:
'ajde banuj onog Zara, užasan je...
[size=2](nemoj nikom pricat' da sam ja to rek'o)[/size]
Sve pohvale za "ekipu iz loze" :wink:
Samo za tebe, uvek uz tebe...
u svoje loše dane volim gristi sam, piti i lutati po krčmama...
Ekipa na mjestu, svi moderatori treba da se ugledaju na ovu ekipu moderatora. Specijalan pozdrav za bratinja Maku
Momci obavljaju svoj posa kako treba !
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
iako su svi na mjestu atmosfera mi se nikako ne svidja,valjda zbog manjka extremnosti nasih moderatora
da,i njihove mnogo manje prisutnosti od ove dvojice koji su ok , na neki nacin :wink:
vi pojedini bi trebalo malo vish da se opushtite! mislim zhasu!
hoćemo imena!
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
mislio sam na kompletne moderatore! da vas ne odvajam! prestrogi ste odje ljudi treba da dolaze zbog razonode druzenja bratstva jedinstva SPORTA isl isl isl.....Originally Posted by moon safari
mora odje bit malo podjebavanja zajebancije tj toga je bilo naizobilje nekad [ kad kazem ovo nekad mislim na vrijeme prije 2 000]!
Eh! no aj ja samo "chitam" forume koji me zanimaju po nekim moderatorima ja nisam uchesnik!!!
Poz
/me podrzava SHORTY-jev stav...
Peace,luv & unity fellaz! :wink: Opu$teno... 8)
love, peace and harmony, maybe in the next world...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Life iz a beach... :wink: 8)Originally Posted by moon safari
/me potpisuje. treba nama disciplineOriginally Posted by moon safari
Ja mislim da su moderatori divni ali vidi se da im nesto (neko) fali
O.D.B. R.I.P.
http://img95.exs.cx/img95/1015/Varvari.jpg
A HTEO BI ON DA (OPET) BUDE MODERATOR.....Originally Posted by Cereal Killer
NE MOZE, NE MOZE......
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks