ma daaaj... kad se to u podgoricu igrao vaterpolo... i to jos da finale bude gore... :burp:
BOLJE DA SU TAJ BAZEN NAPRAVILI U NOVI!!!
Prokopali su, znaci poceli su da se grade :yipiiii:
ma daaaj... kad se to u podgoricu igrao vaterpolo... i to jos da finale bude gore... :burp:
BOLJE DA SU TAJ BAZEN NAPRAVILI U NOVI!!!
Izgradnja olimpijskog i vaterpolo bazena u sklopu Sportskog centra Morača se nastavljaju, iako urbanistički plan koji predviđa izgradnju bazena na toj lokaciji još nije usvojen.
Vijesti već nedjelju dana neuspješno pokušavaju da od nadležnih službi dobiju odgovor na pitanje ima li Glavni grad kao investitor potrebno odobrenje za realizaciju najavljene investicije.
Gradska Agencija za izgradnju i razvoj saopštila je da nije nadležna za izgradnju bazena.
U dilemi ko bi mogao biti nadležan, Vijesti se se obratile PG birou, čiji je šef Hamdo Kočan odgovorio da se za to pitanje treba obratiti glavnom menadžeru grada Pavlu Raduloviću. Radulović je uvijek kad su ga Vijesti kontaktirale u vezi sa tim pitanjem bio zauzet.
Obećanja da će uskoro odgovoriti na pitanja ostala su neispunjena, a građani uskraćeni za odgovor da li Glavni grad bespravno gradi u svom centru, za šta je od nedavno zaprijećeno i zatvorskom kaznom. Direktor kompanije ''Cijevna komerc" Danilo Petrović rekao je da je on dobio nalog da gradi bazene, te da nije upućen u to ima li Glavni grad potrebnu dokumentaciju za ovaj poduhvat. Izgradnju bazena Podgoričanima je obećao gradonačelnik dr Miomir Mugoša, na dočeku crnogorskih vaterpolista nakon osvajanja titule evropskog prvaka.
Na tenderu za izgradnju pobijedila je kompanija ''Cijevna komerc" .
Vrijednost radova koji su u toku iznosi oko 1.80O. 000 eura, a radovi bi trebalo biti gotovi do jula mjeseca. Uklanjanje dva teniska terena TK “Nec” u sklopu SC Morača počelo je juče tokom dana.
http://www.cafemontenegro.com/index....p=8&news=63884
Samo da oni naprave krsteni olimpijski bazen (npr. kao onaj Dubrovacki ), pa i da ne doceka zavrsnicu Svjetske lige,velike stete...Nego se bojim ce ga zbzat u zadnjih mjesec dana, samo da bude da je Mugi ispunio obecanje, a ne bi se zacudio ni da bude svecano otvaranje bazena 27. marta![]()
ma to se sve radi na silu, cisto propaganda prije ovih izbora, ka'da njih zabolje q za bazene i cuda, ni dozvole nemaju za gradnju ali oce da zbrzaju to da pokupe glasove ljudi za izbore.
A kakav je ovaj narod, ovo je smijesno.
Odakle znate da ce sve da zbraju i da nista nece valjat? Jeste li vidoviti mozda?
Ti bazeni su obecani odavno i receno je da ce bit 5 bazena u PG do kraja 2009 godine, tako da imaju citavu godinu rok da sagrade, a vi vec pricate da ce sve da zbrzaju.
Je li mozda bolje da nemamo tih bazena, a?
Da im recemo da ih ne grade???
Nista li vam ne valja !!!!!!!
potpuno se slažemo.
Ovo je velika stvar za Podgoricu. Imaćemo zatvorene bazene koje ćemo zimi maksimalno koristiti.
Nema ništa ljepše kupati se u bazenu a napolje kroz staklo gledaš kako pada snijeg1
samo da se urade po najvišim standardima( u to ne sumnjam) ali i da održavanje objekata bude na najvišem nivou!
To je naš, uvijek bio najveći problem-održati nešto što je kvalitetno napravljeno.
Pogledajte mobilijar na Gorici, Zlatici....
Sramota!
Treba da se angažuju čuvari, obezbjediti im kućicu i dati im normalnu platu,
Pa ko nešto uništi,naplatiti kazni!
Libertas
Bazene radi firma koja je pravila bazene u Pekingu i Malagi.![]()
Globetrotting
Koliko će se naplaćivat dnevni ulaz na bazen? (1)5 evara?
kakve ste mi vi saljivdzije... 5 bazena u PG a ni jedan u Novi... vidim, da nema zahvalnosti momcima koji su zlato donijeli i zbog kojeg se VI radujete... pitajte igrace reprezentacije (ako ih znate) gdje bi oni napravili bazene...
Ja ne vidim nijedan u PG.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Zashto da se prave u novi kad ce svi ti reprezentativci brzo u buducnost igrati...Oce ko da se kladi da za 3, maximum 4 godine, buducnost postaje evropski prvak u vaterpolu... Ostalo sad masu novih stanova, bice mugi da ih dijeli ahahahah...
#fakenews
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zahvalnost,a? Ocemo da pricamo o tome?
kako ste im vi pokazali zahvalnost kad su osvojili, jeste li im kakav docek pravili, a?
Za koga ste navijali???
Imao bih jos toga da pisem, nego da ne mijesam politiku u ovo.
Ti pricas o zahvalnosti a za Srbiju ste u finalu navijali, niste im ni docek napravili, na cemu vam je i zamjerio Zlokovic, ako si citao njegov intervju u Pobjedu !!!!
P.S. neka vama Srbija izgradi bazene , posto ste za nju navijali !!!
Sve ovo sto sam napisao, cast izuzecima.
Nemoj da pricas kad ne znas...Mozda im opstina i politicari nisu priredili docek,ali je bitnije kako su ljudi odreagovali na ovaj veliki uspjeh.Licno znam ljude koji su bili za zajednicu,a vise su se radovali zbog onih momaka,nego oni direktori vodovoda sto su od mojih i tvojih para posli da im guzica vidi Malagu!:mad:
Da se razumijemo,nemam ja nista protiv da se grade bazeni,da Bog da ih bilo 150 i treba,jer nam je baza vaterpola veoma mala i treba da pocne da se trenira ne samo u Podgoricu nego u cijelu Crnu Goru!
pozdrav!
Last edited by Bijela_City; 18-02-09 at 21:08.
Znam i ja ljude iz HN koji su za zajdnicu i koji su navijali za CG, svuda ima izuzetaka, ali zasto tamo nije bio docek?
Pa vidis li da je to i Zlokovicu zametalo sto ga njegovi Novljani nisu docekali.
Ja sam bio na docek u na auerodrom u Tivat, Kotor i u Podgoricu i suda je bilo prepuno ljudi i docek je bio vrhunski.
E mene nteresuje zaste se nije pravio docek u HN, ipak jedna od 3 baze vaterpola u CG?
MOj odgovor je zato sto je 99% ljudi bilo za Srbiju i uopste im nije bilo milo sto smo mi dobili.
E sad mi kazi tvoj odgovor
Ma nije problem što su navijali za Srbiju u finalu,nego što su u svakoj utakmnici navijali protiv Crne Gore.
Kad se samo sjetim tužnih lica te noći na šetalištu.
A ne zna se ko više tuguju oni ili gosti iz Srbije. Neviđena krađa, Milo platio sudije Itd. Normalno bilo je i puno ljudi koji su navijali za CG.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks