Hvala puno!
Da li znas da li su termini isti? Cijene?
Rade i otvoreni i zatvoreni
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Hvala puno!
Da li znas da li su termini isti? Cijene?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Radi li zatvoreni bazen? Ide li ko kakva je sit?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Evo ne znam....cini mi se da niko zdravoga razuma ako ima BILO kakav zdravstveni problem tipa male ili srednje temperature, porehlade ili neke slabosti, što znači neki od simptoma za kovid ili neku drugu infekciju, neće doć na bazen, no će preskočiti dok se izliječi...a hlor valjda ima mogućnost dezinfekcije koja je za koronu presudna...tako čuh...ja bih rado išla ali se plašim...što se ostalih stvari tice, papuce na noge, tuš topli veliki peskir i mislim da nema proiblema sa bilo kojom prostorijom u svlačionici
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
To kapljicno se prvenstveno misli da kad covjek govori, pogotovo kad kija i kaslje izbaca mikrokapljice u kojima se nalazi virus. Vlaga nema puno uticaja, vec upravo distanca koja je potrebna, jer kapljice mogu dosegnuti nekih 1, 5 m. Na ulazu se mjeri temperarura. Cak i da neko udje bolestan, prvo ide obavezno tusiranje, virus u tolikom razblazenju, u vodi, nema puno sansi. A kazu sredstva na bazi hlora i hlor ubijaju virus, nisu bas rekli tacno koncetraciju, ali vjerovatno je to ta konc koja se max moze dodati vodi za pice. Nakon toga ide opet tusiranje i presvlacenje. Redovno se ciste prostorije, a i mnogo je vode okolo sve to spira virus, tako da ti je mnogo bezbjednije nego druge aktivnosti u zatvorenom prostoru. Sem naravno da si dosao, druzis se i ljubis sa nekim.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
radi li bazen u sportski?
Rade li bazeni? Ide li ko?
Kakvi su uslovi obzirom na ovo doba godine?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi kod sportskoga i to radi kao dragstor. Uslovi su po meni jako dobri, fina voda oko 26 stepeni, tople plocice oko bazena. Dovoljno tuseva, fenova... Ja doduse idem najcesce u terminu od 17-18. Bude nekada i guzve ali se moze plivati...
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A verde complex ?
Znam da je znacajno skuplji ali se dvoumim jer imam jutarnji termin i nema gužve - mogu slobodno da plivam bez satelita koji ne poštuju pravila.
Radi li bazen danas zna li neko?
Ja sam sinoc bio ali ne pogledah... Znam da ne radi iducu nedjelju zbog Svjetske lige...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
je l' počeo da radi otvoreni bazen?
Ne vidi se slika
f6
Koji li je pametnjaković smislio ovo-Organizovane grupe...
...
Ide li ko u zatvoreni bazen u PG? Je li guzva u terminima od 6ipo do 7ipo, 17-18 i od 21 do 22?
Jesu li staze/trake odvojene?
Cijene su iste ako je cjenovniik vazeci?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Od 6 ipo do 7 ipo najbolje nema 5 6
17 sati izbegavaj jer je pakao a navece u 9 vikendom nema guzvi sad za radne dane ne znam ali sigurno je bolje nego u 17 trake nisu odvojene nazalost i cijena je i dalje ista srecom predvidjeno je natkrivanje otvorenog bazena pa se nadam da ce i termina biti vise za gradjane jer ovo je premalo i sat vremena je nista
Ja sam isla od 17-18 masu je naroda bilo...tako da vise necu u tom terminu plivati
Last edited by zvoncica; 03-11-23 at 22:17.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks