Zasto mi je obrisan oglas za prodaju glasa za izbore?
Bio je uredno formatiran.
a nista brate samo napravise sprdnju od ovoga pa eto samo da kazem da je to glupo previse al dobro, kako god...
Zasto mi je obrisan oglas za prodaju glasa za izbore?
Bio je uredno formatiran.
A kako definisati sledece oglase:
Iznajmljujem vjencanice,
Bavim se prevozom,
Potrebna radnica,
Dajem casove...
Zasto su mi obrisani neki oglasi.
Bili su korektno definisani.
Molim objasnjenje, da bih znao o cemu se radi, za ubuduce.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
cak i u tender oglasima ima pravilo: 2 oglasa sa jednog broja u jednoj sekciji, sem kad su placeni. Case i ABC odje drze 50%
Uzgajivačnica miševa & Centar za uništavanje vozila Vesko Dakić https://youtu.be/W2Dxh_A9vyM
DIDI oće li ko ovome abc321 srediti ove topice ili da mu otvorite brate poseban podforum za njegove oglase.
Neka napiše Prodajem sve i svašta i kraj.
Mogli bi mene i jos sparcu dat sticky topic-e...ipak drzimo monopol na ovo pdf
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Drago mi je da si obratio pažnju na moju priču
Gdje bi se našao tvoj oglas kad bismo recimo sad svi mi otvorili po 5 topica? Na nekoj tamo desetoj stranici.
Zamisli da recimo Sparco, Dekas i ostali za svaku komponentu koju prodaju stave poseban oglas, pa dje bismo stigli sa ovim djelom foruma.
Pozdravljam te, pa ubuduće zaobidji moju monotonu prču. Neću više kvariti tvoje čari Toliko od mene.
Ne diraj mi Crnogorku
Nije rješenje u sticky threadovima već u tome da se kao i u svim oglasima koji postoje u elektronskom ili štampanom obliku razdvoje sektori: nekretnine, vozila, tehnika, računari, usluge, sve i svašta...... itd. Podforum je startovao nekada davno zaslugom Nenada, Vuka i još par momaka kao razmjena, trampa ili prodaja polovnih računarskih komponenta. Danas je prerastao u nešto drugo i neko novo rješenje je neophodno.
A što se tiče sticky-a ko ima novu ponudu nek je na vrhu, ko nema nek uradi "refresh" (eto i ja da prvi put napišem tu riječ)
Svaka cast timu koji je pravio forum.. tj sjajan izbor vBulletin hosting... oglase ste super sredili
nego, jel moze i da se uvrsti pravilo da se u naslovu topica za telefone koji su kineske kopije napise da je to kopija.. evo gledam sad topic P:Nokia 6300 dual SIM kad ono tek u postu pise da je telefon kineska kopija :mad:
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
Pa svako sa iole mozga zna da nokia nije napravila 6300 dual sim
logican zakljucak je da je kinez.
da ne bih pogriješila.. kako postavit oglas za kozmetiku.. razne stvari a izmedju ostalog i parfemi..da mi ne bi bilo izbrisano???
P: kozmetiku i parfeme
Uzgajivačnica miševa & Centar za uništavanje vozila Vesko Dakić https://youtu.be/W2Dxh_A9vyM
fajter hvala puno
mislila sam da ne treba još nešto..pa da priupitnem za svaki slučaj.
Hvala!!
JEL DOBIJA JOS NEKO PORUKU KAD UDJE NA CDM :
Poštovani, obavještavamo vas da u roku od sedam dana morate ukloniti sve reklamne sadržaje sa svojih profila i postova. Ukoliko to ne uradite moraćemo da primjenimo nepopularne mjere. Nadamo se da do toga neće doći i da ćete imati razumijevanja! Ukoliko mislite da treba napraviti izuzetak možete se obratiti na [email protected]
interesuje me samo koji to reklamni sadrzaji moraju da se maknu, posto ja imam samo slike racunarskih komponenti i linkove sa njihovim specifikacijama
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks