Admine, kako se za oglas tagovan sa INFO stavlja cijena?
Razmisli malo glavom prije infrakcije.
Admine, kako se za oglas tagovan sa INFO stavlja cijena?
Razmisli malo glavom prije infrakcije.
Ne treba meni dodatna INFOrmacija o proizvodu, vec mi treba INFOrmacija bi li neko mijenjao slicice za klikere.
Cijena: 12€ 5˘
Moze li se osvjezavanje oglasa ograniciti na jednom dnevno jer nas pojedini clanovi ciji oglasi traju po nekoliko mjeseci konstantno zasipaju osvjezenjima 2 put dnevno i to izgleda kao najgori spam jer se drugi oglasi od njih ne mogu vidjeti?
Po pravilniku može 2 puta za 24h, i to je za sad tako:
10. Koliko često mogu da postujem na svojoj temi?
- Dva puta na dan, ukoliko nije odgovor na pitanje iz teme već samo "oživljavanje" teme. Na pitanja se može odgovarati bez ograničenja. Svaki odgovor se takođe smatra kao oživljavanje pa nakon dva odgovora na pitanja nemate pravo dodatnog oživljavanja teme tog dana, ukoliko nije odgovor na pitanje.
Ukoliko neko primijeti da je oglas refrešovan van pravilnika, ima dugme raport, i biće odmah reagovano, jer ne mogu ni moderatori ođe da vise 24h i prate svaki post, sa reportom ide brže.
Ujedno da još jednom opomenem BROJNE forumaše koji krše pravilnik tako što refrešuju oglas i zaključaju ga da bi otvorili novi, jer im fali četvrti oglas, da će ubuduće ti oglasi biti obrisani. Oglas se zaključa ako se artikal proda/odustane od prodaje i to fino naznači, a ne refreš i lock...
Vala ste vise presrali sa 20+ stranica o pravilima postovanja. Ogadiste ljudima forum. Ovoliko dorade ni windowsi nemaju, ni da razvijate Google AI!
Edit: Nema veze, moderator je cool tip a ja brz da zagunđam. Sve smo raščivijali
Last edited by Tica; 30-09-23 at 19:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks