Bolja nego na 15pm... Ako ti to poredjenje sta znaci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Izdrzi i na 15pro max ista prica sve popaljeno, ali su pali procenti baterije nenormalno, za malo vise od godinu dana pali su na 88% npr a na 14pro max isto sve za isti period na 99%...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Na 16pro je baterija brutalna.
Prebacio sam regiju na united states zbog applea inteligence, sve radi ok osim snimanje poziva. Kad nekog zovem imam onu ikonicu u ljjevi cosak ali ne funkcionise.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Kako je oslabila na 15pm, auh… na 20% je u 15h…..
Ios 18.2
Meni snimanje radi, ali je bzvz sto kaze da se razgovor snima..
Ne znam sto meni nece, imam ikonicu lijevo u cosak ali ne reaguje.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
E ne znam, useru se sa svakum modelom u neku finkciju, nego da smo zdravo, sto se mene tice ne diram ga dok ne crkne, bice akcija menjanja baterije pa ce biti valjda bolje.
Nikakve veze ti procenti nemaju, meni je na 11 pro pokazivalo 100% dvije godine i onda se odjedanput spustio na 83%. Vjerovatno softver nije racunao to i onda se sjetio u neka doba.
Svakom tel pada kapacitet, kad vidis da to ne moze da izgura neku tvoju potrebu fino autorizovani da promijeni bateriju i onda opet vozis dok tel ne krepa.
To sam i mislio, neka ga neka gura dok moze, svakako je to bacanje para realno...
Mene je na 15pro do prije mjesec dana bila na 100% i odjednom pade na 95% . Mada mislim da joj nije prijalo sto sam u zadnji period je praznio dok se ne ugasi telefon ….
Mene sluzi da kucnem dobro ali isto imam trip da kako koji update softwera tako mi je kamera gora i baterija po malo … 90% sam siguran da isto oni to malo softweraki cacnu da bi uzeli novi model
Ps. Koristio sam 16pro dva dana , nisam nesto precerano vidjeo razliku u odnosu na 15pro . Kamera je bolja malo , toplije su slike . Baterija jeste bolja i ekran blago veci ali tu sam vidjeo razliku samo prvih 20min koristenja posle sam imao isti osjecaj kao na 15p . Za sad definitivno ostajem na 15pro
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze li se kako iskljuciti na Airpods 4 ovo sto ispustaju zvuk i bljecka zelena lampica kad ih pomjeram.
uzmem ih i one reaguju, pa znam da sam ih uzeo, ne treba mi upozorenje.
znaš li nešto više o tome? kad će biti i za koje modele će se moći zamijeniti?
imam 14 obični, uskoro uzimam noviji tel ali bih htio ovome da osvježim bateriju i da ga arhiviram (imam neki trip da čuvam staru tehniku) pa bih gledao da mu zamijenim bateriju (trenutno je BH na 87%)
Prilikom migracije sa jednog na drugi iphone sve aplikacije se skidaju sa stora, e sad imam jednu aplikaciju koju bas koristim ali vise je nema dostupne za download… ima li neka varijanta da se prabaci tj sacuva… ? U pitanju je pioneer control app za kontrolisanje muzickih komponenti i bas bi mi zao bilo da je nemam vise… nidje je ne mogu naci.
Ova?
Jesi pravi apple nalog unio? Da nisi mjenjao zemlju naloga/usluge?
Satelitski resiveri/oprema
Nije ta, ovako izgleda ikona
Nema je nidje, nisam siguran sto se desava sa tom njihovom pordskom… to nisu toliko stari uredjaji da bi se tako digle ruke od njih… za android sam i uspio naci instalaciju ali za ios nema trika…
Napravi jos jedan apple ID na USA. I sa tim nalogom se ulogujes u AppStore da nadjes tu app (ne diras primarni iCloud).
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jedino da probas preko safarija pa nadjes aplikaciju sa imenom i upises npr: pionir.ipa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks