Hahaha, vrh
Nego ja bih zanemario ovaj "upad" na temu, odvodi temu u nepotrebnom pravcu, bez potrebe.
Elem
, evo moje sledeće nedoumice i pitanja.
Kao što sam ranije pisao, plan mi je (bio) da u SRB otvorim račun i aktiviram PP u potpunosti, ipak sam izabrao Intesa Banku koju ste preporučili jer jeste najbolja (free kartica, free ebank, nema konverzije), ali je ispalo da nerezidenti ne mogu da dobiju platnu karticu!
Tako da je na kraju račun otvorila moja žena koja je iz Srb, i sad imam sledeće nedoumice. PP kaže da jedan nalog može da ima 2 kartice, ali ne i obrnuto, jedna kartica ne može da se veže za 2/više naloga.
1. Ukoliko ja ženinu karticu vežem za svoj nalog koji je reg na Mne, da li ću moći da primam novac na njega? Čisto sumnjam, jel tako?
2. Da li ja uopšte mogu za svoj nalog da vežem karticu koja je na drugo ime (ženino) ?
3. Da li je rešenje da izbrišem svoj Mne nalog i otvorim novi na Srb, i dodam zeninu karticu i onda imam PP u full-u?
Ili mora žena da otvara svoj nalog i reg ovu karticu?
4. Pošto meni PP treba radi avansa iz inostranstva vezano za smjestaj, da li će PP da pravi problem pošto je biznis na moje ime, a kartica na ženino? Isto tako, pošto planiram da pokrenem neki online shop, koliko ce ovo biti problem, moje ime/ženina kartica?
Što je najbolje rešenje za ovu moju problematiku, da imam PP koji u potpunosti funkcioniše. Hvala na pomoći!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Bookmarks