Nema srece... :/
Jel neko imao srece sa ovim cudom? Meni drug rece kako je (posto naravno CG nije jedna od podrzanih drzava) on stavio da je iz slovenije i samo unio podatke na taj nacin i proradilo mu je. Meni nece preko slovenije, nece ni na hrvatsku, ne znam, da probam mozda zambiju..
Imam visa electron od ckb (debitnu)..
Last edited by Drug Tito; 20-12-11 at 10:31.
Infiltrator out.
Nema srece... :/
rm -rf /
Otvori racun na MoneyBookers.com mnogo su bolji od PayPala, i podrzavaju i slanje i primanje novca za CG. Imam odlicna iskustva sa njima.
Otvori racun na MoneyBookers.com mnogo su bolji od PayPala, i podrzavaju i slanje i primanje novca za CG. Imam odlicna iskustva sa njima.
Sa moba pisah pa se duplira post, a takav je otprilike odnos kvaliteta PayPala i MB mada je PP dobar za placanje dok su ostale usluge slabe. PP ljudi preferiraju jer se vise zna za njega, dok MB raste svakim danom, i mislim da ce prestici ostale banke uskoro, jer imaju iste ili slicne mogucnosti ko ljudi iz Amerike ko mi.
A mogu li ja da platim preko MB na PP nalog nekako?
Infiltrator out.
Ne more....
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ja upravo platih preko paypal-a na ebay preko visa debitne kartice prve banke. E sad oce li mi stici ne znam, javicu, ali na ebay nalogu pored ovoga sto sam narucio stoji "this item is paid trough paypal"
Nemojte da se igrate sa paypal. Pogledate na [es] forumu kakvih su sve problema imali ljudi.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Izvadis Visu Electron u nekoj HR banci i registriraš se na hrvatski PayPal account i sve radi ...
ja sam se ragistrovao kao da sam iz Bih, ali onda ima da odaberes da si drzavljnin Crne Gore. Prijavio sam visu Prve banke i verifikovao sam je bez problema, kupio sam neki dio za auto i skinuli su mi pare sa racuna. Jedino ne moze da se prima novac.
Koji je support e-mail paypal-a? Dali se moze sa moneybookers-a novac prebaciti na paypal?
Ja sam sad pokušao sa BiH, ali nema šanse.
Radi MB, ali ga ne prihvataju sajtovi kao sredstvo plaćanja. :?
ovo sto vi pricate da ste reg. na paypal, i dali info. da ste iz slovenije, ili sto ja znam. te su neke stare fore! jer to nema shanse da se reg. kao da si iz slovenije, jer kad ti ckickesh na comlete reg. ili sta pise tano, jer nemogu da se sjecam bash, on automacki ti resetuje stranuca i stavi ce te na drugu zemlju.
koliko ja znam, sa playpalom imas razne pakete, mozes da saljes pare na drugi paypa-al i da dobijes pare sa drugog paypal-a.
ja sam kontaktirao sa mng. support palypal-a, i rekao mi je kao da nema-ju jos uvjek sporazum sa CG i sa nasem bankama. a kad ce se to zavrsit neznamo jos, mozda tek '11 god.
vidim ovdje neko kaze da otvori cc u hrvackom-, prvo moras imat hrvacki indetitet, pa da bi mogao otvorit cc u hr bankama.
a moneybookers.com neznam bas o tome!!!
Ma kakav sporazum sa bankama, to je nonsens. Neće da stave Srbiju ili Crnu Goru na listu i gotovo. Bole njih briga što nama treba Paypal - politika je to.
Kad samo vidim listu podržanih zemalja među kojima nema naše - dođe mi da povratim od muke.
Izgleda da nedostaje neki pravni dio (zakon o elektronskom potpisu?) i saradnja sa nasim bankama kojima nije u interesu da skoro bez ikakve provizije saljemo/primamo novac iz inostranstva
Za plaćanje putem Paypal-a nema ni jedne pravne prepreke!
Plaćanje karticama putem Interneta kod nas funkcioniše gotovo savršeno, a to je ono što Paypal-u jedino treba! Prijem novca putem Paypal-a ne funkcioniše za sve zemlje, pa ne mora ni za našu (bar u startu), ali to nam i ne treba toliko.
Ako radi Moneybrookers - ne vidim razlog da ne može da radi Paypal. Takođe - neki dan sam kupovao dodatni paket kod mog hosting provajdera, i oni su kroz 2Com servis vrlo jednostavno izvršili povrat sredstava na moju kreditnu karticu kako bi mi izvršili refundaciju. Nije bilo nikakvih problema.
Nije to do banaka. Komercijalnih ne sigurno
E sad vidjite kome ide najvise od svake trnasakcije u platnom sistemu CG.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Danas sam otvorio tekuci na prvu banku i trebao bih za nekoliko dana da dobijem karticu, rekli su mi da bi sa nekim novim ugovorom oko elektronskog placanja mogo da dobijam pare elektronskim putem, s tim sto bi imao 2 kartice koje su povezane.
Infiltrator out.
@infiltrator
To nije to, to je e-banking.
@Djoks
Ako nema prepreka, zasto onda ne mozemo da (makar) saljemo pare preko paypal?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks