Ne vise.
koji je % povlacenja na HB ?
1% je pp provizija za povlacenje. Max 10 eur.
Treba od pp podrske traziti da withdrawal currency bude originalna valuta (EUR, ili ako primate dolare USD…). Da pp ne bi radio konverziju.
I limit je oko 1500-2000 eur. Zavisi i od banke
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
450usd sam poslao prodavcu, 451.50 eur, ispostavilo se da ne možemo realizovati trgovinu pa sam tražio refund
vratio je 450usd ali mi je paypal vratio samo 414eur na račun zbog konverzije usd/eur
ima li žalbe na ovo?
Oni ti vratili tacno koliko vrijede tih 450usd, nego je tebi paypal radio konverziju a ne tvoja banka pa su ti na racun toga uzeli razliku.
pa ja sam napisao da sam poslao 450usd odnosno 451eur, a sad kod refundacije mi vratili 450usd odnosno 414eur po kursu vraćanja
eto da se ne zezne još neko kao ja, da dobro vodite računa u koju valute šaljete i da li će biti eventualnih problema, oko refundacije itd.
nije isti kupovni i prodajni kurs, jbg zaboravih na tu posranu činjenicu
Last edited by autodijagnostika; 10-03-25 at 11:16.
Oni su uradili konverziju po njihovom kursu. I sigurno jos neki DCC iz USD u EUR. Tako deru korisnike u Srbiji, pa mora od podrske da se trazi da za withdraw currency bude originalna valuta, a ne dinari po PP kursu.
Kada nesto placate na PP uvijek izaberite da bude u originalnoi valuti i da banka radi konverziju, a je PP da to naplati u EUR
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Na recimo 130e placanja 20 ukradu ako ostavis da oni rade konverziju.
Sent from my phone
Pa nije isti kupovni i prodajni kurs.
Uvijek ima razlike a kad je PP u pitanju (i ostale online banke) ta razlika je znacajna.
Nemas se sto zalit'.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne da nije isti nego kad pretvaraju iz eur u usd onda je usd jači od eura, a kad prebacuju usd u eur onda je eur jači od usd. Toliko o tome koliko su fer.
Smece. Ja izbrisao nalog
Na CG karticu prebacujem. U pocetku sam imao neki nalog sa nasom licnom kartom a nalog misllim da je bio US i koristio sam entropay (mislim da se tako zvalo) za online karticu dok nije imala ni srbija PP. Kasnije sam otvorio na babino ime PP u srbiju posto ona ima tamo dokumenta a znam da nikad nece koristit PP(i da ne bih uzima od nekih drugova), i povezao sam nasu CG karticu
ne placam nikome nista dok ne legalizuju kod nas PP
Ja vec imam(tj cekam) bankovni racun u srbiji i br telefona njihov
Ne znam da li ce trebati tokom registracije i jos nesto
Vidim da za neke zemlje je ranije trazio broj licne karte. Ne znam sad
Da li neko ima info?
Nece povlacenje na HB. Bar ne u eur. Mozda bi proslo u rsd, ali po uzasnom kursu.
Placanje radi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks