Da, znam da nema pa mi nije bilo jasno...Ok, hvala. Svejedno, to su jako velike sume koje PP uzima i preporucila bih umesto njega Payoneer: em ima karticu kojom mozes da placas vrlo povoljno, em uzima samo 3 dolara fiksno od uplate.
Povlacenje na tvoju karticu u banci. To jos nije omoguceno u CG i MK.
Nema kod nas PP kartica.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da, znam da nema pa mi nije bilo jasno...Ok, hvala. Svejedno, to su jako velike sume koje PP uzima i preporucila bih umesto njega Payoneer: em ima karticu kojom mozes da placas vrlo povoljno, em uzima samo 3 dolara fiksno od uplate.
Ako primate platu online bolji su i Payoneer i Wise nego PayPal, iskreno kad pogledam koliko firmi u kojoj radim(a mjesecno tu prodje 500-600k minimum) uzima PayPal ne znam zasto ga i koristimo. Meni je plata jedno vrijeme bila preko Wise-a, pa povucem direktno na racun u hipotekarnu medjutim sad trazih da mi bude plata u eurima pa mi salju direktno na devizni a i to je masu bolje nego PayPal, na oko 1000e banka posrednik skine 10e i tjt
Da, ali dosta poslodavca neće da plaća na račun.
Koja je to firma?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
https://www.rapidseedbox.com/
E sad ima firma racuna u vise banki, moja plata direktno ide iz neke Danske banke ja mislim, posrednik je raiffeisen banka. Na 1300e koliko primam mjesecno troskovi firme su 15e i meni oko 12e.
Wise je malo drugaciji jer sam bio placen u dolarima pa sam morao prebacati sa Wise deviznog u SAD na Wise devizni u Belgiji pa tek onda u Hipotekarnu, tad sam gubio oko 25-30e
Payoneer ima neki svoj kurs, njega sam koristio za Upwork, na 350e meni u hipotekarnu stigne 340 (samo raiffeisen uzima kao posrednik)
Kolege iz Srbije koje imaju Paypal mi se non stop zale jer Paypal dere na svaku mogucu transakciju, pa onda skine nesto na prebacanje kursa, pa ne mozes podici u dinarima nego ti banka radi konverziju iz eura u dinare
A i kursevi u nasim bankama su ocaj, zamalo sam se zajebao pa trazio da mi posalju direktno u dolarima pa da Hipotekarna po njihovom kursu u eure prebaci, pola plate bi otislo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks