Onda je do tog senzibiliteta.
Kao što ti i rekoh, da sam htio da ravnam račune drugačije bih. Ovo je bila "fora".
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bi voljela da nisi prozivao mexika na ovu temu ali jesi a meni eto to na ovu temu smeta.
A ti to nazovi kako oćeš.
Inače ljubimac ti je med medeni (lajk za njega) a njegov je isto.I svih forumaša samo eto meni smetaju ovi komentari tipa (preneseni iz neke druge teme) i ti mome mexiko a to ne znači da sam ja zaprška možda mi je senzibilitet haj level na ovu temu.
Last edited by Bluemoon; 18-08-23 at 22:28.
No pasaran!
Onda je do tog senzibiliteta.
Kao što ti i rekoh, da sam htio da ravnam račune drugačije bih. Ovo je bila "fora".
Jedna planinarska skitulja.
![]()
No pasaran!
Kod nas pas i mačka ruše predrasude.A ko zna ovaj je odrastao sa mačkama možda misli da je mačka.
![]()
No pasaran!
Sent आत्मन:
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Neke tamo mačke
Sent आत्मन:
Kad ti se spava a svjetlost pravo u oči bije. Muka.
Sent आत्मन:
moj domagoj, zimski mod vol 7
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Primakao se.
Stigao novi clan familije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čuva i dok odmaram![]()
Lutkica moja
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
https://www.akc.org/expert-advice/do...230315_posting
@goozica
normalno 💅
smrde zasluzuju prvo mjesto
nothing comes from violence and nothing ever could
Poraslo srce malo.Ima gene mejn kuna garant.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Guska upravo ušla u kuću, pile 4mjeseca na slici izgleda mala ali uopšte nije nego je prava ptičurina, da je ne stresiram biće još koja slika kad se malo adaptiram.
![]()
Moja daganica hrabro podnosi životne okolnosti i što mora da bude vezana...ne podnosi ni jednu životinju koja uđe u naše dvorište...neki dan je neko kuče ostavio na kapiji...ljudi, jedva sam ga spasila...ni stari garov nije nasrnuo na njega, muzjak na bebu mužjaka (on da je krenuo tu bih morala stati) a moja nevaspitana i negostoljubiva gospođica ga uhvati za vrat. Od tad je u vez, premda je komšijsko rasno kuče, koje samo oće da se igra, mjesec dana ranije napala jer je krenulo put našeg dvorišta...ženke oće da pojede pa sad neka svira...
Ne mogu vam opisati kako sam je makla od kučeta i povela u kućicu...ona je znala da je kriva i nekoliko sati nije mrdnula...kad sam joj donijela hranu sipala i okrenula se da odem, tako je tuzno zacvilila da sam morala da se vratim da je pomazim inace ne bi jela...uginula bi od gladi. Uh, ovo će mi kuče život uzet! Više zbog nje preplakah no zbog ikoga!
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by zvoncica; Today at 01:43.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Moj psy koji takodje hrabro podnosi zivotne okolnosti jer se tek svake 3-4 nedjelje ceslja...
Brzo ce i meni na lanac da ide, barem ovako po kuci, jer oce Glovo dostavljace da rastrgne...
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Moji uopšte nisu gostoprimivi ni ovaj veći ni manji,još kad se udruže ovaj manji izalarmira ka alarm onda se ovaj okomi na prilaznika kapiji.Tandem su strašan.
Opet s mačkama se super slažu čak im dozvoljavaju i da ih maltetiraju.A jes veže se čovjek za njih kako i neće kad je to takva emisija ljubavi.
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks