Page 754 of 764 FirstFirst ... 254654704744750751752753754755756757758 ... LastLast
Results 18,826 to 18,850 of 19091

Thread: Extra TV

  1. #18826
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Plužine
    Posts
    2,693
    Rep Power
    255203

    Default

    optika preko bandera, kao mtel i telemach.
    mtel je svojevremeno uradio infrastrukturu i usput za CEDIS, jer su njihovi stubovi.
    i sad CEDIS iznajmljuje optičke kablove telemachu i telekomu...

  2. #18827
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    13,830
    Rep Power
    364520

    Default

    pa sto rade dupli posao? kad je optika makar kod mene dovedena u svaku kucu podzemno...

  3. #18828
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    696
    Rep Power
    43906

    Default

    Пошто су кренули у Толоше, када ће и у осталим насељима стизати?
    ``Моли се Богу и држи се Русије``- Св.Петар Цетињски

  4. #18829
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    13,830
    Rep Power
    364520

    Default

    evo o cemu pricam...

    ovo je uradjeno ima i 4 godine i to sve radi od tada... a.onda dodju i ppstave isto nadzemno???


    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  5. #18830
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,613
    Rep Power
    1060865

    Default Extra TV

    već par dana imam problem sa extra tv. naime na svakih 30tak sekundi slika zamrzne ili zakoči i to traje po par sekundi. pogotovo se to dešava kad gledam Arenu. zna li ko što može bit?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ка' и вазда.

  6. #18831
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    385
    Rep Power
    42270

    Default

    Quote Originally Posted by outline View Post
    već par dana imam problem sa extra tv. naime na svakih 30tak sekundi slika zamrzne ili zakoči i to traje po par sekundi. pogotovo se to dešava kad gledam Arenu. zna li ko što može bit?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Nazovi 1500 i prijavi problem, kod mene sve normalno.

  7. #18832
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    9,824
    Rep Power
    190464

    Default

    @outline moze ti biti dosta stvari...pun disk(snimanja), moze biti linija, moze biti da ti je pusteno vise nego sto treba(hd streamovi) moze da bude oprema itd its
    Najbolje prijavi na 1500 pa da provjere.

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  8. #18833
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nevjesta Jadrana
    Posts
    4,536
    Rep Power
    26634

    Default

    Pitanje, da li i dalje ugradjuju one stare glomazne risivere i da li ide od rutera do risivera kabal ili moze putem wifi?
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

  9. #18834
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    144
    Rep Power
    13063

    Default

    Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Pitanje, da li i dalje ugradjuju one stare glomazne risivere i da li ide od rutera do risivera kabal ili moze putem wifi?
    Msm da su jos aktuelni glomazni resiveri, obicno ide kabal mada postoji mogucnost ugradnje powerline uredjaja da ide preko struje dovod interneta za extra tv

    Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока

  10. #18835
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nevjesta Jadrana
    Posts
    4,536
    Rep Power
    26634

    Default

    Quote Originally Posted by vaxi View Post
    Msm da su jos aktuelni glomazni resiveri, obicno ide kabal mada postoji mogucnost ugradnje powerline uredjaja da ide preko struje dovod interneta za extra tv

    Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
    Znaci mora da se busi?
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

  11. #18836
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,630
    Rep Power
    67086

    Default

    Ne moras. Mozes preko utičnice za struju. Ruter na jedan kraj kuće, resiver na drugi. Kupi se dodatak, traži od Telekoma.
    Meni funkcioniše kako treba već dvije godine.

  12. #18837
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nevjesta Jadrana
    Posts
    4,536
    Rep Power
    26634

    Default

    Quote Originally Posted by Mr_G_rUzNi View Post
    Ne moras. Mozes preko utičnice za struju. Ruter na jedan kraj kuće, resiver na drugi. Kupi se dodatak, traži od Telekoma.
    Meni funkcioniše kako treba već dvije godine.
    Taj dodatak se kupuje od njih je li, i koliko kosta?
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

  13. #18838
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,630
    Rep Power
    67086

    Default

    Ja sam kod njih kupio. Cijena je bila nekih 80e, sto je po meni skupo. Gledao po prodavnicama računarske opreme ili mobilnih telefona.

  14. #18839
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    9,824
    Rep Power
    190464

    Default

    Cijena je oko 50e za par...mozda nedje na sajtu ima tacno
    edit: https://www.telekom.me/dodatni-stb-uredjaj.nspx

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk
    Last edited by bojankov; 25-01-19 at 09:30.
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  15. #18840
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,630
    Rep Power
    67086

    Default

    Moguće taman da je bila ta cijena od 50e.

  16. #18841
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    29,214
    Rep Power
    305129

    Default

    Ja sam prije 10 godina koristio bežične.
    Čak sam neke na forum prodao...



    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  17. #18842
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    166
    Rep Power
    40

    Default

    Da mi je samo upoznati osobu/e koje prate koji kanali će biti na listi...mislim da su zaslužili nacionalnu penziju i stan u Luštici...dodali su neki ukrajinski info kanal..fantastično..vjerovatno su gradjani peticije pisali da se taj kanal doda, pa su izašli u susret

  18. #18843
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,637
    Rep Power
    14710

    Default

    Sigurno prate ovaj forum, pa im dajte neke kreativne predloge


    Sent from my iPhone X using Tapatalk

  19. #18844
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    249
    Rep Power
    10

    Default

    Evo ja bih im dao savjet:

    Da uvrste u ponudi što više HD kanala i bolji kvalitet slike, pa makar po cijenu smanjenja ukupnog broja kanala!

    Sramota je kakav je kvalitet slike na kanalima: k:CN 1,2 3 Duga TV, RTV , Srpska TV, Corona, TV Pljevlja, RTCG, itd, itd!
    Oni NE samo da nijesu HD, nego nijesu ni SD!

    Ne kontam zbog čega je problem lokalnim televizijama da emituju u boljem kvalitetu slike!? Danas svaki pišljivi mobilni
    telefon snima u HD rezoluciji, a kamo li kamere koje uz to nijesu ni skupe, pa makar emisije uživo i izveštavanja sa terena
    mogu biti u boljem kvalitetu slike!

    I sama studijska oprema za emitovanje i obradu nije toliko skupa, jer danas nije potrebno brdo tehnike kao nekada.

    Al Jazeera je odličan primjer kvaliteta slike, kao i RTS HD, HRT HD, Arena sport i Euro sport, itd.

    Meni kao korisniku je kvalitet slike veoma bitan i presudan pri odabiru operatera kablovske.
    Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00

  20. #18845
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1,561
    Rep Power
    214703

    Default

    ja koliko shvatih ljetos,tokom svetskog , da cemo se nacekat za hd na drzavnoj televiziji , nije to ni toliko jeftino

  21. #18846
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    249
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Poker_Sindrom View Post
    ja koliko shvatih ljetos,tokom svetskog , da cemo se nacekat za hd na drzavnoj televiziji , nije to ni toliko jeftino
    Navodno rajem 2019?

    http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/2...mbra-2019.html
    Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00

  22. #18847
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    444
    Rep Power
    7926

    Default

    Čudi me da Hrvatska televizija još nije prešla u HD.

  23. #18848
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    596
    Rep Power
    9023

    Default

    Quote Originally Posted by podgoričanin View Post
    Ili do Montevizije (bar na kratko)

    Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

  24. #18849
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    249
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Soniks View Post
    Čudi me da Hrvatska televizija još nije prešla u HD.
    Prešli su od prekjuče. Vidi se da je slika osjetno bolja.
    Samo što na njihovim kanalima oznaka "HD" stoji u donjem dijelu tv ekrana.
    Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00

  25. #18850
    Join Date
    May 2009
    Location
    a place both wonderful and strange
    Posts
    17,868
    Rep Power
    1303834

    Default

    Quote Originally Posted by podgoričanin View Post
    Prešli su od prekjuče. Vidi se da je slika osjetno bolja.

    Samo što na njihovim kanalima oznaka "HD" stoji u donjem dijelu tv ekrana.

    Prešli, ali samo na satelitu. Zemaljska je i dalje SD (čeka se prelazak na DVB-T2), pa je iz tog razloga i ubačena ova ružna oznaka u donjem uglu. Kvalitet je ispod prosjeka za HD.
    The more things change, the more they stay the same.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Korisni savjeti (za pocetnike i one koje to interesuje)
    By Ravell in forum Računarski virusi
    Replies: 13
    Last Post: 05-10-10, 09:29
  2. Extra Tv
    By DonChicio in forum Internet
    Replies: 1
    Last Post: 14-11-07, 10:09
  3. Prodaje se Samsung D600 extra ocuvan
    By Dejan in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 1
    Last Post: 15-04-07, 00:03
  4. imam problem mozda neko ima resenje?
    By Ahil in forum Računarski virusi
    Replies: 17
    Last Post: 20-02-07, 17:26

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •