kako da saznam pristupne podatke za magentatv.me?
kapiram da su sami generisali neki [email protected] kad sam potpisao ugovor ali mi nisu dali podatke u poslovnici...
Pa jel to pocela aplikacija za smart tv da radi ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nebu radi već nekoliko dana.
Sasvim lijepo
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Red je da javim i da su riješili problem sa slaganjem liste kanala
E sad,pošto sam odvojio po sata, ako ne i više,života da poslođim kanale po mojoj želji/navici,da pitam @Emill:
1.oće li eventualno dodavanje/ukidanje novih kanala ili neko novo ažuriranje ponovo resetovati radpored kanala?
2.oće li se na svako unaprjeđenje čekati kao za ovo ispravljanje što gore pomenuh?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kolko @joni slaže kanale, ja imam osjećaj jedno godinu![]()
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Haha,a joni ih je bio složio na početku,ali,nesrećno napravljena aplikacija u kombinaciji sa mojom tvrdoglavošću da mi raspored kanala bude kao na T-machu iziskuje bar sat vremena,i onda...bump...nešto su pokvarili,a ja vjeruj nisam gledao TV kanale preko magente nego preko IPTV zbog toga.Težina sam,što ću.Otprilike ka kad uđem u auto a žena prije toga podesila sjedište i volan po njenoj želji,ne mogu ga tako vozit pa da će mi plaćat.Da nije blagi OKP?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Za Android TV ne radi , radi na Android Box.
Sa druge strane pokušao sam za Android TV da odradim extract sa telefona pa da je prebacim na TV ali apks ne može tako lako da se instalira.
Onda sam radio konverziju iz apks u apk, ali mi je TV prikazao problem sa instalacijom.
Onda sam skinuo instalator apks fajlova i izbacio mi je da je procesor unssuported...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Na kom broju mogu pitati za tehnicke mogucnosti na odredjenoj lokaciji i trenutnu ponudu za nove korisnike(magenta paketi)?
Na samsung tv-u vidim eon aplikaciju i zanima me:
Hoce li se pojaviti magenta aplikacija? Kad?
Dobićeš odgovor kao i za sve što smo oh pitali zadnje 10 godina. Radimo na tome, biće uskoro (uskoro zna biti od.mjesec do nikad).
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks