A ugradnja 100 EUR i mjesecna pretplata za osnovi paket 9 EUR... Samo? 8)
T-Com Vam predstavlja Extra TV, novu generaciju televizije vrhunskog kvaliteta slike i zvuka! Očekuje Vas preko 50 najaktuelnijih domaćih i stranih kanala, svrstanih u tri paketa:
- Start paket (osnovni paket sa 51 kanalom) / 8,9€
- Plus paket (osnovni paket + dva sportska kanala, jedan dokumentarni i četiri kanala za odrasle) / 4,9€
- HBO Paket (dva vrhunska filmska kanala, HBO i HBO Comedy, kao i HBO Digital) / 4,9€
Vise na T-Com home page-u.
Last edited by helpdesk; 30-11-07 at 11:03.
A ugradnja 100 EUR i mjesecna pretplata za osnovi paket 9 EUR... Samo? 8)
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
nazalost, ono sto je mene najvise interesovalo nije u ponudi : Fox Srbija, hrvatski RTL i Nova.
ostalo je ok, sajt dobro izgleda, probnih 30 dana...
nema
Ima li nedje da se pogleda spisak kanala?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Nema ni sportclub... Ja sam na SBB gledao najvise to.
"Dovoljno je da imate telefonsku liniju i ispravne parice."
Znaci svi u startu imaju tehnicke mogucnosti za uvodjenje ExtraTV-a ?
Nemaju svi u startu mogucnost da je uvedu. To ce biti problem. Npr po kucama su slabije tel linije nego u zgradama, a sigurno i veliki broj starijih zgrada imace taj problem. U ruralnim djelovima naravno nece moci da se uvede. A to ti je pola Pg
A nije mi jasno ovo oko probnog perioda... 30 dana - znaci li to da posle 30 dana moram da platim, ili mogu, ako mi se ne svidi, da odbijem ponudu?
30 dana je 30 dana, mozes da uzmes ako hoces poslije tog perioda, ako ne nikom nista. tih 30 dana ne placas to ti je probno, to su imali i u BBM. Poslije toga odlucis da li oces da je uzmes i koje pakete.
Alfa_seljo imas pp
A spisak kanala ??? Zasto ga ne objavljuju? Sumnjivo mi je sve ovo !
Ima li ko da napise,koje tacno kanale extra tv ne pokriva a vrijedni su gledanja.
Takodje bi me zanimalo sto ima kod totala i bbm a ovamo nema
↯↯Dodje li ti nekad da skocis sa mosta,da li je i tebi nekad svega dosta↯↯
Imate spisak kanala na sajtu t-com, sto vam je ljudi, cemu euforija? Procackajte malo
http://www.extratv-cg.com/tvvodic.php
evo vam spisak kanala
Jedina prednost je ovo snimanje programa i tome slicno, u ova tri paketa koja nude ove programe ja ih vec sve imam preko BBM-a. Ne vidim neku "Extra" stvar u svemu ovome.
Extra stvar je sto preko BBm-a nemas videoteku i nemas mogucnost snimanja, kao ni pracenje berze, sportske kladionice, vremenske prognoze... sve to za 2e razlike ako uzmes osnovni paket
evo opet link posto neki ne vide http://www.extratv-cg.com/tvvodic.php
Pa zar ne treba? Meni je stvarno tezina po nasim dvd klubovima, em sto nemaju pojma sto ti daju, em sto su piratski i bioskopski snimci. Em sto moras da se smaras da mislis jesi li vratio film ili nisi p[a ti jos kasnjenje naplate 0,50e.
Svako ima svoje ukuse to stoji. Al ja vise volim da mi to prikljuce normalno, bez ikakvog busenja i razvl;acenja kablova po stanu. Kablovi su mi preko glave. Ovako lijepo kliknes u uticnicu od fixnog i ljepota, a jos pri tom kupis i ruter i imas bezicni internet po cijeloj kuci, naravno ako ti treba. Imas na risiveru izlaz za HD, pa ako imas plazmu uzivas, bez rascepljene slike. A ti ostali koji nude kablovsku to nemaju koliko sam upoznata.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks