Za razliku od extra tva, ovdje će biti mnogo češće dodavanje novih funkcija. Danas je aktivirana mogućnost promjene redosljeda kanala, u podešavanjima, MagentaTV i moji omiljeni kanali. Kad kliknete na kanal, pojave se one male strelice i to je to.
za promjene nekad treba nekoliko sati dok se propagiraju do STBa, pa ako odmah ne vidite, treba malo sačekati.
Jel vam moze ovaj vas telekom box da radi na tudji internet??? wifi sa telefona i sl...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne bi mi muka da se ulogujem na uredjaj da vidim koji je, ovo je
https://www.opticalsolutions.com.au/...clx-000-00840/
Inace od prvog dana je postavljen i izuzetno stabilan, makar se meni tako pokazao.
Last edited by GaD; 14-09-23 at 20:07.
Ma mislio sam na Eon box,koji je.Obični ili hibrid.No nema veze odosmo u off,ja sam krenuo bio da uzmem paket na T-com ali za sad novim korisnicima ide stari risiver,pa onda da ja idem u poslovnicu da ga mijenjam za android box Ipak ću sačekat da sve dobijem odjednom.
Dobio ga i ja, ali Netflix nema, hbo max moze
licenca za Netflix nije placena
Oce li je bit? I kako podešavate veličinu slike, jer su mi neki kanali kockasti, nisu wide-screen, to je moglo na stari onaj
Treba promijeniti naziv teme - Magenta TV!
https://www.telekom.me/privatni-korisnici/magentatv
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
koje ovo slušalice poklanjaju?
тапаталк
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
I ja se pitam.Ne bi bilo prvi put da se najavljeni poklon uz neku uslugu ili uređaj koji kupiš,ne isporuči.Neko je već pisao ođe o tome.
By the way,da nisu postavili u poslovnice ovu Magenta TV da se može pročačkat?
Takođe,na online prijavu za Magenta+internet ne ppstoji mogućnost da se prijavi novi korisnik,već samo postojeći,jer na prvom koraku online prijave traže fiksni tel i JMBG,a pošto nemam njohov fiksni,ne može se dalje nastaviti online prijava
Last edited by joni; 19-09-23 at 19:38.
Ja neću da čačkam po poslovnica, već se prijavio, čekam poziv da mijenjam opremu. Po komentarima gore, ne može biti gori od extra tv. Prenijeću iskustva
Ti se onda možeš prijaviti online,a ja trenutno koristim Telemach eon box,pa vjerov.moram ić u poslovnicu da se prijavim
Poklon slusalice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Mogu li mi reci korisnici novog android receivera, da li je na njemu ista extratv aplikacija kao i do sada sto je bila ili je nesto novo u pitanju?
Nije ExtraTV aplikacija. Na njemu dolazi instalirana MagentaTV aplikacija. Ista ova koju vidis na play store.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Postoji li ta app za TV ili samo za mobilni?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ista je to app.
https://play.google.com/store/apps/d...ekom.magentatv
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks