Na svim programima. Nemam kašnjenja ako gledam nešto na Netflixu.
Je li ti to na svaki program tako?
Pitam, jer je meni to na Telemach bilo samo sa TV Vijesti,a na ostale nije i za razliku od tebe nemam soundbar,pa tada nisam ni pokušavao da to sinhronizujem.Sad na Magenta TV to ne primjećujem.
Kolko sam gledao nešto u podešavanjima na t-com boxu mislim da nema podešavanje sinhronizacije slike i tona,ali neko drugi će ti reć bolje(mada teško jer sam ja,kako mi reče magenta sad postao programer).Možda ti to kašnjenje/žurenje (ako je na svim programima) nastaje zbog kabla između TV i soundbara,samog soundbara...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 14-11-23 at 13:27.
Na svim programima. Nemam kašnjenja ako gledam nešto na Netflixu.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Kako to mrzim. Meni je to na Telemachu sreca pa samo na eTV koju skoro da ne gledam.
Koliko kasni ova nova platforma u odnosu na program uzivo? Extra TV je kasnio oko par sekundi čini mi se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
@Emill već postavio. Hvala svakako.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Samo bih dodao:"Postoji legenda da stručnjaci iz T-coma nisu pokvarili čekić"
Ili,da budem jasniji u odnosu na ovo što tvrdiš:
I u ostalim DT zemljama nije moguće napraviti raspored kanala na STB?Tačnije,mogli su nekad,ali posle ažuriranja i tamo neki Švaba u Minhenu ne može da dodijeli broj koji želi uz određeni program,nego mu STB zadržava difoltni?
Last edited by joni; 14-11-23 at 21:24.
Auh, to je pakao za ove što su im kafane blizu, moraju se prozori zatvarat, kosarka tek je negledljiva
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Kada je web platrforma u pitanju (pored ocajnog kvaliteta slike koji je daleko slabiji u odnosu na Eon) najvise nedostaje pregled kadrova tj slicice na vremenskoj liniji.
Da li se zna oce li to biti uvedeno mozda skoro?
To je stara platforma extra tv samo drugo ime magenta tv)))))
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
da je 2005. godina neka pa ajde, al u '23 je ono za izbjegavanje. reko ajd' da upalim NBA prije neku noć, posle 2-3min ugasih
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Velika zahvalnost kolegi Emilu za odlično odrađen posao uvođenja boxova i interneta. Uradio je i više nego što sam tražio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Pozdrav, oce li uskoro aplikacija za tv.
Stižu eurosport kanali
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Magenta TV:
Pošto se više ne nadam sređivanju onog bug-a sa postavljanjem liste kanala po mojoj želji,probah da selektujem kanale koje gledam kao omiljene(ono srce selektujem) da bih imao listu 10-15 kanala koje gledam.To uradim u sekciji Setrings–>Moja MagentaTV... ali kad se vratim na TVgledanje kanala ne mogu da šaltam samo te omiljene kanale,nego opet imam sve kanale na up/down.
Đe griješim/što ne uočavam,na daljincu/meniju?
U toku sljedeće nedjelje se spusta update za fixom za raspored kanala.
oće li bit riješen problem gledanja preko web platforme? užasna slika, ne razumijem da to ne mogu srediti
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Gasi mi se uredjaj u sred gledanja. Ugasio sam onu opciju da se poslije odredjenog vremena gasi, ali je nastavio po starome. Nije to precesto ali je iritantno. Mogu li mu ja sto ucinjet ili da ih zovem?
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Koje njesra... u sred zanimljive emisije nece da se loguje..
Sent from my iPad using Tapatalk
Ovo se desava i na web platformi. Iz cista mira me izloguje i pise ucitaj ponovo..
Koje su kanale makli iz ponude? Taman sam se počeo navikavati na nove brojeve, kad ono danas sve ispomjerano.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Hahaha,to su kraljevi.ja skoro da ne gledam tv preko magenta boxa,a dali su mi 2kom.Spašava me jedan kolega(ne znam smijem li ga imenovat),koji me častio iptv a danas i eon apk.Ne,nismo u vezi
.
Kakva me nostalgija ufati kad startovah eon apk,pa uđoh u š pšodšešavanje liste omilj.kanala...uhhh
PS.Za ovu nedelju je jedan kolega sa foruma najavio da ide update koji će riješiti tu zbrku sa pravljenjem liste omilj.kanala.Čino mi se da je update pušten jer sad u onu sekciju "Moja magenta" đe se pravi ta lista nema ništa,samo vrti onaj krug do besvijesti
Last edited by joni; 28-11-23 at 20:31.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks