Kako je krenulo, vratićemo se polako nekih 30 godina unazad, na Nokie 3310 i na televiziju sa 5-6 kanala, jer ove pretplate odoše u nebesa izgleda.
Evo novih paketa
Magenta 1 M "samo" 37.90€ ( u to ulaze arene )
Magenta 1 L 43.90€ Tv start+ArenaSport+Pink
Magenta 1 XL 55.90€ Tv start + Maxi paket
I tako dalje i dalje
Ove su cijene odavno za ove pakete
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by straus; 21-03-25 at 18:39.
Last edited by crane_operator; 21-03-25 at 22:44.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ko koristi taj broj onda je okej, ali ja nesto ne bih mijenjao ni broj ni mrezu.
Ipqk može magenta na Android TV kao app i na uređaj istovremeno bez dodatnog plaćanja, ali uz gledanje samo jednog u trenutku.
Podrška iz Telekoma pojma nema. Treći put za redom dobijam pogrešne informacije. U poslovnici aktivirano bez problema.
Drugar, meni su skoro u poslovnici bas rekli da se placa Android tv app kao dodatni uredjaj, jesi siguran da ti je nece nakaciti na racun, posto bih ja prvi aktivirao na tv koji mi nije kod kuce i nije na Telekomovom fiksnom netu, nego mi je, zbog tehnicke nemogucnosti da se uvede, druga mreza na toj lokaciji.
Last edited by iPhone; 22-03-25 at 23:46.
Isto to mi je rečeno na online podršci, međutim na sajtu piše drugačije. I u poslovnici rečeno drugačije.
Ima nekoliko mogućnosti:
1. Možeš umjesto uređaja koji dobiješ uz Magentu da koristiš aplikaciju na smart TV-u, besplatno, potrebno da oni aktiviraju
2. Možeš na uređajima koji nisu TV da koristiš aplikaciju besplatno
3. Možeš kao dodatak koji košta 3€ mjesečno da imaš na još jednom TV-u aplikaciju koja radi istovremeno kad i uređaj .
Pazi šta kažu na sajtu:
Ne želite uređaj? Uzmite Smart TV aplikaciju koja pojednostavljuje sve: nema TV Box-a, nema kablova. Trenutno podržani: Android TV i Apple TV.
I aplikaciju ti aktiviraju na poziv u sekund, a kad oćeš da otkažeš moraš da ideš do njih u poslovnicu, sram ih i stid bilo za ta pilićarska posla
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Predjoh na ovu neku novu/aktuelnu platformu posle duze vremena...
Zanimalo me nekoliko stvari...
Kako da zakljucam/otkljucam odredjeni kanal?
Kako se premjestaju programi na odredjene pozicije?
Kako se premotava tj. kako se pustaju prosle emisije od recimo juce, prekjuce...?
Planiraju li da urade nesto s ovim prebacivanjem, da se ne ceka na svako prebacivanje po 2 sekunde i vrcenje kruga?
Ovo je nazadovanje, od same logike ergonomije daljinskog upravljaca pa nadalje...
Drzava univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Magenta?
Ja sam im korisnik godinu i po.Probao sam mjesec-dva da se naviknem na ovo što ti pitaš(prethodno bio na EON).Već me unaviđeli i sprdalo se par forumaša na moj račun(s punim pravom) i na kraju odustao.Instalirao EON apk na magenta box i ka čoek:
premotavam,sortiram kanale,tražim kroz epg što mi treba...na magentu samo CL i NBA ponekad
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 24-03-25 at 22:10.
Jeste, Magenta.
Evo sam nekako nasao vracanje unazad, upire se na EPG pa na lijevu strelicu se vozi nazad, u nekakvom rastrojstvu, nervozi i totalnom odustajanju od traganja slucajno nabasah i na sortiranje kanala. Jedino jos Roditeljske kontrole, to sam nasao al ne svatam kako funkcionise, izgleda da ne moze da zakljuca tacno odredjene televizije koje ti zelis...
Pomogni nama, kako dodje do sortiranja kanala, ako se sjecas
izgleda da je promijenjen interfejs za boxove.
svaki put je sve sporiji, nevjerovatno.
Last edited by joni; 25-03-25 at 22:05.
Čini mi se na magentv.me iz browsera da bješe korektan bitrejt, odgleda se utakmica sa baš dobrim snimkom, bolje no prije čini mi se ?
Ne znam je li malo bolja ali je nikakva. Utakmice se gledaju najbolje od svega dok su filmovi uzasno losi, da ne pominjem lokalne stanice...
Upres u ovo dugme pri vrhu upravljaca, sto je na njega kuca kao nacrtana, bijela kuca, krov na dvije vode, onda na vrhu kliknes na zupcanik, pa "Moja Magenta TV", kad se to otvori lijeva strelica na upravljacu, pa onda kliknes "Prikazi vise", kad se to otvori upres "OK" i iznad broja ce se pojaviti 2 tackice/strelice i pomjeras kanal.
Poštovani/Poštovana,
Promo period tokom kojeg ste besplatno koristili Smart TV aplikaciju ističe 31. marta 2025. godine.
Vjerujemo da želite da je koristite i dalje, a time MagentaTV box postaje suvišan. Donesite TV Box (MagentaTV uređaj) u bilo koju našu poslovnicu i dobijate otvorene TV kanale na 12 mjeseci.
Srdačno,
Telekom
Stiglo i meni, šta sam ja to besplatno koristio ne razumijem, 2-3e mi ide s računa svaki mjesec na konto te aplikacije ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks