Probaj na drugom HDMI ulazu. I/ili na drugom TV…
Mozda je do STB, pa mogu da ti zamijene
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da vas pitam nesto... Uzeo sam danas reciver mali novi...
Pd trenutka kad sam ga stavio Tv mi ima onu zelenkastu 'mrenu' preko ekrana kao da mu je RGB crkao pa sad sve ima taj zeleni prizvuk.
Užasna slika..
Ima li ko ovakvih problema jer ne zelim da vjerujem da je tv bas u trenutku zamjene uredjaja vrisnuo...
Probao vise hdmi kablova...
Probaj na drugom HDMI ulazu. I/ili na drugom TV…
Mozda je do STB, pa mogu da ti zamijene
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Stize li SK sada?
Hasta siempre!
Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, izjavio je: "Telekom Srbija, kao vodeća telekomunikaciona grupa na Zapadnom Balkanu, raduje se prilici da ojača svoju ponudu DTH usluga i internet TV-a (IPTV/OTT) za tržište dijaspore bivše Jugoslavije. Takođe, povećavamo raznolikost sportskog sadržaja koji će biti dostupan još širem auditorijumu na Zapadnom Balkanu. Od sada će naši pretplatnici moći da gledaju i uživaju u kanalima kako Arene Sport tako i Sport kluba."
https://www.b92.net/info/politika/10...t-dogovor/vest
E sad koja li će cijena da bude za paket SK ?![]()
poslato sa Ultra Galaxy mašine S25
Na njihovom sajtu tj. u naslovu pise da su kupili:
A samom tekstu saopstenja ovako stoji:Telekom Srbija grupa postigla sporazum o kupovini NetTV Plus, DTH u Srbiji i Severnoj Makedoniji i licenci za prava na Sport klub za Zapadni Balkan od Junajted grupe
Pa nzm da li prezimaju SK ili njegove prenose.kao i o kupovini određenih prava, licenci i ostale imovine povezane sa Sport klub kanalima za Zapadni Balkan (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija i Srbija),
U svakom slucaju nadamse da ce doci i vec placam najskuplju magentu nadam se da ce jos dodatno.
Hasta siempre!
I drugi hdmi je zele, drugi tv nemam ali je i chromecast zelen a nije bio... Znaci pokakise mi se u sve za sekund. Kao crna magija. Pomislih da nije onaj hdr settings ili nesto jer tv nema hdr, no to ne moze da se ugasi kolikosam vidio
Aj iskljuci box i TV iz struje na par minuta.
Da li je TV u garanciji?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Je li realno da je ovako gadna slika na ovaj android tv ili samo ja imam tu cast? Kao na jeftini livestream su boje, sijenke...
@Sale
Okle u garanciji? Da jeste ne bi ovakva komedija bila. Naletio sam na defektan box (kazu da sam prvi)
Znaci onaj stari extra tv je za ovo Versace i to Đani
Last edited by zubizaretta; 13-02-25 at 01:03.
od kad su mi stavili novu magentu slika mi je uzasna . imam novi tv i sve je radilo kako treba do trenutka zamjene resivera . Pokusavao sam na tv da mijenjam one kontraste i boje ali nidje veze . Nocas gledam fudbal, modra zelena ,na tribine totalni mrak ahahha,a makse,bolje da nisu nista dirali
Jel i vama katastrofa spor ovaj Android TV box što dolazi uz Magentu? Ne može se koristiti koliko je loš.
Piše im na sajtu da se može zamijeniti sa Magenta TV aplikacijom na televizoru, ali me debili iz podrške ubjeđuju da se to dodatno plaća.
Inače mi je ovaj android box po*ebao CEC potpuno između TV-a i drugih uređaja.
Novo poskupljenje od juna ili jula... e viva nek mi ostane odje da vidim oce li se menadzment predomislit
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Spor, ali nije katastrofa. Resetuj sve, probaj
Ostavit ce arenu 1 na koju ce ici umjetnicko klizanje sve ostalo ce se morati placati... Ocekujem i PPV vrlo brzo
Satelitski resiveri/oprema
Nece bit osnovnog paketa ispod 40€ a dje je tu arena i sk...jadi
Aj da igram se medojevica... telekom ce da poskupi 3 eura , mtel i telemach nece u tim momentima nego par mjeseci kasnije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Telemach se prodaje, a načuo sam da se ili smanjuju ili gas e. Što svakako omogućava Telekomu i Mtelu da dižu cijene
Jel koristi ko Telekom TV aplikaciju na android TV-u umjesto njihovog box-a, bez dodatnog plaćanja?
Jel' magenta koristi neku zaštitu pa mi screenrecorder(sistemska apk...xiaomi telefon) ne može snimati sadržaj,odnosno ton se snimi ali je slika crna?
PS imam li što probati sa nekom drugom screenrecorder apk sa playstore i kojom?Hvala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 15-03-25 at 21:23.
Probao prvih 4-5 sa play store,sa najvećim ocjenama,ne može.
Kad instaliram bilo koji screen recorder u postavkama mi nudi "display over app" i u listi mi ne nudi magenta apk(ima i you tube i eon i još neke).Na snimku ima tona a slika kaput.
Dobro su izgleda odradili zaštitu.
Ako neko zna kako bi moglo,nek javi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 15-03-25 at 22:29.
Ostaje li AS dio Magenta XL paketa ili ce biti potpuno odvojeni paket?
Hasta siempre!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks