“Mala” slika na premotavanju (Telemach) je blago.
Prosto ne mogu da vjerujem da jedan Telekom kojim ima para na izvoz nije postavila novu platformu makar na nivo najboljeg na trzistu, da ne kazem da su se postavili bolje tj podigli lestvicu.
Telemach platforma je stara godinama i ispade bolje nego “novo revolucija resenje” Telekoma.
Svakako ako mi bude znacajnije jeftinije precu, u nadi da ce uspraviti “greske”
Jeste,što kažeš 'blago'.Ali sve je stvar navike.Kad sam prelazio sa starog exra TV na telemach mislio sam da se vraćam 30g.unazad(tada na Telemach nije bilo premotavanja i snimanja) ali se čovjek brzo navikne i vidi da se i bez blaga može živjet/preživjet.
Laik sam za IT ali mislim da se ove moje primjedbe(naravno ako ih isforsira više korisnika) kao i neke druge koje ja(još) nisam zapazio mogu ažuriranjem tog softwera unaprijediti.Viđećemo
Sl.dvije godine mi preostaje da redovno plaćam i gledam što čine drugi provajderi pa za 24 mjeseca opet tender da izbačim
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 01-10-23 at 12:00.
Ma mene nervia taj stav, kao dacemo novi servis koji nudi manje od naseg naseg glavoy konkurenta. Ko je donio takvu odliku, to mi je problem.
Moramo gledat da je Telemqch ovo imao prone par godina, ne od juce.
Ja sam ih zvao u četvrtak da ni otvore nalog, rekli zvace odma, samo da završe.. Niko nista...
Ruter treba da se mijenja ...očekujem novi ...kanali otključani ...magenta tv apk i hbo max rade bez problema
Divna ekipa na čelu sa Emill-om radi u T-comu
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Javi se emilu bices ispostovan kao da si mu iz kuce... Dok je on tamo jq T com ne mjenjam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
da je nešto ozbiljno u pitanju poslao bih mu poruku, vidim da je momak super. kad ne umiju dostavit box za 12 dana onda je tu jasno. mogu lagano bez boxa, samo da zovnem sjutra call centar da otkažem to
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ne branim ih ali mislim da je problem kurirska sluzba s kojom saradjuju...
[email protected]
Sredismo i ruter poslije 2 dana
Još da se vrati stara oprema i to je to
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Pozdrav ekipo, zna li ko kad bi otprilike mogli da se ocekuju ovi xiaomi 13t telefoni sto su stavljeni u pretprodaju?
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
kod mene na obični bakar adsl nikuđ wi fi kad je uključen ovaj novi iptv....brzina 12 mb/s kad je ugašena TV....
sve pohvale za @Emill, da nije bilo njega ko zna kad bi mi box donijeli. da su svi radnici tamo kao on bili bi najbolja firma u CG
тапаталк
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ima li ovaj telekomov android neki internet pretraživač, je li moguće na njega instalirati još neki iptv player da bi se gledale druge liste kao na obični android box???
To sam vidio, piše da ima google chromo ali ga ne mogu pronaći u aplikacije
Emill, živim u naselju Gorica C okružen ambasadama, konzulatima i optikom Telekoma, jedino moj dio ulice je i dalje na parice a korisnik sam Telekoma neđe od Vizantije. Bio sam nekoliko puta u poslovnice Telekoma đe su mi potvrdili da nema ništa od optike za moj dio naselja.
Ima li šanse da mi se dovede ta optika I da počinem više od spore, slabe i nestabilne veze?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
C9H13NO3
One world, Two wheels
Je li neko probao koja aplikacija može sa t-boxa da otvori porodične fotografije i video sa NAS uređaja koji je zakačen na mrežu. Imam mi-box i na njega mi radi Plex, ali na ovaj t-bx ne mogu da ga instaliram. Ne bih da kačim i mi-box ako ne moram. Sigurn ja spetljani nešto ne radim kako treba pa ne mogu instalirati ovaj Plex, neće pa neće a probao sam i sa usb-a koristeći File explorer... molim za savjet i pomoć, hvala...
Prnašao da VLC player otvara bez problema sve slike i sve video clipove kje imate na lokalnoj mreži i radi super, ako imate potrebu za tim...
Je li ko instalirao Magenta TV aplikaciju na Android TV ili Chromecast?
Mislim na posrednu metodu, prebacivanjem instalacionog fajla, s obzirom da Google Play još ne podržava ove uređaje...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ja probao s apk s apk mirror ali nece...
[email protected]
Rekose tek od novembra bi trebala da bude pustena u rad
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Imate li vi problema sa kasnjenjem zvuka, nakon nekih mozda pola sata gledanja? Desava se na svim aplikacijama, tj kad udje u to kasnjenje, kasnjenje bude u svakoj aplikaciji koja se pokrene, i sredi se tek nakon ponovnog paljenja box-a
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks