Na AS sam primijetio kada prebacis sa jednog na drugi kanal i vratis se na prvi vratis se na sliku tj vrijeme koji si ostavio.
Gledam po grafici utakmice
Na AS sam primijetio kada prebacis sa jednog na drugi kanal i vratis se na prvi vratis se na sliku tj vrijeme koji si ostavio.
Gledam po grafici utakmice
Last edited by Brk; 28-09-23 at 19:41.
kolko im treba da dostave box po kuriru? prošlog četvrtka se prijavio još ništa
тапаталк
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Trebalo je i moralo bit do sad... Zovi 1500 neka salju urgenciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Ne mogu ni ja da se ulogujem sa svojim Extra TV mobile nalogom....
Izbacuje da me ne prepoznaje e-mail adresu...
Sent from my Redmi Note 10 Pro using Tapatalk
Primih paket juce napokon, instalirah sve i povezah. Kanale su mi aktivirali navece, bilo je vas brzo. Takodje mi i poslase na mail vezano za lozinku. Sto znam, utisci su pozitivni, nije lose. Malo je sporiji cini mi se nego extra tv, ali nije strasno.
Jedina zamjerka, snimanje. Ne znam iz kojeg razloga ne moze snimanje, isto tako snimljene emisije ne mogu nac kao na extra Tv. I da, sto je sa Netflixom. Vjerovatno se pisalo o tome ali nijesam sve ispratio...
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Nemaju licencu za netflix... Third part sources disablovano...
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Savjet sa starije korisnike Telekoma.
Ja par godina imam 20% popusta na magenta pretplatu na oba broja sto su pod mojim imenom. Posaljite email na reklamacije, trazite da vas pozovu. Kad vas pozovu, valite pricu kao ja da ste korisnik jos od vremena dok je fiksni broj drzala Posta CG, da ste nadprosjecni potrosac sa vecom pretplatom, skupljim telefonom (velikom ratom), malo blefirajte da cete prec kod drugih. Velike su sanse da i vi dobijete popust.
![]()
Last edited by branko.kotor; Yesterday at 00:46.
Last edited by hercules; Yesterday at 16:52.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kada je duze ugasen box pali kao da ga restartujem to treba tako?
Svaki put tako. Mislio sam noćas da pročačkam podesavanja
Iskljucite power saver i bice vam ok :-)
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Imate li problem sa premotavanjem unaprijed? Uglavnom vrati emisiju na početak. Da li ima premotavanje x2, x3? Hvala drugari.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Juče se prijavio za Magenta TV+net m paket,danas došao tehničar,modem i box konfigurisao za 10-tak min.Dobio i drugi box koji mi je višak jer nemam niđe TV bez u dnevnu.
Nisam imao minuta slobodnog da to malo istestiram ali ću sjutra,preksjutra pa javljam utiske.Bio sam do sad Na Eon Full paket(koaks) a sad sam na optiku T-coma.
Inače,danas prvi put nailazim na suvi profesionalizam kod radnice Telemacha,kad sam donio opremu da je razdužim.Samo je štriklirala polje "prelazak kod drugog operatera" kao razlog raskida ugovora.Nije bilo onog njihovog ciganisanja "te,sačekajte,da vam ponudimo nešto više,te ipak ćemo vam dati popust kao i novim korisnicima,te ovo,te ono."
Taj izostanak ciganisanja proizveo je da se ni ja ne ciganišem pa počnem da se cenjkam ka na pjacu ne bi li izboksovao neke benefite kao staaaari pretplatnik.
Sve u svemu taj kulturni raskid kao kod ozbiljnih ljudi među kojima nema emocija,im je plus od mene,kad jednog dana budem otkačinja T-com i birao novog partnera.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; Yesterday at 21:48.
Mtel je za te stvari najgora ciganija, rekao sam ne bih kod njih više nešto uzeo pa da će upola bit jeftiniji.
PS: Tu ne mislim naravno na kolege s foruma koji rade tamo i koji su vazda bili od pomoći kad god je trebalo nešto završiti ili urgirati
PPS: Nikako da se nakanim da preuzmem svoj box, za bruku ostadoh a čeka me do 20 dana...
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks