Ljudi ja izludjeh od ovog foruma, svaki put kad hocu da se ulogujem moram resetovat password preko emaila !
Super postavim novi iduci put hocu da se ulogujem trt neispravan.
Momci u crnom! Prije no što opet štrecnete i povičete da su nam memorije obrisane.
Javite molim vas što je bilo. Vidio sam da ste stavili https ali restorovali skoro 11 dana staru arhivu.
Ljudi ja izludjeh od ovog foruma, svaki put kad hocu da se ulogujem moram resetovat password preko emaila !
Super postavim novi iduci put hocu da se ulogujem trt neispravan.
Mjesto za Vasu reklamu !
Sa tim restore-om ode i moj password koji sam promijenio prije par dana, jedva ga sad resetovah
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Đega suga modovi i admini? Dajte neki mig...
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Moze ovako![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imam obrisano 3-4 oglasa. Ako je bio problem zbog youtube linkova zasto samo to nije obrisano nego citavi oglasi? Makar da ste poslali nekakvo upozorenje da iskopiram tekstove oglasa nego ovako na kvarno
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
To je to onda. Ucestvujem u zalosti. Sve im je oprosteno onda sto se mene tice![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Znači Anarhija
😈
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja predlazem da se samorganizujemo i izaberemo nove admine do povratka starih. Evo ja Klempa predlazem za Sport i Politiku![]()
Nekako se osjecam bzv kad nema modova da strecam i pazim sta pricam. Kako ćemo sami mi dalje? Mozda je ovo test da vide jesmo li dobri i zreli da sami funkcionisemo? Osjecam se nesigurno nekako.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Vratite nam admina i moderatore! Mi smo narod koji ne umije bez vodjaOstavite nam ih bar još 30 godina.
To sam i ja pomislio. Ja viđeh sloboda na CdM i ko blesav pomislih nešto se promijenilo... kad ono oni bili na odmor 10-tak dana. Hehe
Ne bojte se, udba i dalje je vaša sudba. Tu su oni samo ih ne vidiš.
Ja mišljah da će se juče i prekjuče lajat po forumu, da će bit anarhija, a mi se živi čuli nijesmo...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
O cemu se radi ? Nema mi oglasa koje sam okacio,nema postova i nekih oglasa dje sam komentarisao.Inbox mi pobudalio 0.o
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Mrze te admini...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ma kakvi admini, vidite li da su oni razvlasceni i da su vraceni od zadnjeg kurcslusa u status obicnih forumasa!? Ko zna ko sada vlada forumom, kukala nam majka!
Jedino je Starki pretekao crvotočinu.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Što je ovo, jope' zatvorili temu "Rat polova"? Što li je obrazloženje ovaj put-možda zbog ovoga požara u Španiju? Ili usljed transfera Obamejanga u Liverpul? Najvjerovatnije jer je tema plitka i nezanimljiva-bolje forsirat' duboke i uzvišene teme ka' "Što bik izijo sad, zaboga?", "Lizanje" (ako je tema zapravo o sladoledu i lizalicama-onda se izvinjavam... nijesam ulazio), "Gu*ice/sise i sl", "Što sada slušate/što vi smeta/što ve poluđe/što sada radite" itd. ... te teme ni da Bog zatvorit', previše su dragocjene i važne...
Ili će je jope' otvorit' za koji dan? Čas otvori-čas zatvori i tako...
No ne razumijem što mi obrisaše post na onoj lijepoj temi o vrhovima Crne Gore-tu nijesam šiljatim činjenicama bockao prenaduvani, osjetljivi balon Ega ženskoga...
Dobro jutro....Kako ste svi jutros...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
dobro jutro, vrhunski
Sent from my SM-A720F using Cafe Del Montenegro mobile app
Koliko mi treba postova da bih mogao pisati na podforumu fudbal?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks