AdBlock.
--------------------------
Do Not Disturb.
Last edited by montenegrina; 05-10-17 at 20:10.
A godine jesu....bas godine
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ne radi mi CDM aplikacija na tel. od sinoc, pise obratite se administratoru, pa eto...
Meni ne radi evo ima 2-3 mjeseca...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Moze li neko od administratora da mi se javi u inbox u vezi registracije korisnika?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Dobra bijaše ona aplikaccija cdm, dok je bijaše
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
this time next year...
"Zasto sve što je lepo ima kraj, zasto je samo je Sunca večan sjaj..."
Cdm aplikacija nikad nije valjala. Bila je outdated u odnosu na tapatalk koji redovno izbaca updates. I tapatalk je sve do poslednje verzije (7) mogao da se podesi da izgleda jednostavno kao i ta aplikacija.
Ne znam sta vam se desava, ali meni radi kao sat, samo da je ureknem i masu mi je bolja i preglednija od TT, pogotovo zbog onih reklama na TT...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Volijah je i ja ,ali ona mene nije voljelaaaa
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
this time next year...
Naime moje kolege iz telemacha su se registrovale na forum pod nickom telemach medjutim par puta su slali mail ali nijednom nisu dobili potvrdu o registraciji iako mogu bez problema da se uloguju, ono sto je problem je taj sto ne mogu da odgovaraju ni na jednu poruku na forumu jer postoji zabrana od administratora, sta da rade?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Postavih gif i uglavnom prikazi su sledeći
sa telefona: https://i.imgur.com/pu3Fjy8.png
sa pc-a: https://i.imgur.com/v6ndeuq.png
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Provjeri te filtere na adblock, moguće da blokira nešto. Ja recimo rijetko vidim attachmente koje stavlja starwalker jer vuče fotke sa pinteresta ili nečeg sličnog što je u social network filter.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Izgleda da je AdBlocker nadogradnjom proširio uticaj i na photo sharing servise. Primjetio sam tu pojavu juče na Memorable scene topiku. Sa dosadašnjim postavkama više mi nije vidljiva objava za koju sam koristio tinypic. Na tapatalku je i dalje sve normalno, ali na despktopu samo kad isključim pomenuti bloker. Moram pročačkati detalje
The more things change, the more they stay the same.
Meni sve u redu i sa AdBlock-om. Prikazuje gif kako treba i na Desktop-u.
![]()
Do Not Disturb.
Oodavno je forum posa po djaolu, al se bezh njega ne moze pa sve sad da ce otic u plain text.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks