Evo ja ne mogu nikako da odgovorim na privatnu poruku...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zvnonci, nije do tastature vjeruj miIsprobano.
Meni se više i ne piše, jer svako malo se vraćam i dopisujem slova. Zaletim se da napišem nšto, ovo zašteka i batlim
Evo i dok sam ovo kucala preskočio mi je desetak slova. Jednostavno ne oktuca.
desava se i meni to redovno.
1. Što su ovi "reputation commenti"? I kako se odgovara na njike? Na drugijema forumima na kojijema bik, bile su samo javne i privatne poruke...
2. Zbog čega ne mogu ostavit komentar na fudbalske teme?
Mogu na sexualne i ostale kastigave teme a đe se lopta kotrlja-tu jok? Da nijesu oni kakvo tajno društvo đe se jedino može unić kroz kakvu ritualnu inicijaciju ili prinošenje žrtve? Izgleda jedino masoni iznad 33. stepena tamo nos mogu promolit'...
Na fudbalske topičce je vazda ksaos jer imamo u prosjeku po 11 godina, pa su stavili to ograničenje da se novi članovi ispraksaju prije nego dobiju pristup.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Plus clanarina koja treba da se plati da bi postao vip user.
Plus sto UEFA i FSCG treba da ti izda uvjerenje da si priznati poznavalac fudbalske igre. Ne moze tamo da pise bilo ko...
Pozdrav poštovani Dragane Smoloviću,
ako si navijač Real Madrida, javi se Zvončici pa ćete ubačit preko reda.
Sportski pozdrav.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
To zato sto smo bili "pritisnuti" sa ogromnim brojem "novih" usera pa smo to nekako morali da ogranicimo. Mnogo nas je razumijes?
Slazem se godine....i podijeljene licnosti u vidu multiple licnosti.
Ovo smo skoro uveli za dio foruma koji se ne vidi gdje se pisu ozbiljnije teme i nije vazno za ovu raspravu.
Jos neko vrijeme dok moderatori ne zakljuce da imas vise od 11 i da nema podijeljene licnosti
Ovdje ima mjesta raznijim uvjerenjima....Ima ih koji vise znaju od Savicevica
To sto radi Zvonce je neprincipijelno i nije u redu...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Koliko ti je ta clanira za VIP, da platim to za dvije godine unaprijed?
A ovo za Zvonciu ti je na mjesto. Ne pricipijelna je i nije u redu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
1. Nijesam podijeljena ličnos'. Nikako. To što sam trenutno u Dobrotu (i biću još duže vrijeme) je zbog nekih sasvim drugih dijagnoza... daje mi ovi čuvar da krišom ispišem koji post... strašan momak taj Bakočević, čak mi i donese njeguškoga ponekad...
2. Nijesam Madridista-naprotiv, prezirem te ljigavce iz dna duše... naročito Kristijana... više sam za Barsu i Atleti mada su me i oni
žestoko smorili ove godine svojim svinjarijama...
3. Ih, što ne rekoste-pa ima se nać' tija uvjerenja za 5 Eura... samo ako znate prave ljude... a ja sam vlasnik doktorata, mentor mi je bio lično Đurković...
4. Plaćanje VIP članstva? Aj' da je Šofro na temi pa i da platim... kako ve nije sram da derete ovi narod, još i vi pored ovija vladajućijeg derikoža?
Eto malo smo se nasalili tako da nastavljamo. Da ne idemo u off
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Gorane, ja se nijesam šalila 😁 Svako peto slovo mi se ne otkuca na racunaru (na aplikaciji sve radi). To mnogo nervira. Tastatura ispravna. Greota je da toliko toga pametnog ne napisem ovdje haha
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jeli obrisana teme Obijanje brava? Ako jeste, zbog cega?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bio sam izgubio sifru, pa sam onda izgubio sifru od maila, jedva je nadjoh, uf, bas sam se bio uplasio da mi ovaj nalog "umre"
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ne mogu nijedan video da pogledam preko Tapatalka. Odmah me izbaca skroz iz aplikacije i kad hocu opet da udjem doceka me "Application crash"
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam imao taj problem, "nasilono" sam zaustavio aplikaciju i obrisao cesh i proradila je normalno poslije
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dje se nalazi taj cesh?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad udjes u opciju za aplikacije, pronadjes aplikaciju, kliknes na nju i imas opcije, deisntaliraj, nasilno zaustavi, izbrisi cesh. Prvo nasilno zaustavi, pa obrisi cesh
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Evo sta se meni prikazuje kad udjem u aplikaciju. Nidje tih opcija o kojima pricasvjerovatno ja ne znam to da nadjem ali dobro
Mexico ima Android a Tripleta iPhone
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Neka kupi neki telefon sa androidom, neka baci tu laminu![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks