pa otvori gmail nalog sa istim usernameom i vrati lozinku,ne vjerujem da ce ti drugacije omoguciti
Admini, moze li se rijesiti ovaj problem kako?
Sent from my Tesla_SP3.1_Lite using Cafe Del Montenegro mobile app
pa otvori gmail nalog sa istim usernameom i vrati lozinku,ne vjerujem da ce ti drugacije omoguciti
pa otvori taj prvi mail ponovo, resetuj sifru na drugom,i onda resetuj sifru na forumu![]()
ako imaju kakvu evidenciju o poslednjim pasword-ima koje sam mijenjao,to znam,al nije ni jeedan od njih :-)
ako ima ko broj kojeg admina neka posalje na pm,e se dobit ne mogu na ovaj nacin
čekaj srijedu, svi su kolektivno otišli na odmor za praznike. maldivi ja mislim.
Slobodno zaboravi da ćeš ga vratiti bez mail-a...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Jel nekome smeta ovo ili sam ja jedini koji je primijetio :P
Evo .png bez ovih tačkica sa i bez crne ivice
![]()
deuscroix
Moja greška jer vidim da je ovaj logo u .webp formatu korektan ali se pikseli oko njega iz nekog razloga pojavljuju ... vjerovatno je format problem pošto on koristi takvu kompresiju da očigledno nešto brka vezano za piksele ...
deuscroix
Dođu li što nexus4 i NexusVI?
Mislim, jesu li kakvi rod?
Sell the Vatican, Feed the World!
Što je fora s ovim logoima?
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Na IE logo izgleda normalno, na Chrome logo ima ovaj okvir, kao i ova platea sa alatkama iznad polja za unos texta.
99% vremena na forum sam preko TT-a, radi mene kako goj oj.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
IE, to jos bivstvuje medju zivim browserima?
Forever young, i want to be forever young
Hello
Prebacili smo forum na novi server. Nadam se da ce sada veci dio problema koji smo imali biti sredjen. Samo mala kvakica za tapatalk ali bice i to
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Sve nam sretno itd..itd..mislim da sada sve radi. Evo probajte pa javite.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Radi ttalk perfektno.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
sta se desava sa topicom nba 2016/2017? kad kliknem na settings da mi prikaze nove postove na subscribed topics, nema mi nidje tog topica, isto je i kad kliknem na new posts, a kad ga izguglam, nadjem ga i udjem preko gugla tj duckduckgoa, normalno mi ga prikazuje i subscribed je. to mi se desilo i prije 20-ak dana nego sam se tad ubjedio da sam nesto istripovao.
Forever young, i want to be forever young
Dobro to tek moramo da vidimo. Ogroman problem su i notifikacije koje cemo nazalost morati sve da obrisemo jer je preko 60% na nepostojece mail adrese. Mail sever naravno puca od toga. Ali to ceno najaviti.
Sent from my Pixel XL using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne vide se fotografije postavljene preko Tapatalka.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks