U filmu "Pored tebe" mlada tabloidna novinarka Ksenija (Mina Nikolić) će morati da uđe u mutan svet kriminala, estrade i politike, da bi rešila misteriju nestanka druga iz razreda. Inspektor Vuk (Branislav Trifunović), njene dojučerašnje drugare iz razreda, i nju samu, vidi kao osumnjičene.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Totalno su smorili. Nemam ni malo zelju da gledam superherojske filmove. Pogotovo posle ovog trejlera
Sate sate sate
Naravno da su smorili kad godisnje izadje 20 filmova i serija na isti sablon...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja ne znam ko to moze postici. Jedino da sam nekakav tinejdzer koji ima masu slobodnog vremena da gleda TV po cio dan. Podjoh da odgledam onaj Dr Strange onomad i nisam imao pojma sta se desava jer su kraljevi nadovezali na seriju one Scarlet Witch
Sate sate sate
Odvojiš nedeljno dvije noći za po 2 filma.
To je 4 filma nedeljno ili 20ak mjesečno.
Sasvim dovoljno da se pogleda sve novo.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Svađaju se historičari, tj. komentatori komentatora trejlera za Napoleona. S jedne strane su ljudi koji sve živo znaju, i kad je sve Napoleon prnuo, a s druge oni kojima je priča tipa "Ridli Skot nije dokumentarista nego pravi dobru priču". Kako gođ bilo, mora se priznat da je Napoleon ipak poznat .... masu je poznat, npr. više nego Openhajmer (disclaimer nešto, znam znam ima pametnih što sve znaju). Za Openhajmera su ljudi čuli, znaju za projekat, atomsku bombu, ja sam uništitelj.... ali ko zna za L. Štrausa.... Napoleon se učio u školu, iako se pozaboravljalo čudo dosta se i zapamtilo a i gledajući film narod će uočit istorijske neispravnosti. Na forumu bi to možda nazvali i revizionizmom...kek. Nadam se da će to bit ona suština ukalupljena u dva i po sata, a ako bude dosadno, ili nešto neće bit u redu sa mnom ili sa režijom. To je Napoleon j...m ti
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ajde iako su ođe uglavnom strani filmovi viđeh u najavi ovaj film Bjelogrlića.
https://6yka.com/kultura-i-zabava/dr...atomskoj-bombi
Dobio je i neke nagrade i to a sad kad pogledam što je sve radnja i da isti glumi Leku Rankovića mogu samo da zamislim kakav treš od filma i teorije zavjera.Možda mislio da snimi film aka Openhajmera na balkanski način.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Kazu da je vrhunski film
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Last edited by Whisperer; 16-11-23 at 08:38.
Bruka od ocjene tačno vjerujem u recenzije kad vidim trejler.Marvel sve gori i gori.
https://m.imdb.com/title/tt10676048/
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Put a chick in it and make her gay
\\OFL•GIC
e zbog ovoga ću opet poći u bioskop
A treba spustiti očekivanja dosta, i iz trailera se odma vidi da su koristili više CGI-a, vjerovatno jer je snimanje Fury Road-a bilo toliko mučno da su odlučili da sebi olakšaju život ovaj put.
Ako bude upola dobar kao FR ja sam zadovoljan.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Znaci nije samo do mojih ociju? Stvarno se vidi CGI nekako mi nije fluidno. Mozda se to ispegla do kranjeg proizvoda.
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks