koja je muka sa fake trailerima u zadnje vrijeme
Mislim, vidi se iz aviona da su fake, pogotovo ako odes korak dalje pa provjeris informacije na imdb/google...
Joker će (po trejleru barem) biti brutala.Def bi ga pogledala na veliko platno.
"I want to see the real You.".
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
meh...kao i prvi, vjerovatno jos jedno dosadno i precijenjeno "umetnicko" preseravanje, koje sa Jokerom iz DC comics-a ima veze samo po imenu...jos je nastavak mjuzikl![]()
Istina,nikakve baš nikakve veze nema sa DC-om i sama sam ne znajući šta ću dočekati prvi odgledala u čudu.Nešto kao WTF kakav je ovo psihološki triler.
No mora se glavnom glumcu priznati da je genijalno iznio ovako zahtjevnu ulogu.
No pasaran!
Fino bi bilo da su ostali na prvom filmu ali po starom holivudskom obicaju cijedi dok dok daje prinos dolara, sad kad pocne revija filmskih psiholoskih evaluacija negativaca, Joker, Harli, Pingvin ocekujem sledece film o Leks Lutora tuzno djetinjstvo, maltretiran kao mali i sl. Inace polse Heathove izvedbe Jokera sve ostalo je sviranje u diple.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koga to interesuje, na torentima se pojavio drugi dio za Rebel Moon (WebRip snimak, ima ugradjen hrvatski titl).
p.s. Nemam Netflix, ali pretpostavljam da je i tamo izasao.
Ne znam ko ce posle prvog dijela gledat ovo vise, samo teski mazohista...
Koga interesuje, najavljene su i unrated verzije oba Rebel Moon-a, valjda bi trebalo na ljeto da izadju istovremeno. Koliko shvatih, pored eksplicitnih scena, duze su za po sat vremena...ja cu cekati te verzije i iskreno ne znam zasto ih odmah nisu izbacili obzirom da ih je Snyder stara paljevina hajpovao mnogo prije izlaska prvog dijela. Sumnjam da ce bit nesto znacajno bolje od regularnih verzija, ali opet....
Drugi dio duplo smece u odnosu na prvi dio 25 minuta filma snimanje usporene kosnje žita kako Snajder uzima pare za ovo van svakog razuma koji to osnovci sjede na mjestima direktora kad ih ovaj ovako obrlati.
Rebel moon je meni onako...ocekivao sam vise i nekako iako je obecavao mislim da ce bas da nagrde sa nastavkom.
Dolazi "The Hunt for Gollum"
https://variety.com/2024/film/news/l...os-1235997102/
Mislim da je to dobra ideja za jos jedan LOTR film, mada mi trilogija generalno nije ni prineti knjizi
digla nogu na papucu, pa sve vice "necu!", a na kuma namiguje da se kola krecu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks