a đe ljudi, pa 100 iljada navijača Boce je došlo u Rio. to samo tamo ima i niđe više
Kakva crna, do maximuma iskomercijalizovana, sterilna Evropa, ne može da prismrdi južno američkim ludicama na stadionima.
Forever young, i want to be forever young
a đe ljudi, pa 100 iljada navijača Boce je došlo u Rio. to samo tamo ima i niđe više
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Bilo bi i odje da se UEFA posrana i arapi nisu usrali u fudbal. Svaki veliki klub u EU ima plastikanere od publike i izigravanje neke gospode.
Najbolji momenti se desavaju u manjim takmicenjima.
Kako Boca izgleda bezidejno sa loptom u nogama.
Podsjećaju na evropske timove
Prezasluženo osvojili, veliku veçinu vremena imali posjed, i sa tim posjedom nešto i pokušavali, nisu bili statični.
Trener na tribine, kakvi ludaci.
Melo kao dijete place. Nista no da se seli cojek iz ove vukojebine evropske u juznoamericke zemlje dje zivot jos postoji.
Melo, 40 godina, sav u suzama, pao u trans.
Hvala CONMEBOL-u što postoji.
Odlično bješe, zasluženo je Fluminense pobijedio, i sad se nadam da neće pucati sebi u nogu, nego da će odraditi lagano protivnike na klupskom svjetskom i da ćemo ih gledati protiv Cityja. Kad krene Pep u skauting Dinizisma i onda skonta da to ima nekog smisla i počne da ga primjenjuje po svojim najbitnijim mečevima...
Jbt felipe melo. Stariji od mene covjek
Svaka cast, fantasticna utakmica. Ovo je mec posle sto godina da sam gledao sa uzivanjem i da ima emocija
LS vise ne da nema emocija vec je postala ******
Ne uzimajte Mela kao reper, covjek je ciknuo, plakao je i prije pocetka meca
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
0laka je i Marcelo, mada je on ponila u Flumi.
Naosvaja se brat titula, najtrofejniji igrač Reala ikad, ja mislim, 24 ili 25 titula.
Šta promašuju žabari protiv Ukrajine, tačno će ispasti
Ali kako se Kjeza igra nogometa, zvanicno je u top 5 krila svijeta. Mbape, Leao, Vinisijus, Kjeza i ko jos? Bojim se da ce masakrirat Inter sad za vikend
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo je prva utakmica otkad je pokidao ligamente da lici na onog starog.
Ispada li Italija ako izgubi nocas, ili ide u neki baraz?
Penal cisti se ne svira, e tako vam se vratilo žabari
Nigde veze, videlo penala nije
Rutinski odradjena Ukrajina
I meni se ucinje penal, bilo je kontakta
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Mogli su lagano posle svih onih šansi da ispadnu
Gledao sam na rai1 i onaj spiker je plakao dok je cekao sudijsku odluku. Po meni cist kao suza ali dobro sto ga ne svirase.
Ne bi valjalo bez zabara ipak su to nasi…
Spiker je izlapio odavno, sprdaju mu se kakve greške pravi i nebuloze koje priča. Imao je osnovu da se plaši, naravno, ali na kraju su posle gledali iz 50 uglova situaciju, misleći i dalje da je penal a onda se ispostavilo da vrlo vjerovatno nije, jer Mudryk traži kontakt a Cristante vadi nogu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks