Page 937 of 937 FirstFirst ... 437837887927933934935936937
Results 23,401 to 23,423 of 23423

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    8,947
    Thanks Thanks Received 
    5,618
    Thanked in
    2,143 Posts

Godine isključivo.

Da ne igram fantasy ne znam bih li pratio fudbal uopšte (ostale sportove da ne pominjem).
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    975
    Thanked in
    575 Posts

Samo zuti za ovaj start...

Thanks Thanks Given 
    1,416
    Thanks Thanks Received 
    1,993
    Thanked in
    925 Posts

Nije on ni žuti dobio za ovo,nego je već imao žuti karton(Singo)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    920
    Thanked in
    661 Posts

ovako na slici izgleda katastrofa, ali probao je da ga preskoci. kontakt je bio na preko pola metra visine.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    459
    Thanks Thanks Received 
    563
    Thanked in
    330 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ja mislim da nam je to do godina. Ja nisam pogledao fudbalsku utakmicu zadnjih pola godine. A nekad sam znao ono što kažu i treću Italijansku

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Do godina 100%
    Mada opet i tad je bilo manje utakmica no sad
    Ja ne gledam vise nista

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    A moguce, mada eto ja nemam "toliko", jos malo mi fali do 30. pa me opet i to dobro smorilo. Nekad je sport stvarno bila obavezna tema, pa i snooker smo umjeli da komentarisemo, a kamoli ove "glavne" sportove. Sad i to malo komentara je bazirano na nekim isjeccima, a to novije generacije obozavaju, sve se radi na nekoj "popularizaciji" za novije generacije koje imaju attention span od 32 sekunde. Ja ako nemam sto pametnije cinjet vikendom, onda uzmem odgledat Barsu eto jer navijam, pa da vidim sto se cini. LS jedino ako sam nedje napolje pa ajde uz pivo.

Quote Originally Posted by moon safari View Post
    ima taj komunalno-drustveni aspekat koji je makar meni dosta bitan.
    sjecam se kad je dignuta zabrana okupljanja posle korone, prvi dan otisao kod druga, gledali bjelorusku ligu uz pivo i tikete, lozili se iskreno kao da je polufinale lige sampiona.
    Hahah stvarno sam batalio da se kladim, imam vise no duplo maloljetnickog staza kladjenja, no ovogo odraslog. Od seste godine uplacuj tikete tati, prati teletekste, upisuj u kvote u tabele bodove, pa onda aj i ti nesto odigraj, predlozi

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ima naravno ta stavka da je (dijelom) i do godina, ali mislim da je prije svega to što je evropski konzumerski fudbal izgubio draž, a još će više, teži se tome da najjači bidu još nedodirljiviji, a da se ne da ni promil šanse srednjim ili manjim klubovima da im pomrsi račune.
    Eto, opet ću kad ugrabim prije pogledat Južnoamerikance, nego evropski fudbal
    A vidji, znas sto je problem, sto manje vise svi igraju isto, i svi umiju da igraju isto, i svi uce da igraju isto. Slicno ka u NBA, trojka je bolja od dvojke, zakucavanje ili polaganje je idealnije nego neki mid-range. Svaki tim danas pokusava da igra od nazad, noga do noge, da zovne protivnika u presing i da ga izbaci do centra i onda da ima otvoren teren u zadnjoj trecini ili da se malo brani i da udara na kontre, ako je protivnik mnogo jaci. Al ako je domaci teren, protivnik je tu i tamo, ovako ce svaka ekipa igrati. I da se ne lazemo, taj fudbal je mnogo kvalitetniji nego li prije 20 godina. Stavis ovaj Brighton protiv Realovih Galaktikosa, ovo bi se zapitali kakvi su ovo vanzemaljci, kakav je ovo fudbal pun strukture i malo rupa. Al je problem kad svi oce isto da igraju i naravno, gubi se draz potez igraca, magije. Svih tih Aimara, Rikelmea, Valerona, pa donekle i Totija i Del Piera posle povrede, i da ne nabrajam, te pozicije su skoro pa izbrisane, jer moraju svi da trce non stop. Sve to postaje nekako sablon, ko da je bukvalno football manager, ili ti NFL dje se akcije "uce".

Nesto mi ostade u sjecanje u Bekamov dokumentarac i tog vremena u Mancester, koliko je SAF pazio na tu zlatnu generaciju, da li idu u grad, sta jedu, provod i nocni zivot. Danas svaki igrac ima svoj citavi tim fitnes trenera, PR i ko zna jos sto stizu u to, a klubovi full kantine i moderno opremljene prostorije za odmor nakon utakmica. Gledam sad posle ovog Mancesterskog derbija, dje UTD okrenuo na 2:1 zbog ovog Amada, dobru utakmicu odigrao bas... Posle utakmice, naravno pravi brat TikTok nekog plesa i cuda... momci su 13 na tabeli, SAF bi ga gadjao ali naravno, to vec sve ide u neke probleme i sadasnjeg zivota, ne moze se razdvojiti, kako ide sve na "gore", nece se ni sport razlikovati.

6. The Following User Says Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,534
    Thanks Thanks Received 
    1,081
    Thanked in
    713 Posts

Ja Inter ne propustam od 2006 koje god takmicenje da je u pitanju. Mozda sve ukupno sam propustio 10 utakmica, visa sila bila I jedino italijansku ligu pratim, uglavnom Milan ili Juventus, da izdusmanim. I normalno LS i to uvijek Italijane.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    1,067 Posts

Sto je problem ovom Portugalu da se pozdravi sa Ronaldom ne kapiram?Imaju najtalentovaniji tim na svijetu a ovaj sve da je i u nekoj formi sam bi se sklonio da otvori prostor mladjima ali lik ne odustaje...

Thanks Thanks Given 
    1,534
    Thanks Thanks Received 
    1,081
    Thanked in
    713 Posts

Na sta smo spali mi Italijani, ovo je katastrofa. Njemci nas nakantase. Ali Spaleti je problem, jednostavno kad ga igrac vidi izgubi svu volju za zivotom Smoren vazda, bezvoljan i ogranicen
    Pihhh
    Samo da se Barela ne povrijedi, trebace nam za Bajern

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,083
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    1,338 Posts

Nisam znao da si Italijan tripi

Thanks Thanks Given 
    1,534
    Thanks Thanks Received 
    1,081
    Thanked in
    713 Posts

Okrenuh na Francusku i tamo igra Olise, doktorica, Bajernovac. Koga da cuvas kad te napadaju Olise, Musiala, Sane, Kane. Kakvu ekipu ima Bajern kukala ti majka, a s njima se bijemo sad

Thanks Thanks Given 
    428
    Thanks Thanks Received 
    1,786
    Thanked in
    718 Posts

Da prodje Holandija i Hrvatska, bas bi nesto volio da ovi mrzi Spanci ne pobjede.

13. The Following User Says Thank You to NoLimit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    700
    Thanks Thanks Received 
    241
    Thanked in
    181 Posts

Ovo je najbolji potez Budućnosti sto je ikad uradila. Napokon dobri ljudi je vode. Odlična zamjena posle Delibasica dobri Boske.

Thanks Thanks Given 
    146
    Thanks Thanks Received 
    1,089
    Thanked in
    642 Posts

za ovaj kup konfederacija kako li već je kup lilijane ronketi spejsšip,jagelonija je za đurgarden barselona,gledao sam kesa od ekipa ali ovo...

treba englezima zabraniti ova petorazredna takmičenja,ovo nikakvog smisla nema

Thanks Thanks Given 
    146
    Thanks Thanks Received 
    1,089
    Thanked in
    642 Posts

odličan kripl fajt na artemio frankiju,betis na nuklearni pogon,fiorentina klasično žabarski probala da namuva prolaz ali pelegrini je doktor,tranzicija i kontra dovedena do perfekcije i prava šteta što nije još jednu ozbiljnu šansu dobio sa ozbiljnijim evropskim timom.

fiorentina robuje postulatima a jako simpatičan tim imaju i kog vraga robin gosens radi tamo ostaje misterija.mislim,znam ja da njemu se ne igra fudbal sem kad je ovako veća utakmica,i da je lud za italijom ali brate grijeh prema fudbalu je što ga bar inzagi nije istrpio ako već mora italija...

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    1,667
    Thanks Thanks Received 
    523
    Thanked in
    284 Posts

Don Karlo ce da vodi Brazil

https://www.vijesti.me/v/758245?utm_..._share_counter

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    157
    Thanks Thanks Received 
    355
    Thanked in
    221 Posts

Prije mjesec dana bačim pogled na tabelu u Holandiji, da vidim da nije Ajax i ove godine zamalo pri ispadanju i vidim da prilično lagano kruziraju ka tituli sa dvocifrenim brojem bodova viška u odnosu na PSV.

Zanemarim to do večeras, kad u poluvremenu utakmice Stockport - Leyton Orient koju pratim, krenem da vrtim ostale Arene i uhvatim da komentator pominje nekakvu borbu za titulu i dramu u Holandiji. Pogledam rezultat i stanje na tabeli, šokiram se da su u bod razlike sa PSVom, ali isto vidim da vodi Ajax 1-2, ima igrača više i utakmica je pri kraju, ali mi ne dade đavo mira i odlučih da ispratim do kraja... primiše gol u 99. minut, nakon prekida poslije tako glupo napravljenog faula i usraše se sebi u sezonu. Spektakl na TV-u.

19. The Following User Says Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    157
    Thanks Thanks Received 
    355
    Thanked in
    221 Posts

Samo sam fragmente utakmice gledao, u pauzama na košarci između četvrtina, tajmauta, i beskonačnih gledanja je li lopta pošla u aut i od koga.

1. Vidjeti Pedrijev gol - primanje i kontrola kad je ponio loptu, pa onda primanje i kontrola prije samog šuta, pa i sami finiš.
    2. Vidjeti rezultat prije i poslije Pedrijevog izlaska.
    3. Vidjeti rezultat prije i poslije Dembeleovog izlaska.

Sve je jasno, sve u skladu sa viđenim tokom i ove sezone i tokom godina.

Thanks Thanks Given 
    1,534
    Thanks Thanks Received 
    1,081
    Thanked in
    713 Posts

Vraca se Stramacionijev Inter, ova sezona ce biti plac Ali najjaci tandem Kivu-Kolarov, nista im nije jasno. Ako Bastoni, Barela, Dumfris provale ovo sto ja jesam i odu, bice borba za opstanak

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    160 Posts

A svaki fudbslski klub koji su amerikanci ikad kupili ode u 'battery save mode"...

Thanks Thanks Given 
    1,534
    Thanks Thanks Received 
    1,081
    Thanked in
    713 Posts

Meni je tu Marota cudan, smatrao sam ga genijalcem, ali odabrati Kivua sa nazadnom 3-5-2 i 3-4-1-2 formacijom (sve sto pocinje sa tri stopera je u stvari 5 u zadnjoj liniji) i ne pomjeriti se ni milimetar u odnosu na Inzagija je kriminal. Svi klubovi dovode Njemce i Spance za trenere jer forsiraju brzi i napadacki fudbal, a mi RUMUNA. ALOOO
    Ozbiljan klub a nema krila, kuku iznervirah se. Nikako da dozivim da Inter igra napadacki, leprsavo, no sve na silu

Sad su zaradili grdilo para od LS i ulaznica za utakmice i mogli su Jamala dovesti da su htjeli. Ali ne, oni ostavili sve ove stare panjeve i dovode za sitnis.
    Morali su pozdravit Darmiana, Acerbija, De Vrija, Calhanoglua, Di Marka. Mktarijana bih ostavio iako je star jer je doktor. Onda dovedes Endrika, Gulera, Ndoja iz Bolonje, Rovelu i odradis hard reset.

Last edited by Tripleta; Yesterday at 09:40.

Thanks Thanks Given 
    1,312
    Thanks Thanks Received 
    1,026
    Thanked in
    646 Posts

Inter je prska.
    Izgubili su sve.
    Prvenstvo i LŠ.
    Treba to povrnut sad.

Thanks Thanks Given 
    1,534
    Thanks Thanks Received 
    1,081
    Thanked in
    713 Posts

Minimalno ulaganja za danasnje vrijeme je dovoljno jer ova ekipa vec ima igrace top klase (Barelu, Bastonija, Thurama, Damfrisa pa i Lautara). Vjerujem da bi svaka ekipa na planeti nasla mjesto u pocetnoj postavi za ove igrace. Njima treba dodati pomenute igrace + Nico Paz i opet moze da se daje maca Bajernu u Barseloni. Ali posto znamo da od toga nema nista onda ide mucenje. Samo treba malo vizije, neka me kontaktira Marota. Ovako ide postava:

----Somer---

-Damfris--Palacios--Bastoni--Carlos A-

-------Sucic-----Barela----

-Endrik---Arda G----Ndoje--

-----Thuram---

Klupa: Lautaro, Nico, Zalevski, Fratezi... ova ekipa se sa svakim moze pobit

Thanks Thanks Given 
    1,312
    Thanks Thanks Received 
    1,026
    Thanked in
    646 Posts

Đe su ti Boni i Leoni?

Page 937 of 937 FirstFirst ... 437837887927933934935936937

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)