Ja uvjek igram.. i skinem majicu.. obavezno..
Da li se slažete sa naslovom?Jel zaigrate u klubu ili samo gledate kako drugi "mrdaju".Jel istina da na balkanu vazi paravilo ako igra onada je nije citav?![]()
Ja uvjek igram.. i skinem majicu.. obavezno..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
momak u cg- ako uzmrda malo ramenima uz muziku u grad....ihaa, ostala ga momcad iz kafane poprijeko pogledaju, ka da je u stilu sladja djogani zaplesa, ili jos bolje ka deen:mrgreen:
Pozirat se moze i u bastu bilo kojeg lokala.Ako izadjem u grad i zaigram nece mi nista bit.Iako bas ne umijem da igram, ali bukvalno pojma nemam, nije me sramota razmahat se rukama.Umijem i koji korak da izvedem, ali to vec radim nedje oko 4 kad se isprazni lokal, ono za svoju dusu![]()
Ja stvarno ne znam sto je sa momcima,dodjem u maximus,i pola muskraca samo gleda druge ili one plesacice na bini,znaci definitivno na Blakanu nema plesaca,a da je plesanje za homoseksualce,defdinitivno ne.Mislim da je plesanje glavni afrodizijak i najlakse doc do djevojke u kaficu,cak i da nisi najljepsi dobit ces sve privlacne poglede djevojaka u klubu.Obavezno plesanje u klubu tokom izlazaka!
Ali zato jeste dizanje ruku kad te pogodi neka pjesma i lomljenje casa.E to je za momka koji drzi do sebe.
Dignes ruke sto vise mozes, na prste se popnes, pa onda pogledas onoga pored sebe, pa ga zalijepis jedan put preko ledja da mu se ne mili zivot.To isto uradis i sa ovim drugim, pa onda zagrlis obojicu i deres im se na uvo "brat moj".Zatim zovnes konobara i izderes se da te svi cuju "3 PIVA" i onda pogledas da vidis je li te ko cuo i onda se pravis vazan!
E da, zaboravio sam majice bez rukava i stiskanje citavu noc.
Nema sto, momci drze do sebe!Go ahead!!!
Rvasanin![]()
Niko ne pominje igru a la Djogani uvijanje i trbusni ples,malo maste ukljucite momci![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
ja ako se ne zavrtim na glavu ne racunam da sam izasao u grad!
Meni pishtolj smeta da zaigram :-|
Priznajem da ne volim da igram ali ako je vece drushtvo samnom pa se svi "bachimo" na igranje onda mi je super i odlichno se provedem a obozavam druge da gledam i kako god neko igrao,mushko ili zensko,beskrajno mi je simpatichno i volim brate kad je chovjek opushten i boli ga briga oce li ga ko gledat,komentarisat i zamjerat kako i zashto igra i prozivat ga zbog toga!
Mozda zbog pozera,koji gledaju i svima se smiju ,a sami ne umiju opepelit,masa naroda izbjegava da zaigra![]()
vise volim da momak ne igra...
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Dje ide ovaj svijet...
Oce li mi ko reci onda za chem sluzhi izlazak u grad,ako ne da se zezash,igrash i tome slichno?
Mada,konstatacije izneshene na ovom topicu me ne chude,jer je GRAND sindrom previshe jak u ovom gradu.Pi,kakav je ovaj grad
Za one koji ne znaju,slijedi objasnjenje GRAND sindroma:
Momak mora obavezno da stoji mirno,da se ne provodi,da mumla sebi u bradu text najnovijeg (s)hit-a, drzhi pice u ravni sa laktovima,nabada se glavom sa drugovima kad ga strefi Halid fuckin` Beshlic,da dobacuje "alo,pich*o" svakoj curi koja se nadje u radijusu od 10m oko njega, s vremena na vrijeme provjeri da li mu je koshulja,sa izrazito istaknutim D&G, pravilno upasana u farmArice.
Pi
..kajlu si zaboravio
i lokaciju u separeu..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Na stranu to sto je "ples za homoseksulace" nego mene vise brine sto svi tripuju da su isfeminizrani muskarci homoseksualci, a to nema veze sa realnoscu
Kako Vaša bolest ?
nisi ***** a nije ni da nisi ok ako igrash ali shto jes jes da narod kod nas ne voli(necju da pricham da ne zna,neka ne zna bitno je da voli) da igra i jbt neprijatno ti je da igrash kad (desi se...) 80% kluba sotji i samo razgledaju... dok deshavalo se da gledaju dok igram sa djevojkom i tek ti je onda neprijatno dok tu je uvijek ono da ti cvile jaja za sve kad popijesh ali sve u svemu ja volim da igram :P
volim da vidim momka koji ima ritma tj.koji zna da igra , to mi je predobro ,isto kao sto i masu momaka vjerovatno voli da vidi neku curu kako dobro djuuuuska
...
a peskasta igra naravno ne dolazi u obzir
/me love dance![]()
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
hahahhahaa ja sam onda gejchina ipo hahahahahahahaha
kako mene zabolje oce li mi ko shto rec...izlazim u grad da se provedem i izigram shto vishe mogu...a ne da stojim kao kip....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
EgZeKuToR ,Rvasanin ... sjecate se Maximusa ,subota 24.02 .07 ???![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks