Голман Ал Ахлија ман ов да меч. Како одбрани Месијеву мајсторију на крају.
Cudi me da niko nije naceo ovu temubice zanimljivih meceva..
Kup otvara Al Ahly vs Inter Miami, trenutno 0:0 prvo pol, uz promasen penal Egipcana.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Голман Ал Ахлија ман ов да меч. Како одбрани Месијеву мајсторију на крају.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vrijeme je za klupski Mundijal - istorijski turnir ili totalni promašaj?
https://www.vijesti.me/v/762609?utm_..._share_counter
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Promasaj 1-1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad sam vidio klubove, liše nekih.
Kakva je ovo komedija od Mareske.
Veli idemo da osvojimo.
Koja sprdnja od trenera i ekipe.
Osvaja Maraska Šibenik glat
Koja tisina odjereklo bi se da je ovo takmicenje totalni promasaj
ja pogledah samo par utakmica, vecina je bila za preskakanje svakako.. dati kad prodje grupna faza bude malo zanimljivijih duela...
Jezivo takmicenje
Ispadam city gol u drugom za 900e
Juce Real ista stvar za 1200e
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Takmicenje je totalni promasaj. Zapravo neka ameri i juzno ameri uzivaju...
Nekoliko puta sam se zadrzao po par minuta do 10 min max i to je to...
Fudbal ko fudbal, nikakva nova pravila nisam uočio.Standardni aut, ofsajd, faul itd, sve više trkača i sve manje tehnike nešto kao Premijer
Jedino je primjetno da fali par cream de la cream padavičara i mesara eto zbog šireg auditorijuma
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Messi je bucnuo dobar gol iz slobodnog sinoc.
E lako mu je bilo kako je ova nesreća od golmana postavila živi zid.
Vidim da je botafogo pobijedio psg. E sad ovo prvenstvo postaje potencijalno zanimljivije
Znao sam da ce ih dobit. Prkosni brazilci.. bravo
veteranski tim barse dobio porto,
mesi, suki, buki i zordi alba u rezervama,
kakvi gringosi
Ipak zanimljiv sampionat i vidi se da ekipe zapinju maksimalno.
Al Ahli pata pata sa realom, brazilci kasirali sampiona Evrope, not bad.
Otprilike mi u Evropi posmatramo ovo takmičenje kao NBA USA publika svjetsko prvenstvo u košarci.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kakav je ovaj golman Čelsija, prava legendica
Dobro je što ga Bajern ne uze, sreća.
Nije nezanimljivo, pogotovo kad je to sve što i ima od dobrog klupskog fudbala u ovom trenutku godine, ali Evropljani ga zbog ovih ili onih ili očiglednih razloga tretiraju kao uobičajenu prijateljsku turneju po USA ili Aziji. Neki dan je bila utakmica na Rose Bowl-u, sunce je toliko pržilo sa ekrana mene dok sjedim u dnevnoj (na isti način kako je pržilo i prije 31 godinu i pokrenulo najranije uspomene sa finala Brazil - Italija) tako da mogu misliti kako je igračima bilo na terenu. Djeluje dosta nehumano igranje ovog turnira, pogotovo što znamo da će biti dosta igrača koji će kroz isto proći i naredne godine.
Koliko vidim van Evrope je dosta veliko loženje i daje se veliki značaj turniru, i neka je tako, drugačije nikad ne bi viđeli sve ove timove na jednom mjestu.
Zaboravilo se da je FIFA slično probala 2000., isto je bilo takmičenje po grupama pa nokaut, ali to je odmah prestalo koliko naredne godine. U stvari mi više smeta što se pokušava sa "prodavanjem" cijele stvari, u stilu "vidiš li kako je dobro, je li tako da ti je predobro da gledaš ovo?", a takva priča kod mene izaziva kontra-efekat.
Neka se prže neka izgore.
Koliko primaju neka se muče malo![]()
Trpajte brazilci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Koliko je srećan ovaj Čelsi ovo je bruka.
Izlaze mu ove divlje ekipe i doć će do finala.
I ova komedija od trenera s ovim brojanicama po ruka.
Ovo je tragedija.
PSG Vs Bajern.
U najavi spektakl
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kakve uzdahe ima ovaj komentator na rtcg2kao da kopa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks