..bilo koje vrste ljubavi - prijateljvstvo, romantika...
Jes' da, otkad su klinci zaboravili na forum, a mi, nekadašnji klinci omatufili, ove ljubavne teme nisu popularne, ali šta da se radi.. Neka i njih malo.
Prevaru u vezi,a u prijateljstvu,neiskrenost,laži...eto me kao djak prvak!
...
Ideeeemo:
Sad ozbiljno najbitnije je ne uzimati bilo raskide u vezi ili prijateljstvu odveć tragično jer uvijek je čovjek sam kriv zbog očekivanja.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Ma jok očekivanja... ;D
To su zapovijesti, bolan - Ne laži; ne kradi; ne ubij; ne čini preljube....![]()
Sve to okey bitno je ne uzimati tragično što smo loše procijenili to htjedoh reći.Idemo dalje i vojla.Vremenom prepoznaš neke modele iskustvom.Zato se vremenom čovjek sve više osiromašuje kvantitetom a sve više obogaćuje kvalitetom prijateljstva.
No pasaran!
Oki, a preko čega ti ne prelaziš?
Kad smo se već bacili u politiku...![]()
Nepoštovanje i nelojalnost.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Za pravu osobu se sve oprosti.
Ako je osoba prava onda i nije teško.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ako je 'prava' onda neće sebe ni dovest u situaciju da treba da joj se nešto prašta
Ako svakome nadjemo neku gresku, manu, onda prave i nema za nas...niko nije savrsen.![]()
Pa i nema
To svako za sebe bira šta može odnosno želi da toleriše.
Kad nece da mi zirira za gotovinski kredit....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A to je realno pokazatelj nepovjerenja
Podrzavam te za ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve što ste napisali, Blu naročito i Lapis, to mi je najbliže. Pretpostavljam, i sve što ćete još napisat, isto tako. Što ću, isključiv sam
No, kad se vrnem u ovaj stvarni život, sve od navedenog sam i opraštao, i prelazio preko. Ponekad.
A ponekad sam za hiljadu puta manje shjeko.
Jer kontam da je jedina stvar, preko koje se u životu ne prelazi, prevršena mjera.
A vazda na kraj, bude nam onako kako to umijemo da razaznamo, i koliko petlje imamo da stisnemo da od sebe dio otkinemo.
Milena, na ovu temu ako ne dođe do rata, neđe niđe![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Neće, neće... Svi smo odrasli ljudi sa pravom na svoje mišljenje...![]()
Što se tiče opraštanja ja opraštam svima zbog sebe prije svega a to se ne može izjednačiti sa lađenjem u odnose.Lađenje u odnose je jednostavno lađenje u odnose.Ne oprostiti je toksično za čovjeka što god da je u pitanju.
Na kraju krajeva svaki čovjek je individua u vezama i prijateljstvima.Samo je individualno koliko na koliko kompromisa pristaje ali bitno je da kompromisi u vezama i prijateljstvima budu u ekvivalent a ne ono tipa ja mogu ovo ti ne možeš.Sasvim jednostavno što ne želite da činite drugima ne trpite onda neko čini vama.![]()
No pasaran!
kako kompromis uz imperativ pitam
nothing comes from violence and nothing ever could
Što znam ima raznih veza pa i onih otvorenog tipa samo je bitno da su oboje na to spremni a ne jedna strana samo sa strane malo.NPR.Možda kompromis nije najsretniji izbor riječi ali otprilike.Dogovor i tako te rabote.
No pasaran!
moze li naizmjenicno?
Ne znam nisam bila u takvim vezama neko ko je nek podijeli iskustvo.
No pasaran!
nego kad smo kod kredita, imala sam jednu drugaricu koja mi je na moje, da nikad nikome ne bi zirirala, iskazala ljubav tako sto mi je rekla da ona meni bi.
tako na plecima nose kredite, pozajmice, kamatase i dilere.
Ja vala nit zaboravljam, nit praštam, a ni ne prelazim preko onog što smatram nepoštovanjem. Što mi je neko bliži to imam i veća očekivanja, pa samim tim ako dođe do tog da me neko svojim ponašanjem baš razočara jasno je da to ne mogu zanemariti i nema tu praštanja, udaljavanje je jedino izvjesno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks