Znam.
I to me pakleno proganja pravo da ti rečem.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Eto vidiš Buva,umjesto da ti zahvale što dijeliš iskustvo i riznicu vještina i znanja oni još vrijeđaju.
I tako iz generacije u generaciju.![]()
No pasaran!
Last edited by Bugi; 04-07-25 at 18:17.
Ti si čovječe zaljubljen u samoga sebe čuš crtao mu portrete.
Pride je namirisa da si toliko zaljubljen u sebe da ti je bačio i kompliment da te dodatno odere.![]()
Last edited by Bluemoon; 04-07-25 at 18:33.
No pasaran!
Nego.
Vazda su me privlačili ovakvi za drugove ali ni za živu silu sa takvim u vezu.
Đe sa hipsterajem u vezu,ali za druga je dušu da.
No pasaran!
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Đe njega nađe d u š a mi ode u sto parčića ma šta sto, zilion kad njega gledam.
Kakav čovjek ali kakav čovjek.
No pasaran!
Rijetko budu i takvi šmekovi, i takvi ljudi, i takvi tragovi koje za sobom ostave dovijeka.
Nije to do prilaza,nije to je 8ebeno ono što od generacije do generacije kroz istoriju čovječanstva se prožima ljudsko biće.Od foliranja nema ništa.Ništa do najgorih mogućih odnosa u lažima.
Nije stvar u golotinji tijela stvar je u golotinji DUŠE.
I ako se muškarac i žena u tome ne nađu sve ostalo je ******.
Last edited by Bluemoon; 04-07-25 at 19:41.
No pasaran!
Neka, Blu, proćeraće te s internetaJer si mu upravo bezdušnost ogulila.
Da se vrnemo zavođenjima
Taman neđe tries godina unazad, Grad Teatar, još je bilo podno crkve, ''Novela od ljubavi'' Stevana Koprivice, Andrija Milošević mlad, mlad, fenomenalan, Maja Šarenac, fantazija, nevelik prostor, prelijepo akustičan, dobra scena, ovi briljiraju, publika većinom ženski svijet, nema buke, samo pažnja...
I onda se pojavi Nikola Klaremont, iliti Bane Popović
Takva tišina zavlada među one zidine da počnem da se osvrćem... I provalim da je ladno sav onaj ženski svijet prestao da diše i da samo trepćuMasovna hipnoza, svega mi
Ima i takvih.
Zabolje me.Ko ih 8ebe učinit će mi uslugu.
Nego.
A roman Majstor i Margarita.
Kako su se Majstor i Margarita sastajali i što je tu sve bilo kakva je to 8ebeno dobra ljubavna storija.
I ti tu sad gledaš neke kuRsadžije koji prosipaju kuRsadžijske fore.
Panjevi.
Ovaj na ovu temu piše kako mu je neki pravio portret nevEra.
Slika i prilika savremenog homo sapiensa.
Last edited by Bluemoon; 04-07-25 at 20:09.
No pasaran!
..............
Auh, kud ovo propuštih. Ovaj desant u udžbenike taktike slobodno može
Momci, đe nam je kontraofanziva?Malo istorije, da se okuražimo
Bio jednom jedan Žabljak Crnojevića.
Stoni grad, najsjajniji što su sami Crnogorci ikad sazidali.
Onda ga uzeli Turci. Pa ga još dozidali i utvrdili. Usred srca Crnogorcima, pred oči. Rana neprebolna.
Neosvojiv. Na vrh oštrog brda, tvrdi bedemi po 14m, stalna posada, od punokrvne vojske, stalne a ne bašibozuka, najčešće oko 150 ljudi.
Bio jednom i jedan seljak iz Rvaša, presmiješnog imena, Kenjo.
Jednom se tako nešto naljuti na te nemoguće žabljačke Turke, poznate inače i po junaštvu i po čojstvu, toliko da nikome ne pane na um da im se zalijeće, da prikupi 11 ljudi malo biranijih, i jednu noć im čunom pođe u goste.
Onaj buljuk kerova što su držali oko bedema umire mesom (a to je najskuplja imovina što su tad imali, lakše bi im palo da su im guuzice dali), pripnu se onih 14m visine, pomlate straže, postave po dva naoružana čoeka na vrata spavaonica, izbucaju im zastave i na vrh bedema postave Krstaš barjak.
Onih dvjestotinak nesretnih Turaka ujutro ustanu, vide oružane Crnogorce na vrata, vide oni barjak na vrh grada, i popadaju u nesvijest. I grad uzet. Uzelo ga 12 ljudi.
No Turcima obraz i junaštvo nisu davali da se tek tako pušte. Pa je narednih 8 dana, dan i noć, po Žabljaku tukla sva artiljerija što su imali, i sve mu podzide sravnila.
Pa su i nesretnog Vladiku Rada na Cetinje pomamili e će mu doć ognjem u goste ako im ne makne one ludake iz Žabljaka, nije im mogo objasnit da ih nije on tamo poslao, no čista pizma. Pa mu i Rusi pomenu da smiče te budale od tamo, e nije vrijeme da se ratovi čine oko ništa.
I Rade im nesretni napiše pismo, i ne naredi, no ih zamoli da pušte Žabljak. Zabilježeno ostalo.
I oni ga pušte. Koliko poznajem tu ćud, da im je naredio nikad se iz njega makli ne bi, pa da će atomske po svijetu padat.
Smorih, a?E neka sam, ovo nam je momci pitanje časti, a nas niđe nema
Eto nam njih dvije osvojiše temu. Mušku. A, da što valjamo, trebalo bi da je stoput tvrđa od ŽabljakaI barjak nam posred nje poperile, bode oči i vijori ko da nas nema
I još nas prozivaju za sve pare
Auh, kontam da čak ni oni Kenjo nije toliko pečobrazan onim Turcima bio, no im je bar malo časti ostavio
Zaključak?
Nema više prilaza, nema ni zavođenja.
Sva priča stvarno stane u dva klika.
Nema više potrebe osvajat, sve je internet već osvojio.
Nema više hemije među čeljadima, digitalizovala se.
Nema više biologije, niti onoga što prirodom razlikuje ženu u i muškarca. I to je u virtuelne sfere otišlo.
Nema više potrebe da se čeljad upoznaju, mjere, izmjere, poznaju, jedna u druge uživaju. Lakše je sve to sa dva selfija završit.
Nema više smisla poželjet nekog dovoljno da iz sebe najljepšeg sebe izvadiš da bi ga osvojio. Može sve to mnogo lakše i efikasnije i bez muke i manje skupo.
Pa onda nema ni potrebe razmišljat i bavit se o tim glupostima.
Ahahahahahahaha, provalih da subotom izjutra pišem nenormalne postove, obećavam da ću obratit pažnju ubuduće
Samo još nešto:
Ako slučajno i bude reakcije na ovu žensku ofanzivu, i vrnu muški temu ko oni Turci Žabljak što su, obratite pažnju da je oni Kenjo bio dovoljno manit i ćudljiv i divno uporan, da im identičnu stvar uradi i 17 godina kasnije![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jes,mi krive.
Ovaj se hvali komplimentom nekoga te mu je platio da mu pravi portret.Ovaj pominje Gandija.Ovaj vas naziva penzosima.Brod ide neminovno na santu leda ka Titanik preuzimam kormilo da ga spasim od muškog EGA jer nije tema navodeći storiju posve pravog zavođenja storiju između muškarca i žene đe je glavno skresati sopstveni EGO radi drugoga.
I ne trebaju meni jedanaestorica u toj akciji a da čuš.I još se Turci nađoše u svoj priči.
I još kukaju ANblvBL.
P.S. Buva kako ti se čini
Last edited by Bluemoon; 05-07-25 at 16:47.
No pasaran!
Čini mi se da mi penzija u svu tu priču glavu čuvaA i bez nje ja vam ne bi na nišan stajao, jer beganova majka ne plače
![]()
Zar ima zavodjenja posle 40 godina...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima stave ključ od bmw-a na sto pa se za njih tako lijepe.Ima raznog "zavođenja"
No pasaran!
Eto ga nauči... No ne znamo ništa dok se Tripletica ne javi.
I nemoj sad da kažeš da nam samo on fali... I on je regularan... Član partije![]()
Kada je ženama dosadno...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako simpatičan par viđeh danas.
Vidi se da su stranci.
No pasaran!
Ahahah još gore, ovi kod nas su napucani i često niski![]()
Valjda misle da centimentre mogu dodat bmw-om
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks