Petrol.
Parametri su identicni kao sa gorivom koje sam sipao na Shell u Minken.
Aditivi su glupost.
Poyyy.
Da vidimo situaciju u 2025 sa pumpama.
Gdje sipate gorivo? Koja su vasa iskustva sa kvalitetom? Da li su aditivirana goriva pozeljna za sipati ponekad ili je bacanje para? 😀
Petrol.
Parametri su identicni kao sa gorivom koje sam sipao na Shell u Minken.
Aditivi su glupost.
Poyyy.
A dje ima zvanicno neki podatak? Nesto ne mogu pronaci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pretežno Eko, ponekad i Hifa
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Samo na Hifu, preko cijele godine sipam gorivo, imamo nas troje karticu i na kraju godine imamo svi po jedan pun rezervoar džabe da sipamo. Naravno, to se sve plati preko cijele godine jer se mora sipat' isomax dizel ali eto, svakako
KOME ZINE, TAJ POGINE
Samo Petrol.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pretezno na inu
Ja samo na Inu, samo zato sto ih reklamira Juraj Sebalj![]()
Pa sve pumpe osim Ine tankuju iz jednog istog rezervoara u Jugopetrol u Luku pa mi nije jasno kako Hifa moze imati bolje ili gore od npr Eko itd..?
Poslato sa HBN-LX9 pomoću Tapatoka
Ina hrvatska
Petrol slovenija
Eko grcka
Hifa bosanci
Sve u svemu trt meduna
?? Pa sta sa tim? Ti stani pored luke pa gledaj ko sve dolazi...
Poslato sa HBN-LX9 pomoću Tapatoka
Pa nemas drzavne benzinske stanice veoma bitna stavka...!
Na jednu privatnu u komšiluku ili na prvu na koju naiđem kad mi treba, samo da nije neka "no name".
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Sipam ili na Hifu kod ulaza na autoput( jer mi je dosta blizu a nova je pumpa, kontam najcistija) ili na Inu kod restorana plantaza...
Generalno nikad nikakvu razliku nisam osjetio nidje.Skupo gorivo ne sipam, jednom kad sam sipao sam osjetio jedino da sam manje usuo za vise para...
Sve isto.
Petrol raspad i od usluge i goriva.
Hifa tek
Ina,zabluda da nam stize gorivo directly sa trga Bana Jelacica dzukci teski.
Ja sipam iskljucivo na jugopetrol,iliti Eko,ali ne sto je dobro,nego sto firma placa.
A dodao bih, na eko na Lapcice,par narkomana toci,da ne mogu da vjerujem da su 7 ujutru ubiveni,bice prva smjena, pa dug dan.
Ja sam sipao na Petrol otkad su poceli sa radom u CG, dok mi rodjak iz Slovenije prosle god nije rekao da ga oni tamo svi zaobilaze u sirokom luku…
I ovo sto je neko pomenuo da velika vecina pumpi “vuče” iz istog tanka, i to je istina.
Sve u svemu, “Jugopetrol” je majka
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Dok sam vozio dizela uvijek sam sipao na Inu, a sad sipam na Petrol kod autobuske zbog 100 oktana
But if you never try, you'll never know..
Izvini sto te pitam, u sta sipas stotku?
Benzin 95 na eko, ponekad naletim na inu pa naspem takodje 95 ali neki skuplji, znam da nema potrebe ali eto.
Nekad naspem i wurth aditiv kad ga vidim, znam da ne cini cuda ali eto.
Bolji je benzin sa Eko pumpe nego sa petrolove ... sipam u stilkin trimer ako je to mjerodavno bolje vrti na eko gorivo
Na inu kao biram prvi pik ali sipam dosta i na eko i malo manje na petrol. Rijetko van te 3
Ja samo na EKO. Kad uspem do vrha, kompjuter prikaze domet oko 820km, sto je naravno netacno, uvjek bude manje do 100km, zavisno od voznje, ukupne tezine auta...
Isti toliki domet je kad uspem u drzave dje cesto punim - Grcka i Turska.
Skoro uspem u Madjarsku i domet pise 950km... predjenih oko 800km na autoputu, uz prosjek brzine od preko 120km/h. Rezervoar zapremine 48L.
Nisam bio na Kosovo, i ne znam kakve su tamo, ali ubjedljivo najgore benzinske su u Albaniju, mimo nekoliko bensinskih Kastrati. Ono lici na scene strave i uzasa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks