Predlažem da otvorimo jednu temu na kojoj ćemo razmijeniti kontakte i preporuke proizvođača zdrave i organske hrane u CG (voća, povrća i mesa).
Sticajem okolnosti, morao sam radikalno da promijenim ishranu zbog zdravstvenih razloga, a čitajući zadnjih par mjeseci puno literature i prateći istraživanja, shvatio sam da je hrana koju kupujemo u marketima i pijacama prekomjerno tretirana hemijom i jako loše utiče na zdravlje, a to je prije svega jako loše po našu djecu u periodu razvoja, kada je najvažnije da jedu zdravu hranu.
Za početak, dobio sam preporuke za plantažu Zuber za jagode, trešnje i kupine (067-668-348).
Teleće, juneće i jagnjeće meso kupujem u Pljevljima u mesari Delić, posebno naglasim da mi pripreme meso od stoke koja je iz seljačkog otkupa, tu inače godinama kupujem meso i nema greške sa njima. Prave i odlične ćevape, sudžuk, suvo meso, sve bez hemije i suvišnih aditiva.
Imate li provjerene izvore za kupovinu zelene salate, krastavca, paprika, luka? To mi je trenutno najneophodnije, a još uvijek ništa nisam našao. Imam na sjeveru par provjerenih izvora, ali gore sve to kasnije sazrijeva.
Ja sam za djecu uzimao ovo organsko voće/povrće …
https://voli.me/kategorije/148
E sad je li stvarmo organsko….
Bude jabuka, kruška, bundeva…..
Evo taman sam htio da pitam na drugu temu, odlično da se napravila ova tema.
Đe bih mogao da nabavljam biftek? Kad god da uđem u mesaru, gledaju me kao iz tuđe glave kao da sam im rekao ne znam ni ja šta, svi mi nude ''ružu'' ali ona nije ništa nalik bifteku...
KOME ZINE, TAJ POGINE
Šahović. Nikad tamo za biftek nisam izvisio. Ali moras uzet ono u komadu od po 2+ kg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Đe god da drže biftek, mora u komadu da se uzme tako. I preporuka za Šahović, nikad greške sa njima...
Možeš onaj premium meat montenegro što sam vidio na instagram, pa naruči
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks