Results 1 to 2 of 2

Thread: Prodajem Kuću, Donja Gorica

Thanks Thanks Given 
    543
    Thanks Thanks Received 
    1,886
    Thanked in
    696 Posts

Default Prodajem Kuću, Donja Gorica

Kuća je izgrađena 2019. godine. Kuća je površine 196 m2, a čine je zasebno prizemlje i sprat, sa vanjskim stepeništem. Prizemlje je u potpunosti završeno, dok je sprat u sivoj zoni. Prizemlje je neopremljeno namještajem, osim kuhinje, kupatila i toaleta koji su u potpunosti opremljeni. Prizemlje ima multisplit sistem, a kuća je opremljena video nadzorom. I prizemlje i sprat su iste strukture, imaju veliku dnevnu sobu, prostranu kuhinju i trpezariju, dvije spavaće sobe, veliko kupatilo, toalet, ostavu i po tri terase.

Budući vlasnik ima opciju da prilikom opremanja sprata uz dodatno ulaganje napravi unutrašnje stepenice, i tako prostor pretvori u jednu stambenu jedinicu sa pet spavaćih soba.

Kuća se nalazi na placu površine 604 m2, ograđen je betonskom ogradom visine 2m, sa kapijom.

Kuća je izgrađena legalno, sa građevinskom dozvolom i plaćenim komunalijama, bez tereta i ograničenja.

Osim prodaje, zainteresovan sam za zamjenu za dvosoban ili trosoban stan, u Bloku 5, Bloku 6, Bloku 9, Dalmatinskoj, Tološkoj šumi.

Cijena: 215.000 €

Info u dm.

Last edited by Djed_Djuro; 09-05-25 at 06:24.

2. The Following User Says Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    15,078
    Thanks Thanks Received 
    6,792
    Thanked in
    3,216 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Kuća je izgrađena 2019. godine. Kuća je površine 196 m2, a čine je zasebno prizemlje i sprat, sa vanjskim stepeništem. Prizemlje je u potpunosti završeno, dok je sprat u sivoj zoni. Prizemlje je neopremljeno namještajem, osim kuhinje, kupatila i toaleta koji su u potpunosti opremljeni. Prizemlje ima multisplit sistem, a kuća je opremljena video nadzorom. I prizemlje i sprat su iste strukture, imaju veliku dnevnu sobu, prostranu kuhinju i trpezariju, dvije spavaće sobe, veliko kupatilo, toalet, ostavu i po tri terase.

Budući vlasnik ima opciju da prilikom opremanja sprata uz dodatno ulaganje napravi unutrašnje stepenice, i tako prostor pretvori u jednu stambenu jedinicu sa pet spavaćih soba.

Kuća se nalazi na placu površine 604 m2, ograđen je betonskom ogradom visine 2m, sa kapijom.

Kuća je izgrađena legalno, sa građevinskom dozvolom i plaćenim komunalijama, bez tereta i ograničenja.

Osim prodaje, zainteresovan sam za zamjenu za dvosoban ili trosoban stan, u Bloku 5, Bloku 6, Bloku 9, Dalmatinskoj, Tološkoj šumi.

Info u dm.

Ubaci još koju sliku,a bogomi ćeš morat i cijenu stavit.Ja jednom dobih infrakciju jer sam postavljao više stvari za prodaju u jednom postu i za svaku stvar sliku posebno uploadovao a nisam umio da odma stavim cijenu ispod svake slike pojedinačno,no sam proba da editujem post i tako stavim cijene ispod svake slike...za to mi je trebalo nekih 10min i utoliko dobih infrakciju?!

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)