Kod mene ovako ili nikako
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Pjesma/izvođač kojeg obrćete, dok se ne izliže smisao toga?
Pucajte po volji..
Noćas NIGHTWISH.. Ne pamtim kad sam cijelu noć njima posvetila. Neka sam
Rekoh već na drugoj temi, možda ti i dadoh ideju, da se gazim sa Sade i teško da će se izlizati ikad, osim možda Smooth operator ona mi je na hide. Pored nje, u zavisnosti od godišnjih doba i raspoloženja tu baš ima svega osim metala...klasična muzika, italijani, chill out, bossa nova, grupe i pjevači/ce iz 70tih, 80tih da ne nabrajam - takav mi je imprint odrađen, kasnije dolaze traume raznorazne sa kojima smo se jelte gazili na dnevnom nivou ali posle ništa.
Mada ne može se realno ni sve preslušati, fino mi je što je sa foruma fin žanr, pa klikćem i ne žalim se na algoritam u tom pravcu![]()
Samu sam sebe inspirisala jer nekad mislim da je malo ćaknuto jednu pjesmu obrnuti 50ak puta uzastopce.
Ali, neka smo malo i slične, bikna
Danas, Dua..
Cheers.
Last edited by Mylene; 10-05-25 at 16:36.
Najvise puta sto sam isao na repeat po pjesmi je mozda 3-4, eventualno 5-6.
ali recimo slusam neke pjesme pa ih mjesecima ili godinama ne cujem, pa ide opet ta vrsta, bas te pjesme.
sto mu ga dodje kao neka vrsta repeat-a, na svoj nacin. Ponavlja se…
Kad može radio da ima hit dana, mogu vala i ja, pa neka sam i malo ćaknuta, tu do 20tak puta obrnem nekad neku numeru doduše ne uzastopce - pravim razmake, bude i reklama, rabote, mada tu su i slušalice
Evo jedna za mene i Blue
Ih, šta je 20tak... Ja ne odustajem tako lako
Samo dok je neškodljivo i možemo da se pogledamo u ogledalo glede nekih principa a da se ne ispovraćamo...
Blu danas štuca od mene tačno osjećam, pa neka ide jedan osjećajan elektro male
Jesi li vazda cicija ili samo ponekadizgubio bi
Ali kao da jesmo, ona pivo ja voda![]()
Hahahah utvrđeno je da su forumašice sovice aka samotnjaci, neki drugi to sjede u grupama i kuckajui neka, dobro im učinjelo, svakom svoje
![]()
Ako me što odlikuje to je strpljivost a i volim redove i čekanje.Posebno ako su članovi reda interesantni.Često stanem u red ispred šaltera a imam e-banking u džep/tel.
Možete li mi vas tri pogledat oko toga?Možda baš i nije normalno,a?Ako je fetiš neki u pitanje,nije strašno,no da ne bude neka opsesija redovima?Ako nije za čekanje i može mi se pogoršat stanje,da me ubačite preko reda ipak?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-05-25 at 20:32.
![]()
Bolje ćemo te iscijeliti no psihijatarred natalne, red zvijezda, tura pića, intuitivni tarot i budeš ko nov
Stidi se oćeš da nas banuju bogZ spam, pa kome da ostavimo gramofon od foruma?
O.t. hit hit
Last edited by tigrovo_oko; 11-05-25 at 20:33.
Pa tema je "Na repeat".Znači počneš sa spamom i onda ideš na repeat...spama
Što se tiče isceljenja,slažem se,samo kad već pominješ red psihoanalize,pa red natalne,pa red zvijezda i dođeš do "tura pića", e tu zahtijevam da bude prisutna @aLaPaCha kao član konzilijuma ,jer ona jedina ima licencu iz te oblasti.Pa nek bude kvartet.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-05-25 at 20:38.
Izvini političaru nisam te prepoznaO
Baci neki hit, u suprotnom napušti livadu, nisam ti ja mladi maj moon![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks