Evo veli Trump da ce se “nesto” desiti i rat stati. I Vladimir je reko da je spreman na novu rundu pregovora. Izgleda da je Vladimir vidio da Tramp ne blefira
Црногорце је одржало црногорско срце.
Evo veli Trump da ce se “nesto” desiti i rat stati. I Vladimir je reko da je spreman na novu rundu pregovora. Izgleda da je Vladimir vidio da Tramp ne blefira
γνῶθι σαὐτόν
Površina Crne Gore iznosi 13.812 kvadratnih kilometara.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Skoro 8 Crnih Gora
Ako dodaš još ove 2 oblasti to je 12,5 CG
Last edited by pauki; 02-07-25 at 08:43.
Cisto da se ima osjecaj kolika je to povrsina...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Udari ruske vojske po Poltavskom TCK-u iznjedrili salvu odusevljenja i podršku ukrajinaca.
Traze u komentarima i da se doniraju dronovi rusima za ovu namjenu
https://t.me/oko_ua/81775
https://t.me/oko_ua/81769
Kaze mi jedan zitelj Harkova da taj TCK lovi ljude i za svakog predatog dobijaju glavesine novce.
Drugim riječima, prodaju ih.
Ne znam ko ti je taj drug iz Harkova iskreno me i ne zanima,no ima tako Rusa po Podgorici koji vele da se u Sankt Petersbug vraćaju sa ratišta raznorazni sjebani pod ful opremom i niko im ništa ne može.Jer su heroji,je.Lik više ne može prepoznati sopstveni grad zato je uteka glavom bez obzira.Reko uh kapiram skroz tako je nama bilo u Nikšić kad su se vraćali sa Dubrovnika.
Ukrajince ne mogu da skapiram jer nas niko napa nije i silova,pljačka i to,ko zna kakav je to horor ali Ruse koji nemaju ništa s tim pa im se povratnici sjebani s ratišta vraćaju baš ono mogu da skapiram.U prevodu pušti se te priče.
No pasaran!
Inače,baš bih nešto voljela da moderacija zatvori ovu temu jer nakon svega što se desilo od Ukrajine od strane USA i zvanične Moskve uz svo 8ebeno licemjerje Evrope koji očito sarađuju ne na ljudskoj ravni no na klošarskoj je toliko bolesno da iskreno ovakva tema na forum je postala morbid.
Last edited by Bluemoon; 03-07-25 at 18:51.
No pasaran!
Vic.
Rusi nisu bandoglavi oni odlično znaju da revolucije dižu romantičari,sprovode fanatici a na vlast dolaze Hulje.Takva im je istorija.
Mensečini da onaj te je u Rusiiji stio da odradi reformu u vojsci da ga je zamjenio - Šojgu.
Kakva tragedija.Za Rusiju.
Last edited by Bluemoon; 03-07-25 at 22:56.
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks