Pogresne aplikacije gledate, ima na windy, ali do 46kmh udari, bilo je i duplo jacih u zadnje 2 godine.
Sent from my phone
Bice zestok vjetar, najvise centralni dio i dolje Ulcinj i Ada
Umoran sam od svega sto znam
Pogresne aplikacije gledate, ima na windy, ali do 46kmh udari, bilo je i duplo jacih u zadnje 2 godine.
Sent from my phone
Svetosavsko upozorenje za ove svadje izmedju srba u Bd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Moze li Mup da se tuzi zbog izazivanja panike?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kako gaze braća iz Srbije ove splačine kupljene koje se kao 'bore' protiv snsa i za CG. ova stranice je više puta vrijedjala i upućivala poruke mržnje ka Crnogorcima no vas df. al bude nekako drago kad ih ovako prozivaju.
https://x.com/east_side_161/status/1878111984165531891
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Glavni grad Podgorica pozvao je građane da odmah preduzmu preventivne mjere kako bi se izbjegla ugroženost ljudskih života, imovine, te kulturnih i drugih dobara grada.
Gradjani skidajte fasade sa svojih zgrada....
i ja pogledah accuweather baš da vidim o čemu se radi, sjutra će biti neki njanjav dan, malo grđi od zimskog prosjeka
She is only here to annoy herself!
I accuweather izbacuje 59kmh vjetar za BD.
Sent from my phone
https://www.vijesti.me/v/740416?utm_..._share_counter
Sent from my phone
Ovo je legenda ovaj gradjanski aktivista ... sto vise prostora u medije mu dati ... bas je popularan u intelektualne krugove...
Nego pohvala za jedno ministarstvo
MPNI: Obezbijeđena računarska oprema za sve škole u Crnoj Gori
„Dodatno, u saradnji sa predstavništvom UNICEF-a u Crnoj Gori, za sve predškolske ustanove obezbijeđen je 221 tablet uređaj za rad sa djecom sa smetnjama u razvoju“, rekli su iz MPNI Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) prošle godine obezbijedilo je računarsku opremu za sve škole u Crnoj Gori u vrijednosti od 6.337.214 eura.
Iz tog Vladinog resora kazali su da je nabavka podrazumijevala 4.575 računara, 1.133 laptopa, 1.806 televizora, 516 projektora i 445 štampača.
Na ovaj način je opremljeno 210 računarskih učionica i 2.020 kabineta u svim obrazovnim ustanovama u Crnoj Gori“, kaže se u saopštenju.
Dodaje se da je računarskom opremom opremljeno 580 kancelarija u upravama 205 osnovnih i srednjih škola u Crnoj Gori za šta je opredijeljeno dodatnih 500 hiljada eura.
E da trebalo bi direktore malo procesljati jer su oni placali kabliranje za racunare))
Umoran sam od svega sto znam
Kad ameba ne kapira svoje splačinarstvo:
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Распад система.
https://www.cdm.me/drustvo/podgorica...koliko-vozila/![]()
Last edited by avet; 12-01-25 at 17:05.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.cdm.me/drustvo/blecic-za...eze-koje-mogu/
ne izlazite do srijede iz kuće. jer duva vjetar. u januaru.
monty python ekipa bi sad multimilioneri bili jer bi samo na osnovu ove raspale zajednice mogli napraviti kamion emisija.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Brate korona je izluđela ovaj narod 1/1
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
E da im je da se oduži vjetar do petka, da se iz kuće ne izlazi bez prijeke potrebe, da panu ćuskije
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Spaseno je sedam državljana Bangladeša i dva državljana Ruske Federacije na teritoriji opštine Žabljak, a pet crnogorskih građana na lokalitetu Krnovo”, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Jel realno ovo?
Idemo Nis
Određeno zadržavanje dvojici Podgoričana: Jedan bivšu suprugu ošamario i oborio na asfalt, drugi tukao partnerku za šta je i ranije osuđivan
Jedno logicko, patriotsko pitanje:
Ko ce, i cime ce da brani CG kad ova imbecilna kampanja razoruzavanja postigne to da nijedna kuca u CG nema pusku, i pistolj?
Da nije mozda to i cilj, da se svaka kuca u CG razoruza, da moze sjutra strana invaziona sila (bili to Englezi, Ameri, Njemci, ovi oni koji god.) da pregazi citavu CG za sat vremena?
Vrlo, vrlo naopako, kratkovido, i ravno veleizdaji.
Ne kazem da treba oruzje dati psihopatama, ali svaka punoljetna, psihicki zdrava osoba treba da ima i pusku i pistolj, i da bude obucena za rukovanje istima, kao sto je to regulisano u Svajcarskoj.
Ali tu ima onda jedan 'mali' problem cega se boje 'glavasi', da se narod ne povede onom cuvenom Njegosevom "ali tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija!". To je jedna od poenti razoruzavanja, a ne briga 'glavasa' sto je neki psihopata pobio ljude.
Last edited by techlinkit; 12-01-25 at 23:22.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks