Page 195 of 211 FirstFirst ... 95145185191192193194195196197198199205 ... LastLast
Results 4,851 to 4,875 of 5259

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    1,428
    Thanks Thanks Received 
    2,071
    Thanked in
    913 Posts

Krivična prijava protiv Perovića: "Lažno prijavio policajce, pokušao da abolira Danila Mandića"

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...danila-mandica

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    153
    Thanked in
    109 Posts

https://www.portalanalitika.me/clana...le-na-trobojku

Нико не коментарише ово
    Нешто ме подсјетило какав је мук и ћутање ко да је покајање био на форуму после пријатељске утакмице Црна Гора-Албанија одигране у Подгорици.
    Најјаче што су ови Црногорци мислили да је Албанце брига за Црну Гору.

Thanks Thanks Given 
    3,776
    Thanks Thanks Received 
    7,237
    Thanked in
    2,701 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post

Нико не коментарише ово
    Нешто ме подсјетило какав је мук и ћутање ко да је покајање био на форуму после пријатељске утакмице Црна Гора-Албанија одигране у Подгорици.
    Grb Decica je zaista bitno pitanje u drzavi.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

4. The Following 3 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    749 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post

Нико не коментарише ово
    Po opstinama na sjeveru CG nema crnogorske zastave pa smo zivi, prezivjecemo i albanski grb na nekom tamo klubu.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    4,519
    Thanks Thanks Received 
    4,319
    Thanked in
    2,453 Posts

Ja cu samo reci da je klub nastao 1921 godine i da su orginalne boje bile Crvena i Bijela i bolje da su se vratili na tradicionalne boje nego ovaj tamni Sofrov AC Milan kod....
    Jbm sutra 100 godina kluba a iz njega su izasli Stefan Savic, Zoran Tosic,Vladimir Volkov,Zoran Zigic,Fadilj Vokri,Milos Degemek...

Buducnost 1920
    Lovcen Cetinje 1921
    Dečić 1921
    FK Partizan 1920 beograd
    FK Mladost Podgorica 1920

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    351
    Thanks Thanks Received 
    1,402
    Thanked in
    765 Posts

Ko upravlja klubom moze da radi sta oce, ne vidim sta mi iz javnosti tu treba da radimo. Jedino sto bi trebalo regulisati, a pretpostavljam da je to na savezu, je da ne mogu da koriste ova imena drugog jezika (ovo decic - deciqi i tuzi - tuz)

Thanks Thanks Given 
    547
    Thanks Thanks Received 
    970
    Thanked in
    380 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    FK Partizan 1920 beograd
    Mislis 1945?
    ↯↯Teško je srati,i imati iluzije↯↯

9. The Following 2 Users Say Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,309
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    902 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Ko upravlja klubom moze da radi sta oce, ne vidim sta mi iz javnosti tu treba da radimo. Jedino sto bi trebalo regulisati, a pretpostavljam da je to na savezu, je da ne mogu da koriste ova imena drugog jezika (ovo decic - deciqi i tuzi - tuz)
    Може да се користи језик мањине у општини која има више од 15% становништва мањинског поријекла.

Овдје ми је више интересантно што су говорници а вјерујем и доста ако не већина оних на протесту припадници једне друге мањине, наставља се нетрпељивост на релацији Карабушко - Тузи.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    4,519
    Thanks Thanks Received 
    4,319
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Може да се користи језик мањине у општини која има више од 15% становништва мањинског поријекла.

Овдје ми је више интересантно што су говорници а вјерујем и доста ако не већина оних на протесту припадници једне друге мањине, наставља се нетрпељивост на релацији Карабушко - Тузи.
    Aj pojasni to karabusko - tuzi?

Relacije .... mene cudi jedino sto nisu dodali i cirilicu

Thanks Thanks Given 
    1,428
    Thanks Thanks Received 
    2,071
    Thanked in
    913 Posts

Ahahahahahahahahahahahah
    Pa nevjerovatno

Medenica: Mnogo će vode proteći dok se ne formira sastav sudija kakav je bio dok sam ja bila predsjednica

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-predsjednica

Thanks Thanks Given 
    4,516
    Thanks Thanks Received 
    7,666
    Thanked in
    3,655 Posts

Boginja.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,776
    Thanks Thanks Received 
    7,237
    Thanked in
    2,701 Posts

Sve je tacno rekla.
    Taj sastav zaista ni kolumbija nije imala 90ih.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,428
    Thanks Thanks Received 
    2,071
    Thanked in
    913 Posts

Ja se samo nadam da nikad vise to nece biti

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    239
    Thanked in
    180 Posts

U sudove su još ostaci Dps-a. Onaj rakočević podmuklo je i dalje u sudski savjet. Kompletna ekipa mora da se mijenja ali nekome to ne odgovara. Znaci i dalje mrka kapa. Samo su im bile bitne fotelje i naravno zaboravili su sve(lažna opozicija mandić, medojević, knežević). Ko jos ima skloposti da ide na promociju knjige krah elite i države. Neko je to odavno vidio, a neko i dalje ne vidi. Sto znaci da je velika većina naroda bezobrano pokvarena. Nisu obnevidjeli ne boj se
    Last edited by Giile; 29-04-25 at 17:00.

Thanks Thanks Given 
    6,288
    Thanks Thanks Received 
    3,012
    Thanked in
    1,688 Posts

Aj pojasni to karabusko - tuzi?

Relacije .... mene cudi jedino sto nisu dodali i cirilicu

Malo pricha napamet,ali je blizu istini...nisu u nekoj ljubavi pripadnici islamske i katolichke vjeroispovjesti medjusobno,ali konkretno ovo o chemu se radi,grb kluba,inicijatori da se vrati stari su svi odreda Tuzani,a imaju i podrshku chuvenog Refika Shabanadzovica...

E sad,kazem da nisu u ljubavi,dosta njih,a ima i druga strana,gdje su u izuzetno dobrim odnosima,tako da...nema generalizacije
    ...

Thanks Thanks Given 
    6,288
    Thanks Thanks Received 
    3,012
    Thanked in
    1,688 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ajavio-ubistva

Ovaj ukanali sve,od Kotora,preko Pg,Berana pa sve do Bg a i dalje...shto je ovo
    ...

Thanks Thanks Given 
    19,779
    Thanks Thanks Received 
    6,125
    Thanked in
    4,502 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Ahahahahahahahahahahahah
    Pa nevjerovatno

Medenica: Mnogo će vode proteći dok se ne formira sastav sudija kakav je bio dok sam ja bila predsjednica

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-predsjednica

Više nije Medenica sad je Vodenica.

20. The Following 5 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,519
    Thanks Thanks Received 
    4,319
    Thanked in
    2,453 Posts

Ni mrdnuli da spasu život pacijentkinje sa operisanim srcem: Hitna pomoć u dva navrata odbila da izađe na teren

ODT podnio prijavu protiv ljekarke S.S. a suprug pacijetkinje podnio prijavu protiv Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, direktora Vuka Nikovića kao odgovorne osobe u toj zdravstvenoj ustanovi i NN lica ili više njih, koji su kontaktirani putem broja 124 u dva navrata.
    Ovi sad imaju status sluzbenih lica...

Isto kao ovo za nacrt zakona o Lovcima

MUP u obrazloženju Nacrta najavio da je u planu da se za psihološke provjere uspostavi komisija Ministarstva zdravlja, “koja će jedina biti nadležna za izdavanje ljekarskih uvjerenja za posjedovanje oružja, vršiti u kontinuitetu psihološku i psihijatrijsku procjenu, odnosno sveobuhvatnu procjenu zdravstvenog stanja podnosioca zahtjeva

A mogu slobodno da se kladim u sto god da 70% policajaca koji nose oruzje da ne mogu da prodju test kod nekog renomiranog psihijatra!

22. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    313
    Thanks Thanks Received 
    1,044
    Thanked in
    695 Posts

Ni mrdnuli da spasu život pacijentkinje sa operisanim srcem: Hitna pomoć u dva navrata odbila da izađe na teren
    Ne donosi zakljucke prije vremena (kao sto je to obicaj u nasim krajevima prakticno za sve).

Ne bi povjerovao kakve sve ludacke pozive i hirove dobijaju u hitnoj (barem u HN), te za sta se sve trazi da dodje hitna na vrata kuce po bilo koju cijenu. Ne kazem da je to ovdje slucaj (a ocigledno je da je hitna trebala da dodje, pitanje je sta im je receno prilikom poziva) ali ne mozemo znati sta je tacno suprug komunicirao a sta ne.

24. The Following 3 Users Say Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,519
    Thanks Thanks Received 
    4,319
    Thanked in
    2,453 Posts

Ovo i treba da se desi i vrijeme je vise neko da odgovara u
    zdrastvo ali ne treba da odgovara ljekar zbog auta i kapaciteta sluzbe nego Manager tj direktor tj Ministar!
    Ovo dodje isto kao sto zovnes 122 i ne dodju tako je i za hitnu isti matrak !
    E sad ako je bilo slobodno auto a nisu krenuli sram da ih bude i treba svi da odgovaraju...jer ti isti korisnici placaju ... da zaboravimo Hipokrata...

Last edited by NetworkMaster; 30-04-25 at 09:12.

Thanks Thanks Given 
    313
    Thanks Thanks Received 
    1,044
    Thanked in
    695 Posts

Opet ponavljam, dok se ne sazna sve ne bih previse komentarisao i optuzivao bilo koga.

Hitna ne krece uvijek ni ako je slobodno auto, postoje procedure koje se moraju (sa razlogom) postovati.
    Zamisli da krecu na svaki poziv nadrndanog tate, mame, sestre, brata, ili moje supruge (ne zelis da znas :P) a ono u sustini pojedini ljudi ne znaju ni da objasne sta se desava i zasto zovu hitnu? Zeznuto, veoma zeznuto...

Opet ponavljam, pricam o situaciji u Novom. Pojma nemam kakvi su ludaci u hitnoj u Podgorici niti kakvi sve ludaci zovu hitnu.

---

Sto se tice kapaciteta u pravu si, nema sta no na zalost pomirimo se sa time da se to tek sada definitivno nece srediti (zdravstvo ide samo ka vecem i vecem rasulu, nikada se nije imalo dovoljno $$$$ a tek se sad nema kada nema izdataka za zdravstvo).

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    749 Posts

Ovo i treba da se desi i vrijeme je vise neko da odgovara u
    zdrastvo ali ne treba da odgovara ljekar zbog auta i kapaciteta sluzbe nego Manager tj direktor tj Ministar!
    Ovo dodje isto kao sto zovnes 122 i ne dodju tako je i za hitnu isti matrak !
    E sad ako je bilo slobodno auto a nisu krenuli sram da ih bude i treba svi da odgovaraju...jer ti isti korisnici placaju ... da zaboravimo Hipokrata...

Koji 122? Policija jel? Sto mislis je li neko obrnuo taj broj kad je vojvodin sestric onu noc pucao? Zasto nije bilo uvidjaja na licu mjesta? Oni izlaze kad se njima izlazi. Ja sam jednom u zivotu nazvao 122 kad su se mali retosi od po 18 godina trkali autima, njima je trebalo vise od pola sata da dodju, ispijali dojc 200 metara dalje.
    Tako da macku o rep te price da i policija izlazi uvijek, moraju se znat prioriteti, dojc, kladionica, povest dijete u skolu, vrtic pa tek onda izac na lice mjesta.
    Najbolje bi bilo ko hoce drzavnu zdravstvenu njegu da placa, ko nece da zavisi od njih da je oslobodjen placanja, jer svakako od drzavnog zdravstva leba nema, jedan obican pregled ti zakazu za 3 mjeseca, a privatno ga zavrsis za 3 minuta, da ne pricamo o magnetnoj rezonanci ili nesto slicno, ceka se i po godinu dana ako se ne podmaze doktor.
    Plus i ako bi da se lijecis u drzavnoj ustanovi moras dobro podmazat doktore i sestre da te gledaju, inace mozes lipsat pored istih. Ne kazem, plate im nisu nesto, ali nije ih niko cerao puskom da zavrsavaju tu skolu, mogli su recimo frizerski 3 godine da upisu i da bolje zive, ali ako si vec odabrao tu profesiju onda budi odgovoran i profesionalan.
    Inace znam za dosta slucaja da se ne javljaju na telefon po sat-dva hitna i dom zdravlja Bar, a dosta puta se napravi greska kad se zakazuje kod doktora opste prakse, dodjes, cekas a nema te na spisku za taj dan ili te nema za vrijeme koje ti je receno nego neko drugo.

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

28. The Following User Says Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    923
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    612 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Koji 122? Policija jel? Sto mislis je li neko obrnuo taj broj kad je vojvodin sestric onu noc pucao? Zasto nije bilo uvidjaja na licu mjesta? Oni izlaze kad se njima izlazi. Ja sam jednom u zivotu nazvao 122 kad su se mali retosi od po 18 godina trkali autima, njima je trebalo vise od pola sata da dodju, ispijali dojc 200 metara dalje.
    Tako da macku o rep te price da i policija izlazi uvijek, moraju se znat prioriteti, dojc, kladionica, povest dijete u skolu, vrtic pa tek onda izac na lice mjesta.
    Najbolje bi bilo ko hoce drzavnu zdravstvenu njegu da placa, ko nece da zavisi od njih da je oslobodjen placanja, jer svakako od drzavnog zdravstva leba nema, jedan obican pregled ti zakazu za 3 mjeseca, a privatno ga zavrsis za 3 minuta, da ne pricamo o magnetnoj rezonanci ili nesto slicno, ceka se i po godinu dana ako se ne podmaze doktor.
    Plus i ako bi da se lijecis u drzavnoj ustanovi moras dobro podmazat doktore i sestre da te gledaju, inace mozes lipsat pored istih. Ne kazem, plate im nisu nesto, ali nije ih niko cerao puskom da zavrsavaju tu skolu, mogli su recimo frizerski 3 godine da upisu i da bolje zive, ali ako si vec odabrao tu profesiju onda budi odgovoran i profesionalan.
    Inace znam za dosta slucaja da se ne javljaju na telefon po sat-dva hitna i dom zdravlja Bar, a dosta puta se napravi greska kad se zakazuje kod doktora opste prakse, dodjes, cekas a nema te na spisku za taj dan ili te nema za vrijeme koje ti je receno nego neko drugo.

Pa tako ce i doci, samo ne moze odjednom da se narod ne strecne. Polako, kao kuvanje zabe, postepeno.
    Barem kad vise nema doprinosa mogli su ivesti neku tarifu po pozivu ili kao u Dojcland, ko se zeza ili skrivi nezgodu da platini dolazak hitnih sluzbi. Nema bez neke vrste placanja, dzaba je necjelishodno

Thanks Thanks Given 
    4,519
    Thanks Thanks Received 
    4,319
    Thanked in
    2,453 Posts

Onda izgleda Danilovgrad ima najbolju hitnu ... da ih ne ureknem a teritorija je ogromna sto pokrivaju

Thanks Thanks Given 
    146
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    634 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...anju-porfirija

da mi je neko prije tri godine rekao da će kapljica biti i to ubjedljivo najgrađanskiji i najobjektivniji političar u nas grohotom bi mu se smijao.jeste da je to samo malo imanje kičme i obraza ali u ovim našim otužnim okolnostima je ogromno

32. The Following 4 Users Say Thank You to umart For This Useful Post:

Page 195 of 211 FirstFirst ... 95145185191192193194195196197198199205 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (2 members and 6 guests)

1. JigSaw,
  2. SpellStealer