Pa nije zabava ali ne mozes modifikovati dnk tako lako.
E ako je zabava, onda ništa, izvinjavam se.
Pa nije zabava ali ne mozes modifikovati dnk tako lako.
A ne no ce da placu za djedurinom ne sprdajte se
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oće li oni da plaču ili što već da čine tamo potpuno je nebitno,to su potpuno nebitni likovi u globalu nisu u VIP loži.Bitno je samo izgleda stanovništvu Crne Gore za koje su se i fotkali vas cijeli svijet ono zabolje za njih.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
To je iz serije Arrow, nije prava sahrana.
https://m.imdb.com/title/tt2193021/
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Bjelopoljcu pet godina zatvora za silovanje strankinje u Budvi...
Silovanja nije bilo ali bilo je prisile i pokusaja!
Svaka cast sudiji za ovu kaznu !!! Pohvala!
https://volimpodgoricu.me/najcitanij...nkinje-u-budvi
Svi mi nekad prdimo i podrigujemo.
Ali makar se trudimo da to ne radimo npr. Za stolom gdje drugi jedu.
Ako radiš, makar nekada, smatran si za debila.
Isto tako, ljudi prave selfije.
Ali se potrude da ne prave selfije na nečiji ajtar, makar bila djedurina od 100 godina.
Jer ih onda ljudi smatraju debilima.
I ovo za selfije i prdjenje važilo je nekad.
Danas ne znam, novo vrijeme, novi adeti.
Inače, zamisli da kopaš đeda.
Dođu ti drugovi na ajtar i pucaju tamo selfije i klibere se.
I zakače na insta #ajtarNetworkovogdjedq
Pretpostavljam da bi ti familija bila oduševljena.
Nisu staromodni ka ja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Aj ne zezaj Gagarin ,pola svijeta i ucijeljenih diplomata je doslo odje ko na neku sahranu u Kažanje, da se vide sa drugima da progovore ugovore po nesto da dobiju inpute sto ce da rade a o mrcu sve najbolje... posle dima svi u soping ...
Makron Ursula ,Donald Trump, Djizo Spajki ja i Knez.... i naravno Vlahovic dzej
Poslednji pozdrav upokojenom se uvjek smatrao kao tužan čin.
Nove generacije pretvaraju sve u slavlje![]()
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Stvarno nije fer prema ovim ljudima, svi su se ogrijesili o njih
https://bizniscg.me/vlasnicima-kuca-...ji-od-placeva/
Ove blokade puteva,treba zakonom zabraniti,pa neka blokade organizuju ispred kancelarija.
Sprdnja sta se dozvolilo u ovu drzavu.
Ov ljudi hoće da kažu da su digli kuće na tuđu zemlju i živjeli tako 40 godina da ništa ne plate drugom i sada kada treba da plate zemlju, muka?
Što meni neko ne da tako da gradim, pa da mu platim na 30 godina? Evo biću i ja žrtva.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jes, ogrijesi se drzava o njih!
Prijave su podnijete protiv: N.F. (37), N.F (37), O.M (25), V.V (63), M.B (51), D.F (44), M.M (35), J.S (27), M.J (37), D.V (35) i N.D (31).
"Isti su osnovano sumnjivi da su u periodu od 2024. do 2025. godine u mjestima Grbe i Novo Selo, opština Danilovgrad, bez saglasnosti i odobrenja Vlade Crne Gore, na državnom zemljištu započeli i izgradili stambene objekte", saopštila je Uprava policije.
Samo Podgoricka policija ispija dojc kafu jer su svi izgleda na Kakaricku goru...
Oce li ovo Kardiolog u zatvor jer je slao novinarki dik pic ....
Eto pravde crnogorske-danima prijeti pise poruke kune ali ljekar jbg kardiolog i njemu 1.000€ kazne a prije neki dan na osnovu tvrdnje druge novinarke da joj je uputio uvrede i prijetnje covjeka osudise na 5 mjeseci zatvora.
Samo djecu odavde da posaljem sto dalje nikad da se ovdje ne vrate ni kao turisti akoBogda.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Veći je blam izvještavanje BBC-ija o sahrani u onom članku nego išta.Da se razumijemo niko od političara tu nije došao radi emotivnih razloga iliti rispekta.
Sam Vatikan je sve pretvorio u rijaliti jer je postavio VIP mjesta.Britanci su samo izvještavali upravo politički ko je gdje sedio.Bukvalno su napravili fotku iz drona biće i podijelili prisutne u kategorije,u onom članku.Dakle,ljude su podijelili u kategorije po značaju u političkom svijetu.Tako da sahranu pape ne možemo ni mi kao obični ljudi porediti sa sahranom običnih smrtnika nego kako su sami napravili politički event.Sviđelo se to nekome ili ne ali tako je.
Čovjek samo mora biti realan,koliko god je ta realnost sjebana.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks