U to ne sumnjam govorim o nečem drugom a to je da smo mi zaglavljeni u iracionalni svijet koji nema veze sa time kad se nešto tako desi potežemo teme o kapelama/nacijama/i slično kao i naši političari koji to koriste da nas slude dok se bave kriminalom ili istima izlaze u susret.
Osim ako ne osnuju još o svoje partije i komplet uđu u sistem.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zoran Bećirović je danas u u Osnovnom sudu u Podgorici osuđen na godinu zatvora, Mijatović na deset mjeseci zatvora, a Luka Bećirović na sedam mjeseci uslovne kazne.
Znaci ako novinarki prijetis verbalno 5 mjeseci a ako je izlomis ko dripac od 110 kila zensku od 50 kila onda 12mjeseci
Hmmm vjerovatno po zakonu i da se da pouka da mozete svoje zene da bijete samo ako nisu novinarke...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.cdm.me/hronika/uprava-po...izvjestavanja/
Polakote, policija radi svoj posao.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
KamoŚutra likes it
Ne znam jesam li dobro razumio da je jedini dokaz da je novinarki prijeceno njen iskaz.
Nisam vidio da ima bilo kakvog svjedoka kamera neka da je snimila ili slicno?
Ako je tako onda je to potpuno pomracenje sudstva i pravosudja generalno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Зато рекох ако некад будем имао времена па да упоредим шта је на СПЦ преписано до темељног а шта после, да се не гађам са цифрама од 2 до 5 одсто имовине уписане након темељног, него лијепо папир црно на бијело, са тачним цифрама, али бојим се биће то џаба посао, Даница Николић је ипак професионалац, не помажу ту сад чињенице.
Ако то не завршим ето предлога УРА-и, сигурно имају људи сад беспослених од кад су у опозицији, кратка ексел табела (имовина и датум уписа исте), да се можемо ДПС-у лакше захвалит за рад на вјерској/православној ренесанси у Црној Гори.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Last edited by NetworkMaster; 24-04-25 at 17:06.
Ja sam mislio da se presude donose na osnovu dokaza i svjedoka ali vidiš greška moja.
30 godina samo na osnovu iskaza.
nothing comes from violence and nothing ever could
I to lazno.
Samo na osnovu necijeg naredjenja. :P
Znači svi možemo biti sledeći osudjenici- dovoljno je da neko pokaže prstom na nas i eto Spuž.
Buahahhahaah
Za ubistvo Šćekića ništa sem svjedočenja svjedoka saradnika kome su se osuđeni ispovijedili u zatvor da su ga baš oni ubili.
Evo se 20 godina vuče predmet. Ustavni ukinuo poslednji put presudu, pa je opet na Apelacioni.
Nema toga ko bi ih smio oslobodit.
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Fun fact: Dobi čoek nešto zatvora zbog navodnog napada na novinarku a oni što opljačkaše poštu i ubiše stražara pušteni na slobodu.
Crna Gora
"Navodnog" napada? Bio je tu i jos neko u lokalu, neki sto rade tu, a bilo je i kamera cini mi se.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-zelji-alabara
Nastavak onoga kad mu se Dritan zalecao u skupstini. Inace, sta god mislili o Vasketu ovo sto prica je istina, sva dokumentacija lako provjerljiva online.
Izgleda da je Dritan jis 2022 pripremao teren da odradi kombinaciju, ali ga je zajebalo sto je nije mogao ubrzati da se desi dok je jos na vlasti, pa sad izgore.
Sent from my phone
Bezbjednonosna situacija zadovoljavajuća. Rekoše li tako Ljaljo i ona njegova đojlena?
Na Cetinju čovjek ubijen greškom.
https://www.standard.co.me/hronika/s...-vukan-vujacic
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Ima jos jedan momenat,
Manda junior nije lezao u Spuzu ranije,nego u Dobroti,zavrsio dobri strikan dijagnozu.
A sa papirima iz Dobrote je zaposljen
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 25-04-25 at 08:10.
↯↯Teško je srati,i imati iluzije↯↯
savjetnik sa posebnim potrebama
f6
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks